Tarot - jak začít?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Labužník mirabelka02 děkuji, aha to jsem nevěděla, že je lepší se neptat na otázky typu ano ne, jak říkám jsem začátečník ale asi je celkově lepší na svuj vlastní osud se neptat že? A raději dělat vyklady ostatním. Jsem si naběhla, ale ta nevěra mi právě vyšla i v cikanských kartách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jsi začátečník, tak se takovým otázkám vyhni. Otázky na „Osud“ - tak tady bychom se museli nejdříve shodnout, co je to Osud a jestli vůbec něco takového existuje (tj. člověk má osudem dáno, že se nikdy neožení.....TŘEBA). A pokud něco takového je, do jaké míry je to dané......atd. atd.....atd.....Najdi si něco o predestinaci a osudu z hlediska esoteriky......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Labužník mirabelka02 díky za radu, spíš jsem teď z toho dost v háji, protože kvuli tomuto muži jsem se vzdala možnosti mít vlastní dítě, podle lékařů má hrozný spermiogram. Jsme spolu 11 let…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jsi začátečník, tak tohle neřeš pomocí tarotu. Podle toho, jak to prožíváš, tak na takové těžké otázky ještě nemáš.....sorry......hermetické obory jako astrologie, tarot.....atd. nejsou pro každého. Což se samozřejmě může během života změnit. ale teď ti to nesvědčí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit