Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, my máme concord z kolekce 2009. Rozměry Ti bohužel neřeknu, protože ho mám uskladněný někde ve sklepě, ale na netu jsem našla toto:Rozměry: 86×53×66 cm
(http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…)
Já teda vozila v korbě jen do těch 6-7 měsíců, než si začala sedat a pak jsem malou dala do sporťáku (taky od concordu-nevím jak to máš, ale je fakt super). Každopádně si myslím, že by korba klidně do roku vydržela(dítě má v roce cca 80cm a korba je dle rozměrů 86cm)-na druhou stranu proč, když už chce dítko vidět-záleží, jak to máte…-)
@xxLeninka píše:
Ahoj, my máme concord z kolekce 2009. Rozměry Ti bohužel neřeknu, protože ho mám uskladněný někde ve sklepě, ale na netu jsem našla toto:Rozměry: 86×53×66 cm Já teda vozila v korbě jen do těch 6-7 měsíců, než si začala sedat a pak jsem malou dala do sporťáku (taky od concordu-nevím jak to máš, ale je fakt super). Každopádně si myslím, že by korba klidně do roku vydržela(dítě má v roce cca 80cm a korba je dle rozměrů 86cm)-na druhou stranu proč, když už chce dítko vidět-záleží, jak to máte…-)
No my prcka teprve čekáme - hned na začátek ledna, do concordu jsem se zamilovala hned, ale ted v té nové kolekci je hluboká korba sleeper a je docela malá, vnitřní rozměr je pouhých 67 cm a my tam budeme pomale celou zimu ve fusaku a ráda bych, aby nám alespoň do těch 6 měsíců tam vydržel/a a pak půjde taky do sporťáku a četla jsem, že ta starší proton je větší, tak jsem si říkala, že bych si to nakombinovala - nový sporťák se starší korbičkou Proton.
Tady ty rozmery jsou ale vnejsi. A korba proton ma docela robustni konsteukci takze vnitrni rozmer je ohodne mensi. Kazdopadne ve fusaku se v ni vozi bezne 8-9 mesicni dite. takze bych byla uplne v klidu. Ja mela jeste otrosku nemsi skladaci scout. A prcek se narodil v kvetnu a jeste v leden unor kdyz byl velky mraz jsem ho davala do scoutu v univerzalnim fusaku emitex. Takze bych nemela ani z jedne korby strach. V lete stejne budech chtit vytahnout sportak:)
Já teda fakt bohužel nevím ten vnitřní rozměr, ale my měli malou v prosinci, takže přesně jak píšeš, odjezdili jsme celou zimu a s fusakem problém nebyl. Stejně prvních pár týdnů moc člověk nejezdí, protože s těmito malinkými se nemůže do víc jak -5st a člověk má i strach, takže dle mého soudu, bych to ani nekomplikovala, klidně bych to koupila jak to je(tedy s tou malou korbou), protože tu hlubokou korbu s fusakem v té největší zimě využijete max 3 měs (to máš únor, březen, duben a pak už je tepleji, někdy i v březnu)a pak už tam ani fusak dávat nebudeš…
Já nevím, jestli na nový podvozek jde stará korba, o to jsem se ani nidky nezajímala, ale dle mého soudu, podle toho, co tu píšeš, je to možná zbytečné…-) Samozřejmě toť pouze můj názor
a od toho tu jsme
![]()
@iijonka píše:
Tady ty rozmery jsou ale vnejsi. A korba proton ma docela robustni konsteukci takze vnitrni rozmer je ohodne mensi. Kazdopadne ve fusaku se v ni vozi bezne 8-9 mesicni dite. takze bych byla uplne v klidu. Ja mela jeste otrosku nemsi skladaci scout. A prcek se narodil v kvetnu a jeste v leden unor kdyz byl velky mraz jsem ho davala do scoutu v univerzalnim fusaku emitex. Takze bych nemela ani z jedne korby strach. V lete stejne budech chtit vytahnout sportak:)
ano, to máš pravdu, jsou to vnější rozměry-jak jsem psala, to je jidiné, co jsem našla, nemám ho u sebe, abych to změřila, ale pro info taky dobré…
Holky, nevíte někdo, zda jde 100% nasadit starší korbička Proton na nový podvozek Concord fusion 2012?
Ahoj holky,
nemáte nebo neměli jste některá hlubokou korbičku Concord Proton? Potřebovala bych znát její vnitřní rozměry, hlavně mě zajímá vnitřní délka. A jak dlouho jste tam vaše mimi vozili, předem děkuji za příspěvky.