Opět výběr kočárku :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
68
20.7.12 15:06

Opět výběr kočárku :-()

Ahojte holky, já se teda omlouvám, že je to tady furt dokola, ale jsem už fakt bezradná. Čekám své první miminko a celá výbavička je pro mě španělská vesnice, nicméně s kočárkem si fakt už nevím rady :think:. Při první obhlídce v obchodě mě nadchla novinka Jané MUUM- lehoučký, lehce složitelný - chtěla jsem si objednat trojkombinaci ovšem se sedačkou Strata a prudce jsem narazila… prý nelze. Nakonec jsem ráda, protože materiál boudičky mi do zimy nepřijde zrovna vhodný a u sporťáku byla boudička strašně malá… Jako náhradu jsem vybrala MaP SOLA- sporťák úžasný, ale ta pidikorbička?! Na šířku 25-27 cm!!! Takže tohle jsem taky vzdala.

Moje požadavky jsou - dle důležitosti :lol: :

• lehce složitelná konstrukce + co nejlehčí kočárek (často jezdíme autem)
  • čtyřkolka - sice by se hodily nafukovací kolečka do terénu, ale kvůli váze beru klidně i plasťáky (terén pak doladíme nějaký nosítkem)
  • korba min. 35×75 (rodím na přelomu října a listopadu)
  • možnost nasazení autosedačky Cybex Aton

To je asi tak vše, ale nemožné sehnat :,( Ojbevila jsem teď ještě Navington - zatím jsem teda obhlížela jen za výlohou, ale brzy ozkouším. Rozměry by byly fajn, ale zase ta váha?! Máte s ním někdo osobní zkušenost? Dejte mi, prosím, nějaké rozumné tipy + kde bych mohla kočárek obhlídnout ve Zlíně či Olomouci. Díky předem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
20.7.12 15:11

Mně se líbí Hartan Topline X :) Myslím, že to by i tak na požadavky sedělo, jen nevím, jak je těžkej.. A můžeš si vybrat i jinou barvu korbičky a hlubokýho, což mně osobně úplně nadchlo (třeba íblá hluboká korba, to ti dítko ještě ani nezašpiní a vypadá luxusně)… I'COO Peak 4 je něco podobnýho, akorát teda ten vím, že je fakt těžkej a má malej nákupní košík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
huktd
20.7.12 15:24

Bugaboo Cameleon? Moje srdeční záležitost… přední kola malá se dají vyměnit za velká do terénu.

Jen nevím, jak splňuje tvoji podmínku o Cybex Aton, ale něco se mi plete, že by jít měla…

• Citovat
  • Upravit
68
20.7.12 15:26

No, psala jsem rychleji, než myslela - ještě mám tedy požadavek, aby byl sporťák do úplného lehu a otočný… Případně piště tipy jen na samotné hluboké kočárky - požadavky viz. výše a na léto bych si pak koupila tu Solu (za jakékoliv zkušenosti s ní budu také ráda)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
20.7.12 15:35
Tak Bugaboo je na mě asi moc drahý :? Vzhledem k tomu, že už teď vidím, že jedním kočárkem to neodbydu :oops: A navíc bych řekla, že se u sporťáku nedají zvlášť polohovat záda a nohy, což bych taky nechtěla. Ale určitě díky za tip!
@huktd píše:
Bugaboo Cameleon? Moje srdeční záležitost… přední kola malá se dají vyměnit za velká do terénu.Jen nevím, jak splňuje tvoji podmínku o Cybex Aton, ale něco se mi plete, že by jít měla…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
20.7.12 15:36
Tak tuhle značku neznám - uvidím, jestli ještě potkám v obchodě v OL. Ale podle prvního ohledání na netu bude váhově kolem 15 kg - což je takový průměr, no :?
@Seizdra píše:
Mně se líbí Hartan Topline X :) Myslím, že to by i tak na požadavky sedělo, jen nevím, jak je těžkej.. A můžeš si vybrat i jinou barvu korbičky a hlubokýho, což mně osobně úplně nadchlo (třeba íblá hluboká korba, to ti dítko ještě ani nezašpiní a vypadá luxusně)… I'COO Peak 4 je něco podobnýho, akorát teda ten vím, že je fakt těžkej a má malej nákupní košík…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
20.7.12 15:57

Tak já mám Teutonii bee you. Je to moje druhá na druhé dítě :mrgreen: Jednoznačně jeden z nejlepších a nejkvalitnějších kočárků. Měla jsem jich asi 7.Má přehazovací rukojet je lehoučkej a fakt super. Jestli hodně cestujete autem ( což my taky) tak jsem pořídila na autosedačku podvozek s malími kolečky. Do roka stejně budeš mít mimčo ve vajíčku takže se to využije. Je to skladné jen nacvakneš a jdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
20.7.12 16:09

Některý z Gessleinů - bude dobrý i v terénu. Taky budeme hodně jezdit a skládat do auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
20.7.12 16:21

Cam Pulsar nebo novinka 2012 Dinamico :-) Spokojenost :-) Také jezdím stále autem :-) korba 35 cm :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
20.7.12 16:29

Pokud jste vážně hodně cestovací, pak bych asi zvážila, co navrhuje @pandora a domů koupila jenom pohupovací klasiku z druhé ruky (ty novější se v nejhorším taky dají složit a nacpat do kufru).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
20.7.12 19:46

Tak Teutonii n. Gesslein jsem měla v plánu úplně vpočátku. Pak mi ale prodavačka - teď nevím o kterým - řekla, že se složitěji skládá - myšleno, že nechytnu korbu a nezůstane mi v ruce. Předváděla mi, že se musí zatahat za více páček a to mě odradilo… No, Be you ještě zvážím - chystáme se do OL, tak by ho tam mohli mít - prostě uvidím, co mi nabídnou v reále a už musí padnout konečně rozhodnutí :roll: Každopádně budu zatím ráda, když mi sem budete psát nápady. Jedeme až příští pátek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
20.7.12 20:25
Tak kočárek vypadá moc dobře, ale cenově je to na mě asi už moc :-O a jak tak čtu ostatní diskuze, tak bych měla asi i problém s dodací lhůtou… Tudíž tento prozatím vzdávám.
@pandora píše:
Tak já mám Teutonii bee you. Je to moje druhá na druhé dítě :mrgreen: Jednoznačně jeden z nejlepších a nejkvalitnějších kočárků. Měla jsem jich asi 7.Má přehazovací rukojet je lehoučkej a fakt super. Jestli hodně cestujete autem ( což my taky) tak jsem pořídila na autosedačku podvozek s malími kolečky. Do roka stejně budeš mít mimčo ve vajíčku takže se to využije. Je to skladné jen nacvakneš a jdeš.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
20.7.12 20:26

@HanMar já moc kreativních nápadů nemám. Autem cestujeme minimálně a všichni hodně cestovací jedinci kolem mají Jané Slalom. Do auta to cpou celé a autosedačku vůbec nevyndavají z auta. Takže žádná rozmanitost a totálně mimo tvé požadavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.7.12 19:31

Hlasím, že jsem dnes obhlížela v obchodě hluboký kočár Navington - buď s podvozkem Corvet n. Galeon a na to, že je to docela kolos, překvapilo mě, že není moc těžký, korbička dost veliká, s odvětráním, dokonce polohovacími zády - matroš byla na spodku taková fajn „koženka“-asi dobrý na údržbu. No, zkrátka myslela jsem si, že mám hluboký pořešený - do té doby, než jsem doma přeměřila výtah :zed: :,( Vjezd max.64 cm -což je fakt na mm a nějak nemám představivost, jak bych se tam vešla spolu s kočárkem - takže jsem zase asi bez… Každopádně ve hře zůstává Navington Cadet - ale netuším, jestli na něj někde narazím live?! Nemáte s těmito kočárky někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
21.7.12 20:45

Cybex Callisto 2012 - má 12,5 kg (i s korbičkou), čtyři kola, rozměry by měli být 83,5×39×29, ale asi to bude o pár cm míň ale myslím, že minimálně 80×35 to bude. A nasazení autosedačky Cybex aton ;)Kočárek stojí celkem cca 10.000 Kč.

Nic jiného jsem nenašla… Kdyby nebyla podmínka ta autosedačka, našlo by se jich víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí