Kde sehnat dodavatele secondhandu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Jamuna
1.9.13 08:51

SHÁNÍM DODAVATELE SECONDHANDU

HOLKY PROSÍM O RADU, chci založit second hand obchod, zajímalo by mě jak se shání dodavatelé :nevim: chápu, že ty co v tom pracují nic mi nesdělí, ale já hledám radu od kohokoli jak na to :think: zajímalo by mě třeba kde dávat inzeráty a shánět například lisy a balíky z Anglie, kde mám hledat firmu co by balíky mohla dovážet kamionem…nebo klidně sehnat někoho kdo kamionem jezdí a kdo by mohl zboží nabírat, pak jak se shání kontakty v Anglii…no asi stejně mi nikdo tady neporadí, ale aspon to zkouším co kdyby se našla dobrá dušička co by mohla nějak poradit :kytka: nebo jakýkoli názor moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
1.9.13 08:59

Nemám vůbec zkušenost, ale napsala jsem second hand jak na to do vyhledávače a našlo mi to jako druhé toto
 http://secondhand-twins.mimishop.cz/nakupni_rad.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
1.9.13 09:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1592
1.9.13 09:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
1.9.13 09:05

Není levnější tahat to sem přímo z Anglie? Ona to tedy není jen Anglie, ale obecně ze západu, než od českých překupníků se svou marží?

• Citovat
  • Upravit
41882
1.9.13 09:06

Jinak mě docela překvapuje, jak můžeš psát, že si chceš založit second hand nevědět o tom vůbec nic :mrgreen: (to jen tak mimo téma :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
1.9.13 09:08

@Jamuna Jestli máš facebook, tak tam existují i skupiny, kam se můžeš přidat:

https://www.facebook.com/…69032609532/

Určitě jich bude víc, ale já znám jen tuhle a vypadá to, že jsou tam spokojené, prodávají i lisy i tříděné zboží (narazila jsem na ni před časem náhodou, já se po takových věcech nepídím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Z Opavy
1.9.13 09:08
@Jamuna píše:
HOLKY PROSÍM O RADU, chci založit second hand obchod, zajímalo by mě jak se shání dodavatelé :nevim: chápu, že ty co v tom pracují nic mi nesdělí, ale já hledám radu od kohokoli jak na to :think: zajímalo by mě třeba kde dávat inzeráty a shánět například lisy a balíky z Anglie, kde mám hledat firmu co by balíky mohla dovážet kamionem…nebo klidně sehnat někoho kdo kamionem jezdí a kdo by mohl zboží nabírat, pak jak se shání kontakty v Anglii…no asi stejně mi nikdo tady neporadí, ale aspon to zkouším co kdyby se našla dobrá dušička co by mohla nějak poradit :kytka: nebo jakýkoli názor moc děkuji

Doporučuji tento - www.stextil.cz Odběrná místa mají v Praze a v Opavě, stojí to fakt pár kaček, věci úplně super, dá se vybrat na místě z pytlů, žádné zabalené pytle, kdy je polovina na vyhození rovnou… vozí přímo z Anglie a dovážejí každý týden a NENÍ tam mezi tím přebírání, tak ja to někdy bývá, že se pytle překopou a co se nehodí, se prodá dál za jakoby výhodnou cenu. Pro zboží je potřeba si dojet, nedoporučuju objednávat na slepo přes net, to se ve výsledku neoplatí.

• Citovat
  • Upravit
Jamuna
1.9.13 09:30
@ncc1701 píše:
Není levnější tahat to sem přímo z Anglie? Ona to tedy není jen Anglie, ale obecně ze západu, než od českých překupníků se svou marží?

No právě to bych nejraději než dávat hodně peněz navíc českým překupníkům :( jenže tay vůbec nevím kde shánět někoho, jak na to :(

• Citovat
  • Upravit
Jamuna
1.9.13 09:33

@lyrica Není to že bych nic nevěděla, objela jsem více velkoobchodů, ale stále nevím od koho mám brát, nejraději bych z Anglie, jenže tam nevím jak na to :( proto se ptám zda máte třeba nějakou zkušenost neo dobrý velkoobchod ap :think: za jakoukoli radu budu vděčná holky

• Citovat
  • Upravit
Z Opavy
1.9.13 09:59
@Jamuna píše:
@lyrica Není to že bych nic nevěděla, objela jsem více velkoobchodů, ale stále nevím od koho mám brát, nejraději bych z Anglie, jenže tam nevím jak na to :( proto se ptám zda máte třeba nějakou zkušenost neo dobrý velkoobchod ap :think: za jakoukoli radu budu vděčná holky

Pokud rovnou z Anglie, tak pokud to není ve velkém objemu, tak se to neoplatí a v tom případě vychází opět levněji brát to od místního překupníka i s jeho marží, protože je to rentuje právě v tom velkém objemu, že může prodávat levně… nebo si pro to jezdi do UK. Kdysi jsem to zvažovala, ale bohužel bych nedokázala řídit vlevo :lol: V UK je tak levně, vše tam stojí hubičku, dovezla jsem si tehdy domů z outletu hromady hader které jsme nosili ještě roky a stály fakt opravdu pár korun :lol:

• Citovat
  • Upravit
6792
1.9.13 12:07
@lyrica píše:
Jinak mě docela překvapuje, jak můžeš psát, že si chceš založit second hand nevědět o tom vůbec nic :mrgreen: (to jen tak mimo téma :D )

taky o tom nevim vubec nic. Teda nevedela jsem. zacala jsem prodavat pres net a ve stredu otviram svuj sekac. kazdy nejak zacina :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
1.9.13 12:09

@Jamuna ja objela asi tri a musim rict ze jsem nejvic spokojena s britexem. Vzala jsem celorok mix a veci krasne a tak polovina uplne nova i s cedulkama. Brala jsem z Tocne ale ty veci byly priserne :roll: vzdycky jsem musela projet nekolik pytlu nez se mi neco libilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
1.9.13 12:22

@jaja84 Ahoj jaký pytel si prosím brala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
1.9.13 12:34

@Marhsel Ahoj myslis v britexu? celorok myslim ze mel 25kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie