Roznos denního tisku - Česká pošta

862
2.9.13 16:31

roznos denního tisku - česká pošta

Ahoj holky, naskytla se mi příležitost trochu si přivydělat ( brigádně) u české pošty, roznášet denní tisk. Mělo by to být jen na max. 2,5 hodky denně ( od 5- 8.30)..Chci se zeptat, jestli s tím máte některá zkušenosti? Jestli opravdu to je jen do 8.30..vzala bych to, ale potřebuji být nejpozději 8.40 doma ( bydlím vedle pošty), ale bojím se, že se to nedodržuje a nestíhala bych..co si o tom myslíte?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
2.9.13 16:43

Jako asi bude záležet na tobě jestli budeš stíhat..pokud jde jen o tisk tak asi jo..zkusit kolo, nebo brusle. Jinak jako nedáš nic za to, když to zkusíš a když nebudeš stíhat tak to zase pustíš.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4465
2.9.13 16:44

Kamarádka to dělala a je to hlavně o tom, do kdy to stihneš roznést. Když se ti to za ty 2,5h nepodaří, neznamená to, že to zahodíš a jdeš domů :lol: Pěkně do posledního letáčku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
2.9.13 16:47

Pracuji na poste, ted na RD, v létě jsem roznasela noviny za kolegyni, měla dovolenou. Noviny přivezli až domů, po páté ráno, já podle seznamu roztridila a vyjela. Jezdila jsem na kole, sice vesnice cca 220 domů, ale roztahana. Pocet novin denně od 25 do 55 ks, v patek a v sobotu nejvíc. Ve vsedni dny hotovo do půl hodiny, v pátek a v sobotu hodina. Muselo být rozneseno do 8.30h.Ja jezdila tak, abych byla do 7 doma, kdy jel manžel do práce, vystřídali jsme se u malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
2.9.13 16:50

Dělala jsem to, my jsme muse mít rozneseno do 7 - to byla garantovaná doba zákazníkům, začinali jsme ve 4,ale tehdy to nedělala česká pošta… První dny to trvalo dýl, než se člověk zajel, furt čučel do papírů kam co hodit, později to šlo a člověk jel automaticky… Tak to bylo rychleji…

Hlavně to teda nebylo o tom přijít, vyzvednout noviny a jít… Člověk přišel, měl tam různý noviny po balíkách, muselo se to seřadit, aby to bylo tak, jakse šlo a až pak se vycházelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.9.13 17:40

@Elisenika já jezdila autem a stíhala.. záleží na šikovnosti - počítej, že přes zimu budou jezdit s poštou pozdě, jinak to bývá v klidu. (tedy myšleno tak, že auto, co má přivézt noviny, může mít zpoždění.. jednou jsme čekali marně celou směnu - přijel až odpol).. jinak se to fakt dá zvládnout v klidu, vozila jsem už jako malá a nikdy jsem nešla přes limit. POkud auto nepřijelo, poslali nás v 8 domů. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NovyAnonym
7.9.13 15:50

Před rokem jsem to dělal taky, není to nic těžkého, jen musíš být trochu soběstačná a znát svou lokaci - kolikrát ti změňák dají ráno s okamžitou účinností a ty musíš hned na nové místo…pokud budeš motorizovaná doručovatelka, dávej pozor na auto, ráno si ho vždy zkontroluj, aby na tebe něco nenašily kolegyně denní doručovatelky. A musíš umět aspoň vyměnit kolo. Jednou jsme vařili a to se opravovat nemůže, to pak zavoláš na servis a přivezou ti jiné. Noviny se vozí různé, ale mě dali pěkný seznam, podle kterého jsem jel asi měsíc, pak si to člověk už pamatuje. A jak někdo píše výše, přes týden je to pohodička, nejhorší je pátek, vzhledem k tomu, že je toho hodně a pokud budeš jezdit autem, tak i proto, že do cca 8 musíš auto předat denním doručovatelkám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat