Roznášení letáků v obchodech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.6.23 16:26

Roznášení letáků v obchodech

Ahoj holky prosím vás o radu,
od příštího týdne začínám roznášet letáky a nevím zda je mám dávat i do obchodů, do hotelu, atd. Děkuji za rady :).

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64980
25.6.23 16:28
@Anonymní píše:
od příštího týdne začínám roznášet letáky a nevím zda je mám dávat i do obchodů, do hotelu, atd. Děkuji za rady :).

to ti k tomu nic neřekli? Ale třeba v Albertu by byli fakt nadšení, kdybys jim tam hodila letáky Kaufu, to by fakt ocenili. A v hotelu by mohli na recepci nabízet hostům třeba Globus, o to se určitě poperou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76123
25.6.23 16:29
@vokishka píše:
to ti k tomu nic neřekli? Ale třeba v Albertu by byli fakt nadšení, kdybys jim tam hodila letáky Kaufu, to by fakt ocenili. A v hotelu by mohli na recepci nabízet hostům třeba Globus, o to se určitě poperou.
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5943
25.6.23 16:39
@vokishka píše:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
25.6.23 16:49
@Anonymní píše:
od příštího týdne začínám roznášet letáky a nevím zda je mám dávat i do obchodů, do hotelu, atd. Děkuji za rady :).

Můžeš aj na gyndu, tam určo Kauf a Globus ocení. Na takové základní věci se máš ptát přímo toho, pro koho ty letáky roznášíš. Nebo to nejsou letáky obchodů? :think:

• Citovat
  • Upravit
24612
25.6.23 17:45

Já bych nosila i na veřejné záchodky, občas dojte toaleťák. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
25.6.23 20:29
@lucad77 píše:
Já bych nosila i na veřejné záchodky, občas dojte toaleťák. :P

Nebo špitál 😆

• Citovat
  • Upravit
1208
25.6.23 20:39

Asi bych tyto objekty vynechala😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64980
25.6.23 20:41
@majuska852 píše:
Asi bych tyto objekty vynechala😁

tak zase pokud to bude nějaký velký hotel a nechá pro každého hosta jeho balíček letáků, má rychle rozdáno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat