Nevěra - co dělat dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
457
16.7.25 12:54
@Keyllah píše: Více

Díky. Já jsem to četla celé. I když to může být vymyšlený, měla jsem prostě pocit, že se musím zastat i druhé strany. Mně prostě bije do očí, že se nikdo nepozastavil nad tím, co provedla svému muži a jak taky jemu může teď být. Já jí nic zlého nepřeji, pokud je to vše pravda, to, že ji týrá. Ale to, jak napsala, že by nám přála, abychom byli v její kůži, tím u mě skončila. V životě mě doprovazelo vlekle chronické onemocnění. Několik let jsem nebyla schopna téměř nic. Poslouchala jsem třeba jak se kamarádům daří, co dělají za sporty (miluji pohyb), kam jezdí na dovolené a výlety s dětmi. Samotnou mě to zajímalo, poslouchat dobrodružství přátel, přestože mi kolikrát bylo do breku, jak žijeme kvůli mně mizerně. Někdy mi to bylo tak líto, že nemůžu dělat skoro vůbec nic, skoro jsem se nehybala, ale nikdy jsem nikomu nepřála, ať se mu stane to samé a to i když jsem viděla, jak někteří lidé, kteří toto nezažili, dokážou být jizlivy, zlý a stejně jsem jim to, co jsem prožívala, nepřála. Toto mě tak rozcililo, že jsem napsat musela. Teď už je mi fajn, všechno s manželem a dětmi dohanime :srdce: Myslím, že je to vcelku pravdivý příběh, ale nevěřím zakladatelce všechny ty ohavnosti od manžela. Protože ona tady svojí mizernou, sebestrednou povahu dost odkryla. Pouze můj názor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7969
16.7.25 13:33
@Tlačenka-fuj píše: Více

Je mi lito toho cim jsi prosla. Ale uprimne za me je to od zakladatelky cele vymyslene…Kdyby se opravdu citila tyrana, tak prvni co normalni clovek udela, kdyz ji tyratel normalne dava přístup na internet, je zalarmovat rodinu, pratele, policii…jako to snad uznas. A tim s timto vlaknem koncim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
16.7.25 14:01
@Andelskej_Satan píše: Více

Chápu to. Díky. Taky končím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.7.25 16:38

Nevěra - co dělat dál

Ahoj,
jsem mužem, kterého manželka před lety také několikrát podvedla, měli jsme už 2 děti. I když vztah byl tzv. na plno, na štěstí z toho nebyl žádný další potomek. To zjištění bylo pro mě kruté, bolestivé, ale popsaným způsobem, jsem ho neřešil a ani řešit nechtěl. Jeden náš svatební svědek mě v té prekérní situaci, kdy jsme se krátce před tím nastěhovali do nového bytu, řekl: „bije Tě?, máš uvařeno a vypráno?, tak buď rád, že je o ni zájem, že sis nevzal škaredou ženskou“. Nebudu lhát, že to náš vztah na dlouhou dobu nenarušilo, ale přes tu bolest a zklamání jsem se s touto nadsázkou přenesl. Racionální zhodnocení břemene bydlení a výchova společných dvou dětí, spolu s citovaným nás přes tento problém přenesly, znovu opakuji ne bez „ztráty kytičky“. Manželčin přečin proti manželské etiketě jsem se snažil pochopit, zapudil jsem majetnický postoj a připustil si, že manželství není vězení, není za trest, i když si ho možná zasloužíš. Tvůj manžel zřejmě nesdílí stejné metody a trpělivost jako já, ale Tobě podle mě nezbývá, než se trpělivě snažit manžela přesvědčovat o upřímnosti Tvého vztahu, že terorem ničeho nedosáhne a možná trochu slevit ze svého ega. Opakovaný, trojnásobný, manželský podvod už není zálet z „pominutí smyslů“, který asi nelze v životě úplně vyloučit. V opačném případě si musíš přiznat nejen chybu, ale i prohru snového chlapa, snést následek za tu chybu a připravit se na novou etapu života s vyloučením takové chyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.7.25 18:43

Nevěra je podlost,j-podvádí jen děvka

Bohdrab @ seznam.cz :jazyk: český

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35283
16.7.25 18:52
@Leo425 píše: Více

Nevěra je hnus, o tom žádná. Ale to nikomu nedává právo si z partnera udělat rohožku, sluhu a bytost, která tě musí poslouchat. Proč by ho měla přsvědčovat o upřímnosti? On nemá právo se takhle chovat. Mohl to s ní ukončit a jít dál. Ale škoda slov, stejně to je vymyšlené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
17.7.25 00:54

Na nic nekoukej a vyhledej pomoc, tohle je neco jako domácí šikana nebo jak to říct.. utíkej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí