Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty se opravdu musis ptat, zda mas z takoveho vztahu odejit? Samozrejme, ze z nej mas odejit. Ihned a na trvalo. Nasili a teror do normalnich vztahu nepatri.
@Parvaneh omlouvam se, jen chci slyset i dalsi nazory
Jeho rodina mi neustale tvrdi ze to je normalni, ze tohle stejny se delo i jim ( do ted jim to tez skripe) tak jsem byla zmatena
Samozrejme i ten odchod je tezky, ziju v zahranici s nim a jeho rodinou, do práce mam zakázáno též chodit, takže dostat se zpět do česka za mou rodinou je asi nemozny
@smile_xxx Rodinu mám v česku ale nevim jak se tam dostat, jelikoz do práce chodit nesmim takze nemam ani koriunu ![]()
Spolecny majetek nemame
@rmot omlouvam se, jen chci slyset i jiny nazor nez meho okoli, je to pro me tezka situace
A co chceš za rady, když nic nejde? Sama víš, že tě psychicky týrá, že? S minimem se ti bude utíkat ještě hůř.
@smile_xxx Ano nad tím jsem též přemýšlela, horší je to, se dostat z domu pryč, když jste nonstop pod kontrolou..
Zní mi to jako domácí násilí, doporučila bych vyhledat bílý kruh bezpečí (https://www.bkb.cz) - mají linku i chat a oni poradí co by šlo ve tvé situaci dělat. Toto není normální stav a dít by se to žádném stavu opravdu dít nemělo.
Ahoj
Když jsem s manželem začínala, 3× jsem ho podvedla
Ja byla mlada rozlitana, ano vim ze me to neomlouva ale mrzi me to hrozne, manželovi jsem nabizela cokoliv aby mi to “odpustil”
Vim ze to pro nej neni jednoduchy, ani pro me, tez me to moc trapi, mrzi me ze jsem ublizila jemu, protoze to byl chlap mych snu ale ja to nevidela..
No ale abych pokracovala, prozivame ted asi nejhorsi obdobi, neustale vycitky ohledne nevery (coz chapu) ale vlozilo se do toho psychicke deptani, fyzicky me napada (jsem tehotna o to je to horsi)
Musela jsem si smazat vsechny socialni site a vsechny me kamaradky, musela jsem prestat komunikovat s rodinou, nesmim jit sama ani nakoupit
Kdyz jdu do sprchy jde se mnou nebo mam na to pouze 10 minut
Nesmím odporovat, na vše říkat “Ano” nesmím nic komentovat, takze kdyz mi rika neoc co neni pravda nesmim se vyjadrit ale pouze to odkyvat
Nesmim rict “jasne, jo atd” pouze Ano či Ne
Jsem v haji, nevim jestli je to normalni protoze ztratil ke me duveru nebo jestli je to hrozny a odejit..