Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No hlavně, že muž má vždy svoji ženu milovat „takovou jaká je“, aspoň podle zdejších diskuzí a běda jak ne. Taky by se mi nelíbilo, kdyby mi muž takhle kafral do účesu, jeho názor znám, ale tak hlava je to moje a experimentální období taky proběhlo.
@lamicina píše: No hlavně, že muž má vždy svoji ženu milovat „takovou jaká je“, aspoň podle zdejších diskuzí a běda jak ne. Taky by se mi nelíbilo, kdyby mi muž takhle kafral do účesu, jeho názor znám, ale tak hlava je to moje a experimentální období taky proběhlo.
Přesně tak..
No ale zakladatelku chápu, to ne, že ne… Já mám o hodně staršího přítele (o 15let) a na svůj věk už vypadá průměrně, spíš vypadá na víc, nezdravý životní styl a kouření se na něm podepsalo. Ale když se oholí a vlásky má na krátko, tak vypadá fakt nádherně
Jenomže co jsme spolu, tak je lenivý se holit, několikadenní strniště mu sluší, ale po týdnu a víc už prostě vypadá staře, jdou místy vidět šediny a jak je to delší… Prostě vypadá ještě o dalších 10 let starší a já už ho pak vyháním aspoň si je zastřihnout.
Nedávno jsme byli na návštěvě u jeho rodičů a tak se jim chlubím, jak mu to sluší, že jsem ho „donutila“, aby se oholil a vypadá zase hezky
V tom se rodiče trochu zarazili a přítel se rozesmál: „Já svého tátu viděl oholeného jen jedinkrát v životě.“ Ani mi nedošlo, že by se jich to mohlo dotknout, že jeho otec nosí celý život plnovous
![]()
Tak trošku z historie - dříve bylo normální, že chlapi nosili dlouhé vlasy, v antice to znamenalo bohatství, u vikingů moc, u rytířů sílu.. dokonce jsem četla, že byl nějaký druh bojovníků, kteří nosili dlouhé vlasy na znamení moci a síly a toho, že jsou úspěšní v boji. Když byly poraženi, vlasy se jim ostříhaly, byla to pro ně potupa. V baroku a rokoku byly taky moderní dlouhé vlasy. Stříhat se žačly až v době komunistů, kdy to bylo „pro společnost něžádoucí“… Zajímala jsem se o tom, že můj přítel má taky dlohé vlasy. Já nevím jak vám, dámy, ale mně se to strašně líbí ![]()
@Anteena Souhlasím s tebou. Pokud má chlap dlohé vlasy i vousy upravené, může vypadat velmi sexy. Ale já jsem celkově na dlouhovlasé metalisty, jednoho mám i doma.
Anonymní 10:49 nevim proč to píšeš anonymně…jinak můj táta nosí celej život plnouvous a sluší mu..bez vousů vypadá děsně… oholil se jen jednou a to když odjeli rusáci a vpodstatě sme ho ani já ani máma nechtěli pustit domů, jelikož sme ho vůbec nepoznali ![]()
Já si myslím že je to jeho věc. On se tak cítí dobře. Ta představa, že zněmím barvu a střih vlasů a chlap se bude stydět a děsit se…
![]()
Je to věc osobního vkusu-taky se mi líbí rockeři
Doma mám dva kluky-8 a 13 a oba vypadají jako kopie svého otce-i s těma dlouhýma vlasama
(s jejich otcem jsme rozvedení, ale ani dětem nebráním v tom, aby měli své já, když to ustojí a jsou tak se sebou spokojení
)
Ja nemam dlouhe vlasy u muzu rada. Jako, ty na fotce vyse nevypadaji spatne, ale mne ty dlouhe vlasy nejak nerajcuji. Na druhe strane, kdyby je partner mel, tak budu respoktovat, ze to tak chce. Na svete jsou dulezitejsi veci, nez delka necich vlasu.
Tak me by to docela vadilo. Znam muze, kterym to fakt sekne a pak takove, ktere bych osmikala raz dva.
Kdyby si chlap nechal nárůst dlouhé vlasy, tak budu nadšená. Bohužel o ton nechce anin slyšet. Dlouhé vousy by mi vadily víc. Ale nekecala bych mu do toho. Jenom bych mu rekla, ze se mi to nelíbí. Chlap ti taky nejspíš nekeca do toho, jak si máš upravovat vlasy.
@Anteena píše:
Zajímala jsem se o tom, že můj přítel má taky dlohé vlasy. Já nevím jak vám, dámy, ale mně se to strašně líbí
Bože holka, to je, ale frajer
![]()
@Anteena To je tvůj muž?
Můj muž má taky dlouhé vlasy, do toho hůsté tmavé obočí, dlouhé tmavé řasy a když se dlouho neoholí, je to taky pecka, to už ho fakt do té koupelny ženu. Ale jinak ho tak beru, neznám ho jinak a bojím se, až jednou vlasy shodí.
Děláš z toho kovbojku..Pokud je upravený a čistý, tak je to jeho věc..Já si nedokážu představit, že by mě někdo kecal do vlasů..
Chodí tak on nebo ty?