Přítel pro ostudu

Anonymní
15.5.15 18:14

Pritel pro ostudu

Ahoj holky.Jsem nestastna. Muj pritel se snad zblaznil nebo je mu jedno jak vypada. Prestal se pravidelne holit.Holi se jen kdyz uz musi a je fakt zarostly.Ted dokonce se nechce ostrihat a pry se chce vyfotit s dlouhymi vlasy a ostriha se az v lednu. :x Ja uz mu rikam at toho necha, neslusi mu ty vlasy dlouhe, ma to uz jak zenska! Ale on furt at se kazdy stara o sebe. Domlouvaji mu uz i brachove a jeho mati. Dokonce se za nej stydim. Pritom oholeny a ostrihany je to peknej chlap. Prosim poradte jak na nej. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101677
15.5.15 18:16

Pokud to má jinak čisté a učesané, tak je to opravdu jeho věc… Ty mu můžeš tak maximálně sdělit, že se ti to nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
15.5.15 18:19

Vsak v dnesni dobe je to moderni.. alespon tady v Londyne se to tak nosi. Muzi, 25-35, ty co chteji jit s modou maji plnovousy a stazene do culiku. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
15.5.15 18:22
@j.a.n.i1 píše:
Pokud to má jinak čisté a učesané, tak je to opravdu jeho věc… Ty mu můžeš tak maximálně sdělit, že se ti to nelíbí.

přesně

mmch mě se na mužskejch fousy líbí, aspoň vypadaj jak chlapi a né jak ucha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.5.15 18:22
@j.a.n.i1 píše:

Asi tak nějak…

Zakladatelko, zkus to vzít z druhé strany. Najdeš si nějaký svůj styl a on do tebe bude hučet, že se za tebe stydí.
Jo, kdyby byl špinavej, ve vousech nosil zbytky jídla a z vlasů tekl omastek, tak to už je k vzteku a pro ostudu. Ale jestli je jinak čistej… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
15.5.15 18:23

Uspi ho a ohol a ostříhej sama podle tvého vkusu. To by tak hrálo, aby si dělal se svým zjevem, co on chce. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.5.15 18:23

Jinak teda musím říct, že já vousaté muže nemusím. Třídenní strniště ano, ale rumcajse nee :mrgreen:

Hlavně jsem nepochopila jakousi poslední módu, kdy má chlap hlavu jako koleno a vousy po prsa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
15.5.15 18:28
@KPKristy píše:
Hlavně jsem nepochopila jakousi poslední módu, kdy má chlap hlavu jako koleno a vousy po prsa :roll:

:poblion: moje řeč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.5.15 18:34

To chce fotku, ať to můžeme posoudit :lol:

• Citovat
  • Upravit
Theodoula
15.5.15 18:36

Jestli se tak cítí být sám sebou a je mu tak navzdory všem řečem dobře, nechala bych ho, třeba se konečně „našel“ a jestli ho miluješ… tak určitě ne jen proto jak vypadá :D

• Citovat
  • Upravit
69235
15.5.15 18:36

Já nesnáším zarostlé chlapy, takže ti rozumím, poradit ale neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.5.15 18:40
@Tatian píše:
Jestli se tak cítí být sám sebou a je mu tak navzdory všem řečem dobře, nechala bych ho, třeba se konečně „našel“ a jestli ho miluješ… tak určitě ne jen proto jak vypadá :D

Tak nějaký fyzický sympatie mezi nimi taky být musí :lol:

• Citovat
  • Upravit
1606
15.5.15 18:41

Ahoj, tak na toho myho by treba zabralo „vydirani“ v tom smyslu, ze kdyz to nesunda on, ostriham se ja. Jenze vim, ze ten muj, trpi na me dlouhe vlasy a strihat se"mam zakazano" Nastesti mi dlouhe vlasy vyhovuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Theodoula
15.5.15 18:45

@RadkaCh To určitě ano, proto taky ten :D je to s ním zapeklitý, teda… Zjistit proč to dělá a kdo ví, na co se v tom vztahu přijde :think: Jinak jsem taky pro foto

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
15.5.15 18:52

@Tatian Jako věřím, že jestli byl zakladatelky partner doposud hladce oholen a udržoval si nějaký střih a najednou se rozhodl, že ze schová do porostu, tak to asi není zrovna příjemné :think: Já si od manžela taky vyslechla, když jsem si ostříhala vlasy. Stejně tak manžel se ne neholí žiletkou do hladka, protože vypadá jak kuře a já se na něj nemůžu ani podívat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky