Roznos letáků - problémy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Osobně bych byla fakt ráda, že mi ty letaky necpe
nicméně pokud to nahlasis jejimu zaměstnavateli, asi bude mit problem, protože je za to placená
- Citovat
- Upravit
To jsem nikdy neslyšela že by vadil pes
jedině že by ten pes byl tak blízko že by jí mohl případně kousnout, jiný důvod nevidím
Každopádně by ale letáky měla dávat do schránky, proč to strká mezi plot?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše:
To jsem nikdy neslyšela že by vadil pesjedině že by ten pes byl tak blízko že by jí mohl případně kousnout, jiný důvod nevidím
Každopádně by ale letáky měla dávat do schránky, proč to strká mezi plot?
Je totiž líná otevřít schránku a je pro ni lepší to hodit k plotu ![]()
- Citovat
- Upravit
Jsem doručovatelka letáků pro 3 společnosti - nevím jaké letáky roznáší, ale nevím o žádném nařízení, že bych nemusela nosit letáky tam, kde je pes. Pokud to není rafan, který útočí na plot a já se bojím, že se každou chvíli plot rozboří pod jeho nájezdy. A nebo mají schránku zevnitř plotu, kam štěkal vyskočí.
A letáky patří do schránky, pokud je dostupná a není označená, že letáky nechtějí. Mezi plot určitě ne. Na druhou stranu - já mám třeba na úterý 20 druhů letáků a schránku mají lidi ve velikosti, že se tam má problém vejít i pohled. Tak zkuste tam pak nacpat takový balík letáků, tam to hodím opravdu do plotu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evka73 píše:
Jsem doručovatelka letáků pro 3 společnosti - nevím jaké letáky roznáší, ale nevím o žádném nařízení, že bych nemusela nosit letáky tam, kde je pes. Pokud to není rafan, který útočí na plot a já se bojím, že se každou chvíli plot rozboří pod jeho nájezdy. A nebo mají schránku zevnitř plotu, kam štěkal vyskočí.A letáky patří do schránky, pokud je dostupná a není označená, že letáky nechtějí. Mezi plot určitě ne. Na druhou stranu - já mám třeba na úterý 20 druhů letáků a schránku mají lidi ve velikosti, že se tam má problém vejít i pohled. Tak zkuste tam pak nacpat takový balík letáků, tam to hodím opravdu do plotu
To chápu, děkuji za názor. Jsem právě ráda, že někdo napsal, kdo má velkou zkušenost a vím, že si vymýšlí. Schránku máme velkou, vleze se tam toho hromada, ale tak to je asi její povaha.
Děkuji.
- Citovat
- Upravit
Pokud jste z Prahy, i dokážu poradit, které letáky jaká společnost doručuje. Možná že je stejná společnost má celorepublikově, ale za to krk nedám.
Ale na některých letácích je napsaná bezplatná linka, kam se můžete obrátit při problémech s distribucí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Roznášela jsem než jsem zjistila, že jsem těhotná a nic takového tam nebylo
ta paní je malinko jinde než mi ostatní ne?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pes, ne pes, ta ženská je líná a kvalitní práce neschopná, toť celý problém.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka roznáší letáky. Jednou jsem ji pomáhala o psech nic neříkala. Měla jsem dávat do každé schránky a aby to koukalo ven. Říkala, že po nich chodí někdy kontrolka jestli je to správně. Občas se jí stane, že má málo letáků tak příště jde trasu z druhého konce, aby se nestalo, že někdo nedostane 2× po sobě nic. Ale to vždy musí hlásit na ústřední.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky nosím letáky, ve smlouvě je o psu psáno něco v tom smyslu, že pokud by mohlo dojít k úrazu nebo ohrožení, nedoručovat, ale musí se to nahlásit vedoucí. Letáky se musí doručit do schránky pokud na ní není napsáno, že reklamu nechtějí. Takže pokud u domu schránka je, nacpu co se vejde, fakt toho bývá dost, pokud schránka není, nedoručuji, právě aby to pak všude nelítalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud víš pod kým přímo pracuje, tak bych jim klidně napsala, že vám nechodí letáky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte,
mám dotaz ohledně roznosu letáků, kdo s tím má zkušenost. Jedna ženská co bydlí o 2 ulice dál se rozhodla pro roznos a jsou s ní jen problémy. Je to hrozná histerka a nedává noviny všem, přitom se s ní známe. Jde o problém který dnes nastal.
Celá rodina jsme byli na zahradě, okoliční psi štěkali na dálku, když ji viděli, že někdo nosí letáky. Sousedce tam letáky dala, nás objela a tak jsem ji zavolala, jestli my nedostaneme a ona řekla, že ve smlouvě mají psáno, že kdo má psi doma, nemusí letáky dostat. Takže co je na tom pravdy? Když sousedky pes si málem na ni vyštěkal hlas a náš pes byl v klidu.
Kromě toho letáky ani nedává do schránky, ale strká mezi plot, že kolikrát všichni to máme rozházené po celé ulici.
Omlouvám se za možná i divný dotaz, ale zajímá nás jak je to s těmi psi.
děkuji