Tarot - jak začít?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Karty si vybíráš. Je dobré si osobně projít několik prodejen a karty si prostě ošahat. A ty které ti budou sedět si prostě kup. Jak zacházet s kartami, jejich význam, a typy výkladů jsou v knize která je součástí daného typu karet. Také je spousta příbuzné literatury. Jen si obejít několik obchodů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Karty si vyberou tebe
Ty, co tě zaujmou, si kup
Literatury je opravdu hodně, spoustu informací najdeš i na internetu. Prostuduj si toho víc, ať získáš takové to gró, pak zkus zapojit hlavně intuici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně nevybírej rozumem stylem „tyhle nemůžu, ty jsou drahé“ apod. Já si koupila první karty ty nejlevnější, základní tarot. Obrázky nic moc, malé do ruky.. jako vyložila jsem s nimi dobře, ale bylo to takové.. neúplné.. neúplný vztah s nimi, něco mi v tom pořád chybělo. Pak jsem dostala na Vánoce od mámy karty Tarot Snů a to bylo wžjůůůůů.. vibrovaly už přes ten balící papír, hřály, mluvily samy o sobě. Knihu na výklady jsem si přečetla jednou, prakticky nebyla třeba. Ty obrázky jsou tak malované, že to mluví samo.. a lup.. obrat o 100% oproti těm prvním. Bylo v tom přesně to, co mi s nimi chybělo, prostě jsem cítila a věděla, že tohle jsou MOJE karty a vykládá se mi pohádkově. Pracuji s nimi skoro pět let intenzivně, občas i několik výkladů denně, čistím si je, nabíjím si je přes Reiki, které milují a ony se mnou nádherně mluví. Opravdu dej striktně jen na intuici. Oplatí se to. A nebo požádej vesmír a anděly, aby Ti přivedly ty správné karty, ony se k Tobě nějak dostanou jako ke mně ty moje. A vykládat je velice snadné, zamícháš, povíš jim, co po nich chceš, rozložíš a buď vytáhneš ty, které Ti první padnou do oka nebo můžeš zavřít oči a přejíždět těsně nad kartami a vytahovat je pod vnímání v konečcích prstů, někdo cítí teplo, někoho polechtají, někdo cítí vibrace.. já vidím správné karty zlatě, zazlátnou mi, takže vytahuji podle toho. A můžeš si naučit karty na určitý typ výkladu, nechat je mluvit volně.. já mám pár určitých typů výkladu jako například na vztah na 7 karet (zezlátne mi 7 karet, každá představuje něco - energie doby, komunikace, síla vztahu, slabost vztahu, realita, vášeň a budoucnost).. kartám jsem to ze začátku říkala, každý bod vysvětlila, co po nich chci a asi na počtvrté už jsem viděla při míchání, že zlátnou jen jsem požádala o výklad na vztah. Karty jsou úžasné a inteligentní, dá se s nimi normálně mluvit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vykládala jsem když tarot mezi 12-16 lety. Pak mi karty ukradly. A další už jsem nepořizovala. Ale dodnes vzpomínám na karty kamaráda. Nevím co to bylo přesně za karty. Ale jen jednou jsem je měla v ruce. Po 4 letech co jsem naposledy karty měla v ruce tak jsem je jen zamíchala rozprostřela a vytáhla jsem celou velkou arkádu. Je to už rok a po pravdě si krom toho že ty karty byli divoké a jen to vytažení arkády pro mě bylo i hodně náročné pak jsem byla šíleně unavená… Byl to zážitek. Znovu se ve mně probudila touha po kartách ale dodnes jsem si žádné nepořídila. Rozhodla jsem se počkat na ty pravé a ty se ještě neukázali.
Předtím se ke mně dostali moc brzy a stále je ve mně vnitřní pochybnost že na karty nejsem připravená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, moc děkuju za odpovědi. Zkusím se tedy podívat po knihkupectvích u nás.
- Citovat
- Upravit
Já mám své Dračí karty a jsem nadšená, ráda se jich na něco ptám a zajímá mě jak mi odpoví
neumim si představit jiné karty:) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dotaz
Ahoj, mám otázku. Nedávno jsem si koupila zlatý tarot od Liz Dean, nevybírala jsem, prostě jsem vešla do obchodu a první co tam byly jsem koupila.
Karty nemám ani týden, ale významy si musím pořád hledat v knížečce, těžko se mi to vše pamatuje a vzdy když mám karty u sebe tak mám zvláštní pocit, klepou se mi ruce a cítím se nesvá. Prosím, poradíte mi, jestli je to normální?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha no to se stává. Zlatý tarot má známí. Mela jsem je v ruce a ty karty na me byli hodně divoké. Vysávali ze mě energi. A pak jsem se cítila hodně unavena. Ten pocit v rukou, ten mam kdyz karty „nabíjím“ jak proudi energie. Myslím že si asi měla někoho z personálu poprosit o pomoc s výběrem. Ja se přiznám že stejne jsem si v pondeli ja koupila karty. Ale ja šla pro karty co jsem mela před lety a bohužel jsem o ně přišla. S kartami se musíte seznamit. Poslouchat srdcem a naučit se s mini navzájem komunikovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi hloupá otázka holky, ale mám několik knih o výkladu tarotů, chtěla bych se tomu začít věnovat, jen jsem ještě neměla zatím nějak náladu si jít koupit karty… teď na to myslím čím dál častěji, takže se ptám: jsou všechny tarotové karty stejné? Mám na mysli, jestli se dají vykládat podle stejné knihy?
Koukala jsem zatím na netu a našla tam andělské taroty, zlatý tarot atd. atd.
Děkuji za odpověď
- Citovat
- Upravit
Ano můžete vykládat stejně. U karet je kniha s jejich významem a jsou tam i typy jak vykládat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky začínám s tarotem a jen tak jsem si vyložila na věrnost muže,ptala jsem se na minulost,přítomnost a budoucnost a vyšli mi tyto tři karty: hvězda,6 mincí a královna pohárů
můžete mi napsat jak by jste to chápali?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak zněla otázka? "na věrnost muže.....? jestli byl - je a bude věrný?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Minulost - Hvězda: byl věrný? Neví to ani on, nedokáže na to odpovědět, zkrátka je to ve hvězdách.....odpověď a vyjádření od něj nečekej.
Současnost - 6 mincí: je teď věrný? inu, má to jako většina chlapů - není to erotomonan, aktivně nevěru nevyhledává, ale když se naskytne, tak to využije.....momentálně je nejspíš věrný…ale je to křehká rovnováha.
Královna pohárů - budoucnost: ne, nebude.
Ale je ti doufám jasné, že ultimátní otázky na ano/ne, jsou pro tarot ty nejtěžší a kartáři se jim vyhýbají.......ale to je na dlouho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dlouho už jsem se chtěla naučit vykládat karty. Až teď na mateřské na to mám čas. Chci se zeptat, jestli to lze se naučit bez nějakého kurzu(nemám nikoho na hlídání). Jestli existuje nějaká dobrá knížka a hlavně jaké karty jsou dobré pro začátečníka. Předem děkuju za odpovědi.