Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Exekuce
https://www.epravo.cz/…mi-4910.html
Sice jde o stary clanek, ale pro predstavu, co hrozi pri neplneni soudniho rozhodnuti, staci.
No já hlavně nechápu, že si pořídila čtvrté dítě, když tě asi nejvíc potřebovali ty starší. A že tě vůbec napadlo vzít děti a odstěhovat se tak daleko. Takže teď trp.
Podala bych nový návrh
. Však to i soudkyně poradila. Za to nic nedáte.
@léňa 2 píše: Více
Platí co je na papíře…podala by jsem návrh a uvedla všechny skutečnosti…nebo porada s právnikem…
@Pitřice
Ona se o ně řádně stará…evidentne je uživý, takže když ich bude mít 10 a užiivý je, je to pro společnost jen dobře..množit by se neměli lidi s názorem jako máš ty…
Proc by ten, kdo se neodstehoval, mel nest naklady na cesty? Nejenom za palivo, ale i tu namahu /cas.
Pokud s tim ten neodstehovany souhlasil, tak prosim, ale i tak snad maji jit naklady za tim, co se stehoval. Co je na tom nespravneho/ nelogickeho?
@léňa 2 píše: Více
Odstěhovat se tak daleko nebyl nejlepší nápad. I když to bylo se souhlasem otce, tak si dopředu věděla jak to bude. Ted´s tím nic neuděláš. Píšeš že jsi byla v té době těhotná, tak ti přece muselo bejt jasný že to bude šíleně náročný. Ono je ve finále jedno že otec dá děti k babičce, on rozsudek neporušuje. Když je tam přestaneš vozit a otec to napadne, tak budeš mít problém. Domluvit se asi nechce, tak jedině soudně.
On ti dovolil stěhování za podmínky že budeš dět vozit ty? Počítám že jsi se odstěhovala k novému partnerovi že? Měl se odstěhovat on k tobě a tohle sis mohla ušetřit ![]()
Dobrý den,
zakladatelka smazala původní příspěvek, uzamykám tedy tuto diskuzi.
Hezký den
Jana ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat