Sen o mrtvé babičce

1104
20.1.13 09:16

sen o mrtve babicce

Ahoj holky, vyděsil mě dnešní sen zdálo se mi o mé mrtvé babičce pořád jsem ji viděla v rakvi na hrobě a pak že jsem šla na pohřeb bojím se aby to neznačilo smrt jsem asi těhotná a mám strach že to značí potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
byron
20.1.13 09:19

@lynč neblbni, potrat to značit nemusí…
Mně se v těhotenství zdály hrozné sny… Že mě bývalý přítel vraždil, že mám syna a někdo mu ukládá o život apod… prostě blbosti

• Citovat
  • Upravit
7512
20.1.13 10:01

Vidět ve snu mrtvého značí naopak radost nebo dobrý věci. :) A jinak souhlasím, že se mi taky v těhotenství zdály prapodivný sny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
20.1.13 10:03

Buď v klidu, žádný potrat to neznačí. mně se v těhotenství zdávalo o mé mrtvé mámě. a žádný potrat ani smrt v rodině se nekonala. neboj, vše bude OK :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
20.1.13 10:05

Co vím, tak sny většinou znamenají pravý opak. Takže by to mohlo značit nějakou šťastnou nebo radostnou událost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
20.1.13 10:07

Bezestrachu :) Smrt naznačuje změnu v životě, která se ti samozřejmě blíží :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
20.1.13 10:12

Te uklidnim, me se zdalo o me babicce ktera me vychovala uz je 9 let po smrti. a rikala az se mi v kvetnu narodi mala at se nejmenuje Martinka ze vse zvladnu :).jsem se vzbudila do ms jeste 3 dny. nedalo mi to vzala jsem psa a supajdila pro test :) no a vysledek po dvou letech a zamklem potratu je ze v kvetnu cekame a bude to holcicka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
20.1.13 10:50

Holky, já bych to nepodceňovala. Ta rakev je fakt neříjmené znamení. Ale zhledem k tomu, že v ní leží milovaná babička, je to možná naopak, že hrozí nebezpečí, ale že vyvázneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
20.1.13 12:53

Ahoj, docela tě chápu, že takový sen vyděsí.
Mě umřela babička před rokem a půl a poslední dobou se mi o ní pořád zda, ale opravdu dost často, až se budím zpocená, nevím proč se mi ty sny vracejí pořád dokola, vždy je sice jiný příběh, ale pokaždé v něm figuruje babička :nevim:
Zatím tedy u nás žádná nepříjemnost nenastala a doufám že ani nenastane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
3.4.15 08:24

Ahoj, dneska jsem měla sen o mé již dlouho mrtvé milované babičce, dávala jsem jí v něm pusu na rozloučenou, vypadala trochu jako divně, nemocná, ospalá nebo bledá atd…ale vzbudila se, aby se se mnou rozloučila když jsem odjížděla i se svým přítelem domů,,hned jsem se vyděšená probudila, hladila si bříško, čekám miminko, bála se…chvilku koukám do tmy a znovu usínám, měla jsem zvláštní sen, v něm zase babička, která mě objímá a já ji, dost silně, říká mi, že mě měla taky ráda, že mi odpouští to mé zlobení, když jsem byla malá…já jí říkám to samé, že ji mám moc ráda a pořád se objímáme, ale nakonec je to tak silné, že mi nejde se odlepit, pořád mě tiskne, až se musím odtrhnout a celá udýchaná se probouzim a rukama mlátim o postel, jako že se nemůžu nadechnout, pak jen tma a bála jsem se znovu usnout… nevim co to může znamenat? :think: Jen celej den na to budu myslet, bojím se o své blízké ale hlavně o miminko. :( :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
3.4.15 11:02

Já když jsem byla těhotná, tak se mně taky dost často zdávalo o babičce a někdy ve snu byl i děda. Oba jsou už taky po smrti, ale sny to byly vždycky hezké, tak jsem si to vysvětlovala tak, že „tam někde“ mají radost, že se nám narodí miminko, jejich pravnouče. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
3.4.15 20:15

Děkuji :kytka: T
ak já si to taky budu myslet, teta říkala že bude do tří dnů pršet, což asi bude, prý vždy prší když se zdá o nebožtíkách:D:DUž jsem klidnější:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat