Rozměry hl. korbičky Concord Proton

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
bettybel
23.7.12 08:56

Rozměry hl. korbičky Concord Proton

Ahoj holky,

nemáte nebo neměli jste některá hlubokou korbičku Concord Proton? Potřebovala bych znát její vnitřní rozměry, hlavně mě zajímá vnitřní délka. A jak dlouho jste tam vaše mimi vozili, předem děkuji za příspěvky. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3221
23.7.12 09:04

Ahoj, my máme concord z kolekce 2009. Rozměry Ti bohužel neřeknu, protože ho mám uskladněný někde ve sklepě, ale na netu jsem našla toto:Rozměry: 86×53×66 cm

(http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…)

Já teda vozila v korbě jen do těch 6-7 měsíců, než si začala sedat a pak jsem malou dala do sporťáku (taky od concordu-nevím jak to máš, ale je fakt super). Každopádně si myslím, že by korba klidně do roku vydržela(dítě má v roce cca 80cm a korba je dle rozměrů 86cm)-na druhou stranu proč, když už chce dítko vidět-záleží, jak to máte…-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
23.7.12 09:14
@xxLeninka píše:
Ahoj, my máme concord z kolekce 2009. Rozměry Ti bohužel neřeknu, protože ho mám uskladněný někde ve sklepě, ale na netu jsem našla toto:Rozměry: 86×53×66 cm

(http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…)

Já teda vozila v korbě jen do těch 6-7 měsíců, než si začala sedat a pak jsem malou dala do sporťáku (taky od concordu-nevím jak to máš, ale je fakt super). Každopádně si myslím, že by korba klidně do roku vydržela(dítě má v roce cca 80cm a korba je dle rozměrů 86cm)-na druhou stranu proč, když už chce dítko vidět-záleží, jak to máte…-)

No my prcka teprve čekáme - hned na začátek ledna, do concordu jsem se zamilovala hned, ale ted v té nové kolekci je hluboká korba sleeper a je docela malá, vnitřní rozměr je pouhých 67 cm a my tam budeme pomale celou zimu ve fusaku a ráda bych, aby nám alespoň do těch 6 měsíců tam vydržel/a a pak půjde taky do sporťáku a četla jsem, že ta starší proton je větší, tak jsem si říkala, že bych si to nakombinovala - nový sporťák se starší korbičkou Proton.

• Citovat
  • Upravit
7114
23.7.12 09:21

Tady ty rozmery jsou ale vnejsi. A korba proton ma docela robustni konsteukci takze vnitrni rozmer je ohodne mensi. Kazdopadne ve fusaku se v ni vozi bezne 8-9 mesicni dite. takze bych byla uplne v klidu. Ja mela jeste otrosku nemsi skladaci scout. A prcek se narodil v kvetnu a jeste v leden unor kdyz byl velky mraz jsem ho davala do scoutu v univerzalnim fusaku emitex. Takze bych nemela ani z jedne korby strach. V lete stejne budech chtit vytahnout sportak:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
23.7.12 09:49

Já teda fakt bohužel nevím ten vnitřní rozměr, ale my měli malou v prosinci, takže přesně jak píšeš, odjezdili jsme celou zimu a s fusakem problém nebyl. Stejně prvních pár týdnů moc člověk nejezdí, protože s těmito malinkými se nemůže do víc jak -5st a člověk má i strach, takže dle mého soudu, bych to ani nekomplikovala, klidně bych to koupila jak to je(tedy s tou malou korbou), protože tu hlubokou korbu s fusakem v té největší zimě využijete max 3 měs (to máš únor, březen, duben a pak už je tepleji, někdy i v březnu)a pak už tam ani fusak dávat nebudeš… :nevim: Já nevím, jestli na nový podvozek jde stará korba, o to jsem se ani nidky nezajímala, ale dle mého soudu, podle toho, co tu píšeš, je to možná zbytečné…-) Samozřejmě toť pouze můj názor :nevim: :mrgreen: a od toho tu jsme :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
23.7.12 09:50
@iijonka píše:
Tady ty rozmery jsou ale vnejsi. A korba proton ma docela robustni konsteukci takze vnitrni rozmer je ohodne mensi. Kazdopadne ve fusaku se v ni vozi bezne 8-9 mesicni dite. takze bych byla uplne v klidu. Ja mela jeste otrosku nemsi skladaci scout. A prcek se narodil v kvetnu a jeste v leden unor kdyz byl velky mraz jsem ho davala do scoutu v univerzalnim fusaku emitex. Takze bych nemela ani z jedne korby strach. V lete stejne budech chtit vytahnout sportak:)

ano, to máš pravdu, jsou to vnější rozměry-jak jsem psala, to je jidiné, co jsem našla, nemám ho u sebe, abych to změřila, ale pro info taky dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
26.7.12 09:56

Holky, nevíte někdo, zda jde 100% nasadit starší korbička Proton na nový podvozek Concord fusion 2012?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4