Rozhodí mě i rýma
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
21.1.20 14:53
@Anonymní píše:
Ahoj všem,
omlouvám se za anonymitu, ale ale toto je pro mě hodně osobní věc se kterou bojují už 4 roky. Když byl prcek malý, vůbec jsem neřešila rýmu, kašel, ale ani angínu nebo bronchitidu. Byla jsem v pohodě, nasadily se léky a bylo fajn. Ve 4 letech měl prcek ladyngitidu a já ho rozdychavala u ledničky. A od té doby se to zlomilo. Mám strach i z blbé rýmy, když zakasle (jakkoli), začnu se až třást. A to má dnes 8 letVím, že už mu nehrozí, vím že je to JEN rýma, ale nemůžu si pomoct. Máte to některá také tak? Jak si pomoci?
PS: že jsem magor vím také
Asi je to po tvé zkušenosti normální ten strach. A ano, laringitida bývá do 5ti let.. Ale jsou výjimky. Kluk měl asi v 7i letech a švagrovka jí teď zrovna měla.. A té je 17
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
21.1.20 15:13
Prožila si otřesný zážitek, pokud jsi ochotná, tak psychoterapie by
byla na místě. Nejsi magor, ber to jako určitý posttraumatický stres.
https://psycholog-holcner.cz/…ova-porucha/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Řve na mě. Jsem ta nejhorší.
- Stres mě ovládá
- Manžel nedává mé těhotenství
- Přítel mě bere jen na místa, kde už byl se svými bývalými...
- Přitahují mě starší muži
- Tchyně stále do mě rýpe
- Už mě to fakt nebaví
- Sociálka mě chce nahlásit na pčr - nejsem samoživitelka
Ahoj všem,
Vím, že už mu nehrozí, vím že je to JEN
rýma, ale nemůžu si pomoct. Máte to některá také tak? Jak si pomoci?
omlouvám se za anonymitu, ale ale toto je pro mě hodně osobní věc se kterou bojují už 4 roky. Když byl prcek malý, vůbec jsem neřešila rýmu, kašel, ale ani angínu nebo bronchitidu. Byla jsem v pohodě, nasadily se léky a bylo fajn. Ve 4 letech měl prcek ladyngitidu a já ho rozdychavala u ledničky. A od té doby se to zlomilo. Mám strach i z blbé rýmy, když zakasle (jakkoli), začnu se až třást. A to má dnes 8 let
PS: že jsem magor vím také