Opravdu se svět mění?

580
17.1.13 22:40

Opravdu se svět mění?

Ahoj holky.

Zakládám tady novou diskusi a ráda bych znala váš názor.

Nepatřím zrovna k těm lidem, kteří by věřili na každý nesmyl, beru těch x konců světa, co už jsem přežila, s nadhledem a jsem tolerantní ke všem náboženstvím, protože si myslím, že ve všech je kousíček pravdy a ponaučení. Jsem však jakýmkoliv věcem mezi nebem a zemí příznivě nakloněna, protože si myslím, že „co my víme, co všechno ještě je a my to neznáme a nevidíme“.

Nevěřila jsem ani na konce světa 21. prosince, avšak leccos jsem si o tomto datu přečetla.

Holky, máte pocit, že se něco mění? Všeobecně a nebo třeba jen ve vašich životech? Nevím, možná je to náhoda, možná ne, ale musím říct, že od tohoto data zažívám občas tak zvláštní a nečekané situace, mám pocit, jakoby se mi zesiloval můj šestý smysl a blízcí lidé se z ničeho nic začínají chovat naprosto protichůdně tomu, jak se chovali před pár měsíci. A stále víc a víc se mi zdá, že čas ubíhá rychleji…možná je to jen třeba mou momentální životní situací, těžko říct :think:. Ale pravda je, že nejsem sama, kdo tohle v poslední době pociťuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6830
17.1.13 22:42

Já teda žádnou změnu nevidim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
17.1.13 22:44

@evish Ano mění a pořád se to zrychluje :) Energie jsou silnější a člověk otevřenější. Lidé jsou ted zaměřeni více do svého srdce a spousta lidí se probouzí, je to nádherné období. Ano jsou tu i ty zdánlivě negativní věci co se dějí, ale ty jsou potřeba pro náš růst a uvědomění.

Jsem ráda, že jsi založila tuto diskusi :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
17.1.13 22:46

Hmmm, u nás beze změny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
17.1.13 22:47

Podle mych kamaradek „vestkyn“ dochazi pouze ke zmena v proudeni energie… Ma se stat neco ve smyslu obnovy „vsi dobroty“ na zemi… Takze mozna jo, mozna ze na sebe budou vsichni hodni a fajn a vsichni budeme happy :)

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
17.1.13 22:49

Já stále věřím, že to blbě spočítali a ty ufuni přiletí, jinak nic jinýho necítim :-)

• Citovat
  • Upravit
2415
17.1.13 22:50

Nic nepociťuji, ani lidi kolem mě :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
17.1.13 22:50

U mě se asi nic nemění, ale svět mi přijde poblázněnej. Nevim jestli jsem to dřív vnímala mín, ale násilí v Indii, ted rozhádaná republika. Mám pocit, že si ho postupně sami ničíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
17.1.13 22:59

@midoo Já myslím, že když se podíváme do historie na ty nejrůznější válečné tažení, bitvy, války, šílené epidemie, že je to dneska oproti tomu sranda. Myslím, že jsme v minulosti měli na kahánku už mnohokrát a lidé se k sobě chovali mnohem, mnohem hůř než dnes (hromadné vyvražďování kvůli víře, půdě, majetku, rodovému původu, topení dětí, pálení vesnic, otrokářství, genocida). Možná dnes máme více volného času, lepší podmínky pro život, obrovsky rychlé a přesné komunikační toky (televize, internet, mobily) a tak se nám zdá, že je to stále horší a horší. Ale možná nám dává klid dnešní doby schopnost být vnímavější a schopnější naslouchat a uvědomovat si…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
17.1.13 23:38

Já jsem četla, že lide se mají z materialna vice zaměřit na duchovno (vztahy) - prý i kvůli tomu, že vše zdražuje a oni už nemají tolik peněz nebo se nebudou chtít zadluzovat. No uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
18.1.13 00:29

Nevím jestli se něco mění, ale kolem nás teď všichn starší lidé umírají :,( :,( vím o hodně lidech i z okolí :oops: :oops: Doufám jen, že nás to má jen posílit a někam posunout…zatím nejhorší rok ze všech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.1.13 02:34
@sylwikk píše:
Já teda žádnou změnu nevidim ;)

Právě proto, že žádnou změnu nevidíme. Ta změna se děje plynule. Stačí se dívat na naše zdravotnictví a na důchodovou „reformu-nereformu“. Upřímně řečeno, určité procento našich dětí bude mít možnost vyzkoušet si na vlastní kůži, jak to fungovalo za první republiky a za c. k. monarchie. A to je to, co mě děsí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Retea
18.1.13 08:05

Doporučuji přečíst knihu Zasvěcení od E. HAICH, je v ní vše objasněno. Změny jsou trvalé. Podle byddhistů končí věk kali jugy, ten nejhorší a přijde zlatý věk. Stejně jako u mayů. A ano, vnímám rychlost času, rychlost naplněných přání a velkou změnu v lidech. Výborná je také kniha Celestinské proroctví. Sama medituji, praktikuji některá jógová cvičení podle Květoslava Minaříka.

• Citovat
  • Upravit
Retea
18.1.13 08:07

V Palmových listech je také vše popsáno.

• Citovat
  • Upravit
1961
18.1.13 08:24

Docela to pociťuji, u sebe i u svých blízkých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat