Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tohle delal kamaradce pritel, ta ho vypakovala z bytu, nastesti nemeli deti.. je to sobecke a detinske jednani.. ci jsou ty dve prvni dti? jeho nebo tvoje? a delal to vzdy?
Možná že protože ví, že tě má jistou? Neřikám, že bych se spakovala, to neporadím nikdy nikomu, ale co třeba vystrčit drápky a nenechat si na sobě štípat dřvíí?
Má tě jistou. Vždycky tě tam našel a vždycky mu bylo odpuštěno tak proč by si od tebe čas od času neodpočinul.
@Lizzi První je moje (10let), druhé nase spolecne. Musim rict, ze měli uzasnej vztah, ale poslední dobou jde starsi ditko do puberty a uz to vse vidi i citi jako ja
Dela to od te doby, co ma firmu, protože ma, kam utect. Od te doby, co je uspesny a znamy (umelec) jako když lusknes prstem. Ja jsem takova, ze si nenecham nic libit a dnes když jsem se vratila po vikendu od rodicu a volala mu, aby prisel pomoct s koupanim, tak opet nezvedal telefon. Muzu ti rict, ze do me vjel takovej vztek, ze jsem za nim do atelieru dosla a jednu mu vlepila, když mi řekl, ze nikam nejde
Pak mi řekl, ze uz domu nikdy neprijde, at vypadnu. Jindy laska jako hrom, hadek mame také dost…Italie, ale vždycky me se udobrili, ja to presla, rekli jsme si, ze se budeme snazit, a ted… uf…tezko se mi pise.
A nějaký jeho vyjádření, proč se tak chová? Bavili jste se o tom spolu?
@LuckaPt Ja tem chlapum kaslu na to jestli je něco jisty nebo není. Jsou tu do prcic deti a nejaka zodpovednost, neeee???
Co se to s nima sakra deje??? Jisty nebo nejisty..navic druhé ditko nebylo planovane, nechala jsem si ji jen kvůli nemu a takto dopadneme zase??? Ja mateřskou 7100,–…to si tady v Praze najdem super fleka akorát tak pod mostem.
No ale tak tou fackou jsi to trochu přehnala nemyslíš. Tohle bych ti neodpustila. Třeba už vážně nepříjde.
Jinymi slovy se zdekuje k milence a vypravi ji, jaka je manzelka krava? ![]()
@Bibi239 počítá, že nebudou vzití takže vypraví jaká je přítelkyně kráva.
Normální to určitě není, ale Tvoje dnešní reakce byla také přehnaná.
Tak snad nebudeš mít jen rodičovský příspěvek, musí Ti také něco dávat on.
@LuckaPt Prostě mi to ujelo
Nahromadil se ve mne všechen vztek. Není to poprvé, ani podruhé, co kvůli prkotině odešel a spal jinde. Udělat to já jemu, sbalí mi kufry a dá mi je za dveře. A když jsem za ním dnes přišla a řekla mu, ať jde se mnou okamžitě domů, že to přehání a odvětil, že nejde, ať ho nechám bejt, tak jsem to už nevydýchala…ano, pravda. Ty by jsi byla v klidu, kdyby ti chlap po neshodě spal jidne? Do očí by ti vmetl, že nikam nejde, „nech mě bejt, jdi pryč, co tady děláš?…“ Děti a rodina nezájem..
Nepřijít po hádce několik dní domů mi normální nepřijde. Na druhou stranu dát jít chlapovi do práce facku, protože mi nechce jít pomoct s koupáním, mi taky přijde dost přes čáru. Nějak si neumím představit, že bych v takovémto bouřlivém a nevyrovnaném vztahu vychovávala dvě děti- hlavně to starší, co si asi tak odnese do života za model rodiny?
Co třeba si sednout, až hlavy vychladnou, a určit si nějaká pravidla, která pak budete oba dodržovat?
Samozřejmě to předpokládá, že ten chlap o ten vztah také stojí a je ochoten se podle toho chovat, ta změna v chování by měla nastat u vás obou. Pokud si pojede svoje, tak jeden vztah nespasí- pak už to asi nebude o tom, jak vztah vylepšit a zachránit, ale o tom, jak to co nejlépe ukončit, abys nešla s dětmi žebrotou…
Předem prosím o zachování anonymity. Potřebuji poradit, jak byste se maminky zachovaly, pokud by vám muž nechodil spát po jakékoliv hádce domů? S parterem (36let) jsme vychovávali dvě děti a byli jsme spolu 6,5 roku. Partner si však po narození našeho společného dítěte (1rok) začal dělat absolutně, co chtěl. Já zůstala uvězněná doma na mateřské, starala se, jak mohla, podporovala ho, jak se dalo, tolerovala mu všemožné od příchodů domů z ateliéru až po půlnoci, po hrubé nadávky při hádkách.. a už jsem zoufalá. Nikdy na nás neměl dost času, vždy byla práce na prvním místě a vždy mi říkal, že pokud si má vybrat mezi slibnou kariérou a rozpadajícím se vztahem, tak bude dělat vše pro svůj úspěch ( nutno dodat, že peníze mi dával - pokud jsme se nehádali, ale čert vem prachy. Radši bych ocenila společný chvíle, porozumění!!!to, aby se věnoval dětem, když v minulosti o jedno přišel). Ale příjde vám normální, že se při jakékoliv hádce spakuje a třeba 4 dny nebo i týden se nevrátí domů? Nezvedne telefon, nezeptá se na děti, prostě nula komunikace…
Jeké by to bylo k sakru jemu, kdybych toto udělala
Vždycky ví, že ho miluju, ať se na něj naštvu jakkoliv, tak proč tímto způsobem zasazuje kudly do zad?