Rozmazlenost v 15 měsících?

328
18.12.13 00:24

Rozmazlenost v 15 mesicich?

Ahoj maminky, tak nejak uz nevim, jak na toho naseho rostaka. Mame 15m a prijde me, ze je cim dalsi vztekloun a zlobidlo. S hrackama si nechce klasicky hrat, jen s nima hazi o zem. I kdyz si hraje sam, i kdyz si hrajeme s nim a vysvetlujeme, jak si s cim hrat a stokrat zduraznime, ze ne, ze se s tim nehazi. V postylce, ohradce i cestovni postylce si stoupne, chytne se a zacne s celou postylkou silene lomcovat a ma z toho strasnou prcu. Uz tak zdemoloval dve cestovni postylky. Dalsi vec-porad jeci :-) asi se snazi mluvit, vydavat zvuky, upozornovat na sebe, ale fiskus jeci takto od rana do vecera. Jidlo-do roka papkal vse a krasne. Ted nechce skoro nic, u jidla neposedi a kdyz ho dam do jidelni zidlicky, tak bud si da ruce na oblicej nebo zacne jecak a brek a jist se proste nebude. Posledni vec-kocar a autosedacka. Do roka pohoda, nemel namitky, i si krasne usnul. Zhruba od roka je v kocare cirkus a v autosedacce jakbysmet. Delsi trasu, jak pul hodiny by bez histerie proste nedal. Podotykam, ze jeste nechodi. Kde delame chybu? Je to nejaka rozmazlenost? Spurt? Diky za kazdy nazor. P. s. V unoru se mu narodi sestricka, tak bych ho chtela do te doby trosku zklidnit a usmernit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
18.12.13 00:28

:mrgreen: období vzdoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
18.12.13 00:29

Syn má 15 měsíců a taky skoro pořád řve :lol: on teda teď tlačil stoličky takže jsem to chápala ale jinak se vzteká pořád - že nemůže otevřít to kam nesmí, že nesmí chodit na schody, že musí ven z vany, že na něj mluvím když on nechce :mrgreen: prostě je to takové malé období vzdoru kdy si začíná uvědomovat své JÁ ;) a chce ho prosazovat

k jídlu neporadím, bohužel

kočár - to stejné jsme měli v 8 měsících! přesně jak píšeš - vztekal se a nemohla jsem nikam jezdit - ALE SPRAVILO SE TO JAK ZAČAL CHODIT! takže jsem si jistá že až se ti rozchodí tak ho to přejde. Syn začal chodit v 10 měsících a od té doby klid, ale co se dělo předtím v kočáře to byla hrůza :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
18.12.13 00:33

Mame to same jizda v aute je horor…krmime ji v houpacce u televize…vsecchny ovladace rozlamane..padl i muj novy telefon…ta nase do toho vseho lita, takze je to brutalni, ale co muzes delat zabit to nemuzes :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
18.12.13 00:34

@Aletheia nebo se kocar nespravi vubec, protoze bude chtit jenom chodit, kdyz uz prisla na to, k cemu ty nohy ma :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2448
18.12.13 00:36

Obecně takhle velké dítě může být rozmazlené, ale tohle není ten případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
18.12.13 00:37

Malá se mi taky začala hodně vztekat :roll: Když jí něco vezmu, když jí něco nejde, no prostě skoro furt :) Myslím, že je to takové období a snad to brzy přejde (má necelých 15 měsíců).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
18.12.13 00:38
@1.zizi píše:
@Aletheia nebo se kocar nespravi vubec, protoze bude chtit jenom chodit, kdyz uz prisla na to, k cemu ty nohy ma :mrgreen:
:lol: :lol: hele syn je teď klidnější, ví že jedeme a kouká a že ho ven pustím. Předtím jenom vřískal ať se dělo co se dělo… jsem měla hrůzu z toho jet někam MHD, protože tam perlil nejvíc :roll: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
18.12.13 00:39
@adam75 píše:
Obecně takhle velké dítě může být rozmazlené, ale tohle není ten případ.
ááá, odborník přes výchovu. Kolik dětí že jsi to vychoval? :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
18.12.13 00:40

@Aletheia zvidim ti tveho ted uz hodneho syna…ja bych musela mit misto kocaru klec :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2448
18.12.13 00:41

@Aletheia dvě. A jsem holka. Je to můj názor, nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
18.12.13 00:42
@1.zizi píše:
@Aletheia zvidim ti tveho ted uz hodneho syna…ja bych musela mit misto kocaru klec :mrgreen:
:lol: :lol: tak ho pusť ven ne? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
18.12.13 00:43
@adam75 píše:
@Aletheia dvě. A jsem holka. Je to můj názor, nic víc.

hele a nechceš si změnit nick, tohle dost mate :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
18.12.13 00:45

@Aletheia nechceš si změnit profilovku, tohle dost mate :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
18.12.13 00:45