Věříte, že by se duše zemřelého měla vypustit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahoj věřím, a zažila jsem to. Nám nezemřel příbuzný doma a stejně jsme ho slyšely. V nemocnici taky na noc otevíráme okno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Věřím, je to obrovská energie, i v nemocnici okna otevírají, nevím teda jestli ve všech, ale slyšela jsem to…
- Citovat
- Upravit
Taky
ale my když jsem ho neotevřely doma tak jsem slyšely normálně v noci i přes den jako by tam s námi ten člověk pořád byl, otevírání dveří, převalování po postely..zkrátka jeho zvyky který dělal jsme slyšely. Ale jinak nic divného se nedělo, tak jsem tu jeho"duši"ještě pár týdnu nechaly, nechtěly jsme okno otevřít, aby s námi ještě alespon takhle byl…byla to náhlá smrt tak nás to všechny zasáhlo…tohle byla alespon malinkátá utěcha ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co tady se děje na eminu pořád řešíte duchy ![]()
Babička umřela v noci a nenapadlo mně otevřít okno asi ve 4 ráno a otevřelo se okno tak asi v 9 hodin kdy se větralo a žádné dívné věci se v mém bytě nestávají.
Mně by asi nikdo ani chodit nestrašil bylo pro mně všechno ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak my jsme okno neotevírali a fakt nám tam táta nechodil
Ale tak když tomu někdo věří, tak asi slyší co chce, ale ne, já tomu fakt nevěřím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to se dělá jen když ten člověk zemře v bytě, nebo třeba i v nemocnici?
Známé maminka zemřela v LDN. Otevřeli okno a do vázy daly suchou růži bez vody.
teď mě ovšem napadá - kdysi zemřel doma děda. Nevím, zda někdo okno otevíral, byla jsem malá. Ale pak jsme mnohokrát našli babičku, jak si s někým povídá - fakt vedla úplný rozhovor, ne že by si povídala pro sebe…dávala otázky, vyprávěla. Byli jsme z toho v šoku. Tak mě tak napadá, jestli si tedy nepovídala fakt s ním? ale to je asi blbost že? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ségra dělá ošetřovatelku u ležáků v,,posledním tažení,, prý vždy, když jim tam někdo zemře otevírají okno, aby mohla vyletět dušička. Nevím, kdo to vymyslel, mě to přijde jako hloupost, ale ségra na to věří, stejně jim tam ale v noci na noční straší, tak nevím no…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Duše se odpoutává od těla delší dobu, není to hned, je to psáno v Tibetské knize mrtvých. Spíš by se při umírání a těsně po nemělo moc s tělem hýbat, duše ještě není zcela odpojená a mate jí to. A zbloudit může díky svým pozemským závislostem. O otevírání okna jsem nikdy neslyšela, ale nezavrhuji to. Dřív lidé věděli o životě a smrti více než my dnes.
- Citovat
- Upravit
Myslím že se to dělá v každé nemocnici, dělaly jsme to i u dětí
Ale kdo to nezažil neuvěří
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marry11 Když nevěříš tak sem nepiš, já se taky nikomu nevysmívám v jiných diskuzí typu jsem těhu nebo nejsem.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja myslim, ze ty zvuky jsou proste o zvyku a o tom, ze je slyset chci, clovek po bolestne udalosti reaguje ruzne, ja v dobe psychicke nerovnovahy taky slysela kroky po byte. Ale i tak na tom neco muze byt, kdyz se moji kamaradi rozesli, pres noc uschly vsechny kytky, ktere spolu zasadili…
- Citovat
- Upravit
Také jsem to v nemocnici dělala. A ještě snad zakrýt zrcadlo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, po Vánocích nás opustil bližní. Doma ve spánku. Zajímalo by mne, zda věříte tomu, že by se mělo otevřít okno, aby duše mohla odejít.
Babička i moje mamka zapoměla otevřít a od tý doby se tam dějí „divné věci“ padají květiny z police, zavírají se dvěře aniž by byl průvan…
Zajímá mne Váš názor