Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Gituš píše:
Cybex Callisto 2012 - má 12,5 kg (i s korbičkou), čtyři kola, rozměry by měli být 83,5×39×29, ale asi to bude o pár cm míň ale myslím, že minimálně 80×35 to bude. A nasazení autosedačky Cybex atonKočárek stojí celkem cca 10.000 Kč.Nic jiného jsem nenašla… Kdyby nebyla podmínka ta autosedačka, našlo by se jich víc.
A dívala ses na X-lander X-move. Myslím, že by to mohlo být ono. A tu autosedačku Cybex Aton Basic nám k tomu přímo prodavačka doporučila, jen jsme dokoupili adaptéry. Váží něco kolem 14 kg s hlubokou korbou a ta má myslím rozměr 32×73, ale nejsem si úplně jistá. Sportovní verze jde po i proti směru, tak zkus kouknout i na něj.
… Nechávám jako poslední variantu.
@DaNiC píše:
A dívala ses na X-lander X-move. Myslím, že by to mohlo být ono. A tu autosedačku Cybex Aton Basic nám k tomu přímo prodavačka doporučila, jen jsme dokoupili adaptéry. Váží něco kolem 14 kg s hlubokou korbou a ta má myslím rozměr 32×73, ale nejsem si úplně jistá. Sportovní verze jde po i proti směru, tak zkus kouknout i na něj.
Tak hlásím, že nakonec u nás vyhrál Mamas and Papas Sola. Zjistila jsem, že při první obhlídce nám prodavačka ukazovala korbičku Urbo, která je teda ještě o chlup menší, než Sola - sice mám obavy i z té, abychom v ní zimu dojezdili, ale tak snad se podaří. Každopádně ze sporťáku jsem unešená
Teď teda ještě najít obchod, ve kterém klapne nákup a budu mít jednu věc z krku
Díky všem za rady!