Rozumíte výkladů snů?

1211
31.1.13 21:42

rozumíte výkladů snů?

Tak bych potřebovala jestli tady někdo rozumí výkladů snů???Zdál se mi sen ze včerejška na dnešek a jsem z něho špatná, zas nejsem nijak zvlášt pověrčivá beru to celkem s nadhledem, ale přece jen se mi zdálo o mé dceři a to už mě trochu zajímá odhalit co se pod tím skrývá 8o. tak k tomu snu:MOje malá 4letá si za slunečného dne hrála u našeho potoka, volala jsem na ní at jde dál nebo tam spadne, volala jsem asi tak 2-3krát, a mezitím jsem si povídala na cestě u naší branky s mojí sestrou. najednou se otočím a malá nikde! křičím volám její jmeno několikrat…běžěla jsem k potiku a najednou byla voda kalná a velká…bála jsem se jít níž a jen jsem křičela a zmateně se dívala všude do stran…sestra šla níž k potoku a začala holýma rukama prohledávat dno centimetr po centimetru(uplně jsem videla jak si máchá ruce v té kalné vodě),asi tak po minutě zavolala Mám jí, mám jí…já propukla v hysterický pláč a seděla jsem tam natom břehu…Sen skončil!!! :,( :,( :,( Díky bohu že to byl jen sen…ale párkrát přes den se mi připoměl a tak jsem chtěla a chci vědět co to asi znamená-malinko mam strach :,( :,( dekuju jestli odepíše nekdo Gabki :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
147
31.1.13 21:48

@gabki ahojky, co mi vždy říkala babička tak když se ve snu stane něco takového člověku kterého máš ráda tak bude dlouho žít, tak nevím co je na tom pravda :) to mě by třeba zajímalo můj sen: asi tak 14 dní zpět se mi zdál sen že sem porodila zdravý miminko krásnou holčičku, ale byla tam celá moje rodina všichni se radovali všichni jí pusinkovali, ale když jsem se probudila měla sem takový divný pocit, nevím proč, z toho snu, nevím co to znamená a není to poprvé co se mi něco takového zdálo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
31.1.13 22:12

Gabki - tak co já už někde kdysi slyšela nebo četla, tak kalná voda prý znamená nemoc, tak si dej víc pozor na zdraví ale jinak nevím. Já měla posledně taky hnusnej sen. Byla jsem někde snad v Egypte nebo kde, všude kolem jakoby poušť, nevím jestli tam byl néjakej dům nebo jen nejaké přístřešky, nevím, a já si tam hrála s mojimi dítkami. Najednou jsem uvidela kamarádku s kočárkem a začaly sme si povídat. Najednou začalo foukat, prostě néco jako pouštní bouře a já se otočila a byla od dětí snad 50 m! nechápu jak to bylo možné ale začala jsem za nima utíkat, křičela jsem na ně, všude písek, vítr a pár lidí na koních, koně se plašily a stavaly na zadní a zrovna v místech kde byly deti, byl to hrozný pocit a pak jsem se naštestí vzbudila. Ale taky netuším co to mohlo být :( Človeku je akorát špatne z takových snů:-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10933
31.1.13 22:19
@gabki píše:
Tak bych potřebovala jestli tady někdo rozumí výkladů snů???Zdál se mi sen ze včerejška na dnešek a jsem z něho špatná, zas nejsem nijak zvlášt pověrčivá beru to celkem s nadhledem, ale přece jen se mi zdálo o mé dceři a to už mě trochu zajímá odhalit co se pod tím skrývá 8o. tak k tomu snu:MOje malá 4letá si za slunečného dne hrála u našeho potoka, volala jsem na ní at jde dál nebo tam spadne, volala jsem asi tak 2-3krát, a mezitím jsem si povídala na cestě u naší branky s mojí sestrou. najednou se otočím a malá nikde! křičím volám její jmeno několikrat…běžěla jsem k potiku a najednou byla voda kalná a velká…bála jsem se jít níž a jen jsem křičela a zmateně se dívala všude do stran…sestra šla níž k potoku a začala holýma rukama prohledávat dno centimetr po centimetru(uplně jsem videla jak si máchá ruce v té kalné vodě),asi tak po minutě zavolala Mám jí, mám jí…já propukla v hysterický pláč a seděla jsem tam natom břehu…Sen skončil!!! :,( :,( :,( Díky bohu že to byl jen sen…ale párkrát přes den se mi připoměl a tak jsem chtěla a chci vědět co to asi znamená-malinko mam strach :,( :,( dekuju jestli odepíše nekdo Gabki :srdce:

Ve snu se odráží tvé pocity, tvoje obavy i to co nejsi schopná říct nahlas.
Pravděpodobně se zcela nedávno stalo, že si nějakým způsobem dceru neuhlídala, ona spadla, poranila se, odřela se, nebo nastala nějaká riziková situace, která tak mohla vyústit a ty sis to uvědomila, co všechno se mohlo stát. Samozřejmě celým tvým snem prochází starost a obavy o dceru. Potok a celkově voda neznamená nic špatného, kalná voda už není dobré znamení, ale to je součást strachu - vodu vždy musí něco zkalit - každá akce má svůj důsledek. Vnitřně se velmi bojíš, že dcerku neuhlídáš nebo neochráníš - voda znamená svět a ty jí podvědomě nechceš pustit do toho světa, protože se bojíš následků (kalné vody)… Chodí malá do školky, nebo teprve půjde? Může se tvoje podvědomí automaticky bránit i takovým změnám v životě - nástup do školky, do zájmového kroužku, do školy…
To, že byla přítomna sestra je z pohledu tvého snu docela hezké, ale obvykle sestra ve snu znamená ne úplnou upřímnost ve vašem vztahu, ale to je vaše věc a nijak se to nedotýká dcery.
Té kalné vody se nikterak neobávej, neznamená neštěští, znamená přirozené životní překážky, ze kterých si pomůžeš jen ty sama ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
31.1.13 22:29

Markytkaaa moc děkuji to jsem potřebovala takovy výklad :srdce: opravdu to tak podobně je a shoduje se to! jen jsem to nedokázala vyložit a informace jsem nikde nenašla-mocinkrát diky. Holky to jsou hrozné sny, nejhorší jak jsou v nich děti…Tenhle výklad mě potěšil čtu po třetí a opravdu malá začla chodit do školky!!!a každý den se obávám a stresuju aby se jí nic nestalo, ale nejsem uzkostlivá, prostě to tak mám :,( Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
31.1.13 22:30

Sny zrcadlí naše touhy a obavy. Jasně si pamatuju, jak se mi o prázdninách zdávalo o škole a o písemkách. Na druhou stranu, ve stresových obdobích se mi zdávají krásné a pohodové sny. Já bych Tvůj sen označila jako tzv. kompenzační, jsou to obavy Tvého podvědomí, že nemusí být pořád jen dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10933
31.1.13 22:31

Není zač ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
1.2.13 13:07

Ve snech se promítá ledacos, tajná přání, obavy, různé zážitky z minulosti, poměrně často se lidem zdá o něčem, co zažili předchozí den. Varoval bych před snahou ze snů vyčíst nějaké příliš podrobné informace a případně se třeba i snažit podle snů řídit. Sny jsou velmi nespolehlivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
20.8.13 16:59

Dobry den,
najde se tu prosim nekdo, kdo umi vykladat sny? Zdaly se mi behem nekolika mesicu tri nocni mury. Byly neobycejne zive. Vzdy v nich byl zlodej. Ja se nikdy nemuzu ani hnout a ani kricet ci mluvit.

Prvni byl: Byly jsme s manzelem v loznici. Byla noc. Uslysela jsem divne zvuky z obyvaku, tak se kouknu a odtud na me kouka zlodej. Nemuzu se ani pohnout. Snazim se zakricet na manzela, ze tam je zlodej, ale nejde to. Zlodej potom utece. A me vzbudi manzel.

Druhy: Byla opet noc a my sli po schodech v hotelu ke svemu pokoji. Na schodech se vali nejake nase veci a uz tam me napadne, ze mame v pokoji asi zlodeje. Manzel otevre dvere a zlodej tam opravdu je a kouka na nas. My ustoupime k zabradli, aby mohl zlodej utect. Manzel me drzi v naruci. Zlodej vychazi ze dveri a blizi se k nam s natazenou rukou az se temer dotkne moji tvare. Nemuzu se vubec pohnout, ani otocit hlavu. Snazim se na nej zakricet at utece, ale opet to nejde. Potom me vzbudi manzel.

Treti se mi zdal dnes: Spime s manzelem u nas v loznici a ja slysim tiche klepani. Zeptam se manzela jestli to taky slysi a ten prikyvuje. Zeptam se ho jestli to nemuze byt jeden znamy, ale manzel uz tvrde spi. Ja posloucham dal a slysim kroky. Oteviraji se dvere do loznice a vchazi prvni zlodej a jde k posteli k namzelove strane. Potom vejde druhy zlodej a ten jde za mnou. Delam, ze spim. Citim jak me tahne za retizek na krku bliz k sobe. Nemuzu se vubec pohnout. Retizek me trochu skrti. Potom to prejde. Ja si opatrne sahnu na krk a retizek tam porad je. Citim, ze zlodej porad stoji za mymi zady. Nemuzu se ani pohnout. Snazim se zakricet na manzela, ze tam jsou zlodeji, ale nejde to. Potom se probudim a porad citim, jako by ten zlodej porad stal za mnou :roll:

Predem dekuju za odpovedi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
20.8.13 19:29

@kar-maa Já myslím, že máš podvědomý strach, že o něco můžeš příjít. A jak tak koukám na metřík…nesouvisí to s tím ;)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
20.8.13 19:38

@brisco hmmm to nevim, ale podvedome je to mozne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
23.5.14 00:28

Ahojík holky, taky se mi zdál takový hodně zajímavý sen a snář mi nějak moc neporadil :nevim:

Byla jsem těhotná a doktor mi tvrdil že budu jedno díte, při porodu mi bylo řečeno, že budu rodit pět dětí, samotnej porod jsem neviděla, najednou byly na světě dvě holčičky, dva kluci a páté dítě byla kočka – taková ta hodně chlupatá, ale už byla dospělá. Byla jsem potom u mojich rodičích s dětmi a když leželi všichni u sebe, kočku jsem vyhodila, že nechci aby byla u mých 4 dětech. Byla jsem hrozně něšťastná, že mám 4 děti a pořád dokola jsem brečela, že tolik děti nezvládnu a že to nemůže být pravda a že to je určitě jen sen, ze kterého se probudím a pořád jsem chtěla, aby mě někdo štípnul, abych se probrala z toho zlého snu. Potom mojě děti začali lézt a nějak se mi doma u rodičů ztratili a já je hledala, nenašla jsem je a odešla jsem někam do baru za kamarádkami (tyto ze snu neznám v reálném životě). Byla tam holka s miminkem a záviděla jsem jí, že má jen jedno dítě. Potom jsem šla zpět do domu rodičů a děti už byly nalezeny, ale byly už starší, Jedna holčička a jeden kluk byly věkově asi o rok starší, než ta holčička a ten jeden kluk a následně jsem jim začala dávat jména, které ještě neměli – Sabinka, Nikolka, Tomáš a to čtvrté nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat