Rozvod a zdravotní problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.5.15 20:52

Já si nemyslím, že bych byla nějak extra hrdá, někdy si v našem vztahu přijdu velmi submisivni a udělala jsem tunu ústupků. Ale některé věci, jak ty se na ně dokažeš podivat z jiného úhlu a pochopit, já nepochopim. V době kdy má jeden zdravotní problem, dost vážný, dle mého, by mělo jít vše stranou. Bohužel, tak se nestalo a to je pro mě směrodatné. Taky mám strach z miliardy věcí, bojim se..Ale neubližovala bych záměrně psychicky druhému. To svědčí o kvalitě člověka, dle mě. Prý pri rozchodu se pozná charakter člověka.
@elen-ka ano, četla jsem, že děloha ženy se považuje za domov a pokud je v něm něco špatně např. někdo pochybuje o kvalitách matky (tak nějak je to psané), tak se to projeví různymi onemocněními dělohy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.15 20:59

Chtěla bych se jednou ohlednout a říct si, že to byl dobrý krok a nelitovat. Jenže pokud jsem dětem rozbila rodinu, pochybuji, že se to někdy muže stát. přebolí mě to někdy? :,(

• Citovat
  • Upravit
4624
20.5.15 08:26
@Anonymní píše:
Já si nemyslím, že bych byla nějak extra hrdá, někdy si v našem vztahu přijdu velmi submisivni a udělala jsem tunu ústupků. Ale některé věci, jak ty se na ně dokažeš podivat z jiného úhlu a pochopit, já nepochopim. V době kdy má jeden zdravotní problem, dost vážný, dle mého, by mělo jít vše stranou. Bohužel, tak se nestalo a to je pro mě směrodatné. Taky mám strach z miliardy věcí, bojim se..Ale neubližovala bych záměrně psychicky druhému. To svědčí o kvalitě člověka, dle mě. Prý pri rozchodu se pozná charakter člověka.
@elen-ka ano, četla jsem, že děloha ženy se považuje za domov a pokud je v něm něco špatně např. někdo pochybuje o kvalitách matky (tak nějak je to psané), tak se to projeví různymi onemocněními dělohy.

O tom, že by ti asi hrdost nedovolila se vrátit jsi psala ty sama. Vzhledem k tomu, že jste se rozcházeli a teprve posléze jsi zjistila diagnózu, muž také asi z hrdosti nemůže učinit vstřícný krok podpory.

Mé zkušenosti jsou bohužel takové, že chlapi, co se týká onemocnění partnerky či matky (rodičů), jsou slaboši. Neznám žádného, který by to zvládal tak, jak cítíme, že by to mělo být a jak se většinou ženy, tj. pečovatelsky, podporovatelsky chovají. Netvrdím, že neexistují, ale osobně neznám žádného. V této oblasti dle mého převládá mezi přístupem muže a ženy obrovská disharmonie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí