Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenka0505 píše: Více
pořád je to Švýcarsko, ne nějaké dědina na Sibiři…za chvilku se dozvíme, že ji v době své nepřítomnosti přivazuje k topení a rodin bude doma za přítomnosti tchýně…
@Anonymní píše: Více
K nepochopení je hlavně to, ze se ptáš, co máš dělat a jsi v tom vztahu. Zakázat mi někdo i jen chodit do práce, natož kontakt s lidmi…
Mně je normálně zle, když čtu ty vaše komentáře ![]()
Paní/slečna tady prosí o pomoc a vy tak nechutně reagujete
Já sama vím jak je to těžké odejít od takového psychopata a věřím paní že ani pro ní to jednoduché není
A místo toho abyste ji pomohli, zde jen píšete tyhle nehorázné sračky, co vy jakožto ženy dokážete vypudit z té vaši nevymáchaný pusy
Je mi zle z vás a doufám, že se vám tohle někdy vymstí ![]()
@NikolaRu píše: Více
ale notáák, není nutné být hned vulgární a přát jiným neštěstí, to chce klid…
No jasný. Zazněly tu konkrétní rady, co má dělat.
ty jsi taky ze Švýcarska, ž? proč zakladatelce neporadíš a nepomužeš?
to je od tebe tak kruté, bydlíš kousek a nezachráníš ji ![]()
@Sandra277 Ano to máte pravdu, a ty vaše ironické poznámky jste psali proč? Máte nudné životy že musíte rýt do chudák ženský?
@Keyllah Až mi zakladatelka napíše, ráda ji pomohu a mohu ji nechat u sebe nějakou dobu ![]()
@Sandra277 píše: Více
navíc Nikol je sama ze Švýcarska, nechápu proč zakladatelce neporadí sama konkrétně ![]()
@NikolaRu píše: VíceŽe by ten příběh byl k neuvěření? To tě nenapadlo? A pokud je reálný, dostala konkrétní pomoc. Třeba už volá na tu linku…
@Keyllah S radostí
Hlavně ať vám se konečně udělá klid na duši ať nemusíte komentovat nebohé lidi ![]()
@Sandra277 To co je vždycky označováno jako nereálné, většinou tak bývá
Takže ano, věřím paní
Též jsem měla takového psychopata a nějaká linka bezpečí či jak vy píšete útěk není nejlepší řešení🤌🏻