Opět výběr kočárku :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
21.7.12 21:35
Jé, díky moc za tip! Nevypadá to zle, jen bych měla strach z těch úplně pidikoleček. Chtěla bych aspoň ty zadní větší - když už teda plast - ani nevím, jestli to má nějaký rozumný důvod :mrgreen: Každopádně jsem odkázaná na to, co potkám v obchodě, protože jen podle netu určitě objednávat nebudu. A jak jsem psala, čeká mě ještě návštěva OL - ZL mám už projetý…
@Gituš píše:
Cybex Callisto 2012 - má 12,5 kg (i s korbičkou), čtyři kola, rozměry by měli být 83,5×39×29, ale asi to bude o pár cm míň ale myslím, že minimálně 80×35 to bude. A nasazení autosedačky Cybex aton ;)Kočárek stojí celkem cca 10.000 Kč.Nic jiného jsem nenašla… Kdyby nebyla podmínka ta autosedačka, našlo by se jich víc.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.7.12 09:46

A dívala ses na X-lander X-move. Myslím, že by to mohlo být ono. A tu autosedačku Cybex Aton Basic nám k tomu přímo prodavačka doporučila, jen jsme dokoupili adaptéry. Váží něco kolem 14 kg s hlubokou korbou a ta má myslím rozměr 32×73, ale nejsem si úplně jistá. Sportovní verze jde po i proti směru, tak zkus kouknout i na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
24.7.12 18:37
Jo o X-landru vím - jen s ním mám problém, že se mi nelíbí :roll: Asi nebude úplně špatný, hlavně sporťák velký, s vychytávkama, ale ty barevné kombinace?! A taky s ním jezdí každá druhá. Zkoušela jsem si ho v obchodě a přišel mi strašně těžký - přestože to není žádná hrůza
… Nechávám jako poslední variantu.
@DaNiC píše:
A dívala ses na X-lander X-move. Myslím, že by to mohlo být ono. A tu autosedačku Cybex Aton Basic nám k tomu přímo prodavačka doporučila, jen jsme dokoupili adaptéry. Váží něco kolem 14 kg s hlubokou korbou a ta má myslím rozměr 32×73, ale nejsem si úplně jistá. Sportovní verze jde po i proti směru, tak zkus kouknout i na něj.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.8.12 22:36

Tak hlásím, že nakonec u nás vyhrál Mamas and Papas Sola. Zjistila jsem, že při první obhlídce nám prodavačka ukazovala korbičku Urbo, která je teda ještě o chlup menší, než Sola - sice mám obavy i z té, abychom v ní zimu dojezdili, ale tak snad se podaří. Každopádně ze sporťáku jsem unešená :lol: Teď teda ještě najít obchod, ve kterém klapne nákup a budu mít jednu věc z krku :dance: Díky všem za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí