Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Upřímně tě chápu, zarostlý chlapi sou hrozný. Hlavně ty dlouhý vlasy, to mi přijde slizký. U vousů záleží jak dlouho si je neholí. Pokud jde o dvou-tří denní strniště, tak to je kolikrát i sexy, pokud jsou to vousy někam na zem, tak to rozhodně sexy není
. Jak tu někdo píše, že je to jeho věc, no to je pravda, ale já bych ho prostě tlačila, aby se nějak zkulturnil. Přeci jen, to jak vypadá tě taky reprezentuje, a né aby ses za něj musela stydět. Radši anonymně.
Ale tak určitě by mohlo být i hůřu ![]()
@RadkaCh snad si prohlédne i zakl. a zjistí, že nová image partnera není zase tak špatná ![]()
Mě se líbí muži co mají vousky a strniště, holátka nemusím
a jestli on je spokojenej a líbí se mu nový vzhled, proč by nezměnil vzhled.
Vezmi to z druhé stránky, ty bys chtěla být jiná a on by ti řekl, že se za tebe stydí a řešil by to ![]()
Hmm chodím taky zarostlej, holím se stříhacím strojkem když mi to začné lézt do pusy. A stříhám se až když se mi nevlezou vlasy do klobouku:-)
By mě teda zajímalo jesli o mě moje žena taky někde vykládá že jsem na ostudu.
Upozornit ho, že mu to nesluší a poprosit ho, jestli by to nemohl shodit. Víc dělat nemůžeš…
Takze zensky muzou mit dlouhy vlasy a chlap ne? pokud si je myje a cese, je to jeho vec
Nedávno tu byla diskuse, jak se manžel stal ze dne na den veganem. Třeba tento manžel má taky nějaký speciální důvod, proč se stal vágusem. Ale když se zakladatelko nezeptáš, tak se to nedozvíš a dál nemůžeš řešit. Mimochodem jsem docela zvědavá
a taky by mě zajímalo, proč najednou zarostl
. Nějak si to neumím představit u nás doma, že by s tím najednou chlap přišel ![]()
Mám to lehce podobný
striham ho sice stále, vlasy dlouhý nechce ani náhodou, ale pořád otravuje s dlouhým vousem… Já to nesnáším. Říkám, že starej bude pak celej život, tak nechápu, proč chce jak dědek vypadat teď. Zvláštní, že teď chtěj mladý chlapi vypadat starší a Když starší jsou, snaží se vypadat mládě, ale to už většinou nejde. Nevím proč si mladistvého vzhledu neuzivaji dokud můžou. Hlavně ten můj je blondatej ale vous mu jde do zrzava a vypadá jak špína a bezdomovec. Víc než tichý protest ale dělat nemůžu. Až se mu bude chtít tak to snad shodí..
@jakanas píše:
Hmm chodím taky zarostlej, holím se stříhacím strojkem když mi to začné lézt do pusy. A stříhám se až když se mi nevlezou vlasy do klobouku:-)
By mě teda zajímalo jesli o mě moje žena taky někde vykládá že jsem na ostudu.
tak předpokládám, že sis vybral dobře a nedělá to - mmch z toho, co tu čtu je pro ostudu spíš zakladatelka ![]()
@neumisa píše:
Uspi ho a ohol a ostříhej sama podle tvého vkusu. To by tak hrálo, aby si dělal se svým zjevem, co on chce.
@Terrinka93 píše:
Mám to lehce podobnýstriham ho sice stále, vlasy dlouhý nechce ani náhodou, ale pořád otravuje s dlouhým vousem… Já to nesnáším. Říkám, že starej bude pak celej život, tak nechápu, proč chce jak dědek vypadat teď. Zvláštní, že teď chtěj mladý chlapi vypadat starší a Když starší jsou, snaží se vypadat mládě, ale to už většinou nejde. Nevím proč si mladistvého vzhledu neuzivaji dokud můžou. Hlavně ten můj je blondatej ale vous mu jde do zrzava a vypadá jak špína a bezdomovec. Víc než tichý protest ale dělat nemůžu. Až se mu bude chtít tak to snad shodí..
ale tohle dělají ženy úplně normálně
…některá patnáctka je tak „vyfiknutá“,že vypadá tak o 10 let starší…jen ten rozoumek…
@KPKristy píše:
Hlavně jsem nepochopila jakousi poslední módu, kdy má chlap hlavu jako koleno a vousy po prsa
To jim jenom spadly vlasy z hlavy na bradu ![]()
@RadkaCh můj manžel je 13 le, t co ho znám, pořád stejný. Představa, že si nechá narůst plnovous a vlasy mě docela pobavila, teď má 12mm vlasy a holou tvář. Ale co poradit zakladatelce? Něco pěkného mu slíbit, když to ostříhá?