Kde sehnat dodavatele secondhandu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nemám vůbec zkušenost, ale napsala jsem second hand jak na to do vyhledávače a našlo mi to jako druhé toto
http://secondhand-twins.mimishop.cz/nakupni_rad.php
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není levnější tahat to sem přímo z Anglie? Ona to tedy není jen Anglie, ale obecně ze západu, než od českých překupníků se svou marží?
- Citovat
- Upravit
Jinak mě docela překvapuje, jak můžeš psát, že si chceš založit second hand nevědět o tom vůbec nic
(to jen tak mimo téma
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jamuna Jestli máš facebook, tak tam existují i skupiny, kam se můžeš přidat:
https://www.facebook.com/…69032609532/
Určitě jich bude víc, ale já znám jen tuhle a vypadá to, že jsou tam spokojené, prodávají i lisy i tříděné zboží (narazila jsem na ni před časem náhodou, já se po takových věcech nepídím).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jamuna píše:
HOLKY PROSÍM O RADU, chci založit second hand obchod, zajímalo by mě jak se shání dodavateléchápu, že ty co v tom pracují nic mi nesdělí, ale já hledám radu od kohokoli jak na to
zajímalo by mě třeba kde dávat inzeráty a shánět například lisy a balíky z Anglie, kde mám hledat firmu co by balíky mohla dovážet kamionem…nebo klidně sehnat někoho kdo kamionem jezdí a kdo by mohl zboží nabírat, pak jak se shání kontakty v Anglii…no asi stejně mi nikdo tady neporadí, ale aspon to zkouším co kdyby se našla dobrá dušička co by mohla nějak poradit
nebo jakýkoli názor moc děkuji
Doporučuji tento - www.stextil.cz Odběrná místa mají v Praze a v Opavě, stojí to fakt pár kaček, věci úplně super, dá se vybrat na místě z pytlů, žádné zabalené pytle, kdy je polovina na vyhození rovnou… vozí přímo z Anglie a dovážejí každý týden a NENÍ tam mezi tím přebírání, tak ja to někdy bývá, že se pytle překopou a co se nehodí, se prodá dál za jakoby výhodnou cenu. Pro zboží je potřeba si dojet, nedoporučuju objednávat na slepo přes net, to se ve výsledku neoplatí.
- Citovat
- Upravit
@ncc1701 píše:
Není levnější tahat to sem přímo z Anglie? Ona to tedy není jen Anglie, ale obecně ze západu, než od českých překupníků se svou marží?
No právě to bych nejraději než dávat hodně peněz navíc českým překupníkům
jenže tay vůbec nevím kde shánět někoho, jak na to ![]()
- Citovat
- Upravit
@lyrica Není to že bych nic nevěděla, objela jsem více velkoobchodů, ale stále nevím od koho mám brát, nejraději bych z Anglie, jenže tam nevím jak na to
proto se ptám zda máte třeba nějakou zkušenost neo dobrý velkoobchod ap
za jakoukoli radu budu vděčná holky
- Citovat
- Upravit
@Jamuna píše:
@lyrica Není to že bych nic nevěděla, objela jsem více velkoobchodů, ale stále nevím od koho mám brát, nejraději bych z Anglie, jenže tam nevím jak na toproto se ptám zda máte třeba nějakou zkušenost neo dobrý velkoobchod ap
za jakoukoli radu budu vděčná holky
Pokud rovnou z Anglie, tak pokud to není ve velkém objemu, tak se to neoplatí a v tom případě vychází opět levněji brát to od místního překupníka i s jeho marží, protože je to rentuje právě v tom velkém objemu, že může prodávat levně… nebo si pro to jezdi do UK. Kdysi jsem to zvažovala, ale bohužel bych nedokázala řídit vlevo
V UK je tak levně, vše tam stojí hubičku, dovezla jsem si tehdy domů z outletu hromady hader které jsme nosili ještě roky a stály fakt opravdu pár korun ![]()
- Citovat
- Upravit
@lyrica píše:
Jinak mě docela překvapuje, jak můžeš psát, že si chceš založit second hand nevědět o tom vůbec nic(to jen tak mimo téma
)
taky o tom nevim vubec nic. Teda nevedela jsem. zacala jsem prodavat pres net a ve stredu otviram svuj sekac. kazdy nejak zacina ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jamuna ja objela asi tri a musim rict ze jsem nejvic spokojena s britexem. Vzala jsem celorok mix a veci krasne a tak polovina uplne nova i s cedulkama. Brala jsem z Tocne ale ty veci byly priserne
vzdycky jsem musela projet nekolik pytlu nez se mi neco libilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
HOLKY PROSÍM O RADU, chci založit second hand obchod, zajímalo by mě jak se shání dodavatelé
chápu, že ty co v tom pracují nic mi nesdělí, ale já hledám radu od kohokoli jak na to
zajímalo by mě třeba kde dávat inzeráty a shánět například lisy a balíky z Anglie, kde mám hledat firmu co by balíky mohla dovážet kamionem…nebo klidně sehnat někoho kdo kamionem jezdí a kdo by mohl zboží nabírat, pak jak se shání kontakty v Anglii…no asi stejně mi nikdo tady neporadí, ale aspon to zkouším co kdyby se našla dobrá dušička co by mohla nějak poradit
nebo jakýkoli názor moc děkuji