Roznášení letáků v obchodech
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj holky prosím vás o radu,
od příštího týdne začínám roznášet letáky a nevím zda je mám dávat i do obchodů, do hotelu, atd. Děkuji za rady.
to ti k tomu nic neřekli? Ale třeba v Albertu by byli fakt nadšení, kdybys jim tam hodila letáky Kaufu, to by fakt ocenili. A v hotelu by mohli na recepci nabízet hostům třeba Globus, o to se určitě poperou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
to ti k tomu nic neřekli? Ale třeba v Albertu by byli fakt nadšení, kdybys jim tam hodila letáky Kaufu, to by fakt ocenili. A v hotelu by mohli na recepci nabízet hostům třeba Globus, o to se určitě poperou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
od příštího týdne začínám roznášet letáky a nevím zda je mám dávat i do obchodů, do hotelu, atd. Děkuji za rady.
Můžeš aj na gyndu, tam určo Kauf a Globus ocení. Na takové základní věci se máš ptát přímo toho, pro koho ty letáky roznášíš. Nebo to nejsou letáky obchodů? ![]()
- Citovat
- Upravit
@lucad77 píše:
Já bych nosila i na veřejné záchodky, občas dojte toaleťák.
Nebo špitál 😆
- Citovat
- Upravit
@majuska852 píše:
Asi bych tyto objekty vynechala😁
tak zase pokud to bude nějaký velký hotel a nechá pro každého hosta jeho balíček letáků, má rychle rozdáno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
.
od příštího týdne začínám roznášet letáky a nevím zda je mám dávat i do obchodů, do hotelu, atd. Děkuji za rady