Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud to má jinak čisté a učesané, tak je to opravdu jeho věc… Ty mu můžeš tak maximálně sdělit, že se ti to nelíbí.
Vsak v dnesni dobe je to moderni.. alespon tady v Londyne se to tak nosi. Muzi, 25-35, ty co chteji jit s modou maji plnovousy a stazene do culiku.
![]()
@j.a.n.i1 píše:
Pokud to má jinak čisté a učesané, tak je to opravdu jeho věc… Ty mu můžeš tak maximálně sdělit, že se ti to nelíbí.
přesně
mmch mě se na mužskejch fousy líbí, aspoň vypadaj jak chlapi a né jak ucha ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Asi tak nějak…
Zakladatelko, zkus to vzít z druhé strany. Najdeš si nějaký svůj styl a on do tebe bude hučet, že se za tebe stydí.
Jo, kdyby byl špinavej, ve vousech nosil zbytky jídla a z vlasů tekl omastek, tak to už je k vzteku a pro ostudu. Ale jestli je jinak čistej… ![]()
Uspi ho a ohol a ostříhej sama podle tvého vkusu. To by tak hrálo, aby si dělal se svým zjevem, co on chce. ![]()
Jinak teda musím říct, že já vousaté muže nemusím. Třídenní strniště ano, ale rumcajse nee ![]()
Hlavně jsem nepochopila jakousi poslední módu, kdy má chlap hlavu jako koleno a vousy po prsa ![]()
@KPKristy píše:
Hlavně jsem nepochopila jakousi poslední módu, kdy má chlap hlavu jako koleno a vousy po prsa
moje řeč
Jestli se tak cítí být sám sebou a je mu tak navzdory všem řečem dobře, nechala bych ho, třeba se konečně „našel“ a jestli ho miluješ… tak určitě ne jen proto jak vypadá ![]()
Já nesnáším zarostlé chlapy, takže ti rozumím, poradit ale neumím.
@Tatian píše:
Jestli se tak cítí být sám sebou a je mu tak navzdory všem řečem dobře, nechala bych ho, třeba se konečně „našel“ a jestli ho miluješ… tak určitě ne jen proto jak vypadá
Tak nějaký fyzický sympatie mezi nimi taky být musí ![]()
Ahoj, tak na toho myho by treba zabralo „vydirani“ v tom smyslu, ze kdyz to nesunda on, ostriham se ja. Jenze vim, ze ten muj, trpi na me dlouhe vlasy a strihat se"mam zakazano" Nastesti mi dlouhe vlasy vyhovuji ![]()
@RadkaCh To určitě ano, proto taky ten
je to s ním zapeklitý, teda… Zjistit proč to dělá a kdo ví, na co se v tom vztahu přijde
Jinak jsem taky pro foto
@Tatian Jako věřím, že jestli byl zakladatelky partner doposud hladce oholen a udržoval si nějaký střih a najednou se rozhodl, že ze schová do porostu, tak to asi není zrovna příjemné
Já si od manžela taky vyslechla, když jsem si ostříhala vlasy. Stejně tak manžel se ne neholí žiletkou do hladka, protože vypadá jak kuře a já se na něj nemůžu ani podívat ![]()
Ahoj holky.Jsem nestastna. Muj pritel se snad zblaznil nebo je mu jedno jak vypada. Prestal se pravidelne holit.Holi se jen kdyz uz musi a je fakt zarostly.Ted dokonce se nechce ostrihat a pry se chce vyfotit s dlouhymi vlasy a ostriha se az v lednu.
Ja uz mu rikam at toho necha, neslusi mu ty vlasy dlouhe, ma to uz jak zenska! Ale on furt at se kazdy stara o sebe. Domlouvaji mu uz i brachove a jeho mati. Dokonce se za nej stydim. Pritom oholeny a ostrihany je to peknej chlap. Prosim poradte jak na nej.