Přivýdělek a práce z domova - máte dobrou zkušenost?

149
1.9.13 18:54

přivýdělek a práce z domova

Ahoj, chtěla jsem se zeptat… máte některá zkušenost s přivyděláváním si doma např. kompletací propisek, výrobou ozdobných předmětů nebo jednoduchých hraček? Jednou sem naletěla na pyramidu ( pošli mi v obálce 50 kč a já ti napíšu další instrukce… instrukce přišli v duchu: udělej si inzerát a tahej z lidí 50kč s nabídkou brigády z domova ) ráda bych zkusila najít nějakou brigádu z domova co můžu dělat s miminkem, ale nerada bych opět skočila na nějaký podfuk… tak jestli máte některá dobrou zkušenost podělte se :-) děkuji za jakýkoliv příspěvek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7967
1.9.13 19:03
@zaba.ml píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat… máte některá zkušenost s přivyděláváním si doma např. kompletací propisek, výrobou ozdobných předmětů nebo jednoduchých hraček? Jednou sem naletěla na pyramidu ( pošli mi v obálce 50 kč a já ti napíšu další instrukce… instrukce přišli v duchu: udělej si inzerát a tahej z lidí 50kč s nabídkou brigády z domova ) ráda bych zkusila najít nějakou brigádu z domova co můžu dělat s miminkem, ale nerada bych opět skočila na nějaký podfuk… tak jestli máte některá dobrou zkušenost podělte se :-) děkuji za jakýkoliv příspěvek :-)

no nejsi sama… takových je tady víc.. bohužel málokdo našel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
1.9.13 19:17

@sylviasek bohužel… jako našla sem pár odkazů ale taky pošlete nám 200 a mi vám napíšeme více informací :-D není to tak strašná částka, ale věřit, či nevěřit… už se mi nechce naletět a každá korunka je dobrá zvlášť když je mimoušek na cestě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
1.9.13 19:36

@zaba.ml nevěřit… v žádné solidní práci po tobě nechcou prvně peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1970
1.9.13 19:47

Ahoj, píši to na každý dotaz. S prací je to teď obecně na dvě věci a s prací na doma / přivýdělku kor.

Je možné obejít firmy, ale ty mají většinou své zaměstnance…ale stane se, že někoho na výpomoc vezmou.
Pokud máte nějaký potenciál, je potřeba ho využít - např. jazyky - doučování, hlídání dítka třeba jiné mamince, na Vánoce bude aktuální pečení cukroví, celoročně dorty, výpomoc s úklidem apod. takže využít to co jde.

Pokud nic, tak pak pozor na nabídky typu lepení obálek, kompletace tužek, nevím, jaké máte zkušenosti, ale stačí si zadat na internetu a vyjedou diskuse, je i stránka na podvodné firmy. Většinou to je opravdu podvod.

Šance je nějaký MLM systém - kterých je hodně, bohužel některé taky podvodné, ale seriózní se najdou. Jsou to principy Avonu, Dedry, Oriflame apod. tak to je, ale pokud to je spravedlivé, proč ne…je to taky práce a prodej je holt součástí.

OSOBNĚ jsem to nikdy nechtěla dělat a teď na to nedám dopustit - začínala jsem při mateřské, takže i 3-4 tisíce byly dobré, pokračuji dál při zaměstnání a k mému platu mám ted tak těch 6-8 navíc, předloni jsem dostala odměnu 6tisíc na dovču…takže to funguje. Nikomu nic nenutím, pracuji jak to jde a jak je čas. Firem je více - já dělám, bylinné produkty, bez chemie, mohou i děti…a hlavně mám je odzkoušené a nedám na ně dopustit.
Ale je to závislé jak kdo pracuje…a to je někdy ten největší problém.

Za registraci jsem dala 200,– (nyní je to 150,–), ANO byla jsem nedůvěřilá, ale zase mi poslali celou sadu, smlouvu apod. na netu jsem našla zkušenosti, firmu jsem si prolustrovala.

Ale jinak chápu to s penězi, jak je myšleno.. že žádná firma nechce předem…
Ale když jsem nastoupila do zaměstnání, tu jsem musela na prohlídku k lékaři apod. a to mi nikdo neproplatil, takže je to taky jistá forma investice :-D a nemusí vyjít, když ve zkušebce někdo skončí… :nevim: :nevim:

Příspěvek upraven 01.09.13 v 19:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
1.9.13 19:47

Podvod, opravdu žádná normální firma po tobě nebude chtít peníze předem :) Zašleš prachy a nic, bez smlouvy to není práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
1.9.13 19:53

@renat2 jako ještě studenkta jsem zkoušela oriflame… ale nedopadlo to… neměla sem kde sehnat okruh lidí, kteří by ode mě objednávali… v dnešní době u těchto profláklých značek má spousta lidí už svoje stálé sprostředkovatele výrobků a nemají důvod je měnit… pro spoustu lidí je to taky docela drahé ( i pro mě :-D ) takže já sama neobjednávám… ten komu to vyjde a zaběhne se závidím… asi mi pro tuto práci něco chybí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1970
1.9.13 19:57

@zaba.ml jj já to chápu, dávala jsem jako případ…
Dělá ho sestra, velmi málo, ne na přivýdělek, - resp. když z toho něco je, super, ale nevěnuje se tomu, jakože by registrovala apo. ale objednáváme pořád.

Jak jsem psala, aktivně dělám něco jiného…a opravdu to jde.
Jasně, že u těchto firem je lepší být mezi prvními, ani ne tak z důvodu odměňování (pokud je firma seriózní - má marketingový plán, co oceňuje ty, co pracují, ne jen ty "co jsou nahoře), ale že je více potencionálních zákazníků…

Ale jde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
1.9.13 20:03

@renat2 a mohla bych se zeptat na to co děláš ty? bylinné produkty, bez chemie mne opravdu zaujali :oops: kdyžtak SZ :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13821
1.9.13 20:44

Ja treba siju detske obleceni ;-) Tyhle prace na doma jsou vetsinou podvod, ale obcas se něco najit da, treba nejake vkladani dat na stranky apod. Ale lepsi je spis vyuzit toho, co umis ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
1.9.13 20:48

@AnastazieB to je ten problem :-( sem leva jak savle :-( jediny co bych tak mozna zvladla je ta kompletace propisek :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
1.9.13 21:08

@zaba.ml a nejsi třeba na něco chytrá? že bys zkusila to doučování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
2.9.13 14:10

@AnastazieB ahoj,tak ty šiješ? já taky, strašně moc bych chtěla šit na zakázky vklidu dma, holky jdou do školky a co já doma? je pravda že musím mít spec. stroj, kdyžtak mi napiš SZ co a jak dík!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
2.9.13 16:13

Si zřiďte cestovní agenturu a můžeš pracovat z domu. Kancl k tomu nepotřebujete. Stačí si udělat živnost, obvolat cestovky - ať ti dají obchodní smlouvy a udělat si pořádný web, pak už jen zvedáš hovory, děláš rezervace a pak máš provize z prodejů.
Anebo můžeš jak já učit doma cizí jazyky. Měsíčně si příjdu na 3-4 tisíce.

• Citovat
  • Upravit
2053
19.9.13 11:49

Mám dobrou zkušenost s kompletací obálek, ale je fakt, že jsem se k tomu dostala přes známou, která je v inv. důchodu, takže jsem si to brala jakoby na ní-ona u té firmy pracovala.Dalo se i vydělat si celkem slušné peníze, ale bylo to hodně časově náročné-tenkrát jsem měla jen jednoho prcka, který byl ke všemu moc hodný, takže se to dalo dělat i přes den, teď už bych to s tím druhým pometlem nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat