Nepřirozené ječení

51
14.12.13 21:55

Nepřirozené ječení

Tak jsem tady zase :( Maminky sny již skoro 21m začal ječet, ale tak nepřirozeně…takové nepopsatelné výlevy :((( jakmile není po jeho… nebo ho do něčeho vyruším a třeba jdeme přebalit, nebo chce jít tam a já jinam… :(( není to klasické vztekání je to takový nepřirozený jekot… sousedka má chlapečka s podezřením na autismus, tak toho našeho nějak víc pozoruji.. mám to řešit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
14.12.13 21:58

Chceš řešit ječení? :mrgreen: Ne promiň, mám dvouletou, má hrozný jedák, občas jí musím zavřít do pokoje k pohádkám. Je to na palici, ale jinak nezávadné :lol: Ječí, protože ještě neumí moc jinak komunikovat nebo ječí, protože si žádá pozornost, ječí, že není po jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
14.12.13 22:03

Ono je to takové hrdelní ječení, až jako takový skřek… asi jsem paranoidní jak to vidím u té sousedky :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
14.12.13 22:05

Dcera 18m ječí třeba když je v postýlce nebo v ohrádce a já se věnuji něčemu jinému. Nepřipadá mi to jako nic divného. Je to takový ten jekot jako když někdo kdo se bojí myši jí uvidí moc blízko sebe. Někdy mám pocit že zkouší jak moc vysoko ten piskot dosáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
14.12.13 22:07
@peta.nohejlova píše:
Ono je to takové hrdelní ječení, až jako takový skřek… asi jsem paranoidní jak to vidím u té sousedky :((

nebol nahodou ockovany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
14.12.13 22:09

Ne nebyl to nás čeká mezi svátky druhá dávka Priorixu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.12.13 22:20

A není to ječení náhodou jiné, protože je vynucené? :mrgreen: Protože to dělá naschvál? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
14.12.13 22:29

@peta.nohejlova protože to taha až z paty. Neznáš dva druhy brečení? Jen tohle určitě neukazuje na autismus a že ho mozná má soused nic neznamená, není to nakažlivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.13 22:56
@peta.nohejlova píše:
Tak jsem tady zase :( Maminky sny již skoro 21m začal ječet, ale tak nepřirozeně…takové nepopsatelné výlevy :((( jakmile není po jeho… nebo ho do něčeho vyruším a třeba jdeme přebalit, nebo chce jít tam a já jinam… :(( není to klasické vztekání je to takový nepřirozený jekot… sousedka má chlapečka s podezřením na autismus, tak toho našeho nějak víc pozoruji.. mám to řešit???

Nase mala taky zacala zhruba v tomto mesici kricet jinak nez do ty doby.ted(2roky)zacala zase jinak. silneji to vis, sili jim hlasivky a potrebuji nejak projevit svoji osobnost, kterou si uz dost uvedomuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
14.12.13 23:04

Myslím si, že to bude dobrý. Dcera zase ječí, když je šťastná. Synovec má taky autismus, tak malou kontroluju a píšu katastrofické scénáře. Ona si klidně stoupne do prostřed místnosti, otevře své hrdlo a ječí.

No, ječák příšerný, že i neurolog si to musel napsat do papíru, že to ještě neslyšel…

• Citovat
  • Upravit
590
15.12.13 10:29

Ahoj, nám jsou 2 roky a máme to samý,. jekot jako blázen, nechce přebalit, začne ječet, jdeme po ulici - náhle chce jít jinam, pak zase nechce, jekot.. vítej v období vzdoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
15.12.13 21:50

Malej když nemá zachvat smíchu tak brečí a když nebrečí tak ječí a když poprvé zaječel kvůli tomu že jsem mu nepustila prase pepu, myslela jsem že to semnou praští ještě chvíli a mohl už nebýt slyšitelnej uchem :mrgreen: a nejhorší je že mi neustále říká no spíš huláká NE a jinak autíka nepoznáš po ječení, ježiši :roll: neřeš blbosti boha a děkuj za zdravého syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
15.12.13 21:51

Ječ taky, budete si kvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie