Muž je po hádce i několik dní pryč - co dělat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16186
20.5.15 08:46
@zoidberg píše:
Možná se stačilo nehádat a nefackovat a nečekala by tě bída…
Ale kdo chce kam…

tak sis kopnul :roll: jdi se kouknout do zrcadla jaký seš hrdina a nezapoměň se poplácat po rameni… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
20.5.15 08:50
@neila píše:
tak sis kopnul :roll: jdi se kouknout do zrcadla jaký seš hrdina a nezapoměň se poplácat po rameni… :palec:
:palec:

@zoidberg Trapnější snad už být ani nemůžeš…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.15 11:09

@zoidberg Určitě máš pravdu.

• Citovat
  • Upravit
6868
22.5.15 17:14

Tak jestli má tak vysoké výdělky tak si zažádej o víc. Nemusíš mu na to kejvnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
22.5.15 18:48
@neila píše:
tak sis kopnul :roll: jdi se kouknout do zrcadla jaký seš hrdina a nezapoměň se poplácat po rameni… :palec:

@neila :roll:
On si do ní kopl, jo? No hezky teda…také biješ svého chlapa, když Tě neposlouchá jako hodinky? 8o Jestli je podle Tebe její popsaná reakce v pořádku, tak pak nevím kdo tu ze sebe dělá hrdinu.

K tomu tvému předchozímu příspěvku, kdys reagovala na mě. Ne, není pro mě žádný hrdina jen asi už nemoh snášet její výstupy, víš. Hlavně, že jste se v jiné diskuzi mohly skoro všechny zbláznit, když krtek7489 napsala, že chlap dal ženě „oprávněně“ lehounkou facku poté co mu vyhrožovala a vydírala sebevraždou.

Apropo dopadlo to zcela přesně jak jsem napsal v mé 1.reakci - prostě tou fackou ten nefungující vztah dorazila neboť dospělí a rozumní lidé se ve vztahu NEFACKUJÍ!!( a platí to OBOUSTRANNĚ!!)
A ano, ONA už mu tolerovat jeho chování nemusí, protože facka byla ta poslední kapka, víš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
23.5.15 07:08

@Chytrak ty si zcela vážne mimo, co? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
23.5.15 08:09

@neila Ale @Chytrak má pravdu. I když ji říká drsně. Mnoho lidí má doma Itálii, ale ne každému Itálie vyhovuje, někdo třeba touží po klidu. Ty odchody po hádkách naznačují, že onen umělec utíkal do svého světa. Dobře věděl, že až se mu bude chtít, má se kam vrátit. Zakladatelka mu to svými smskami dávala najevo. Možná ta facka rozchod jen urychlila. Každý má přesně vědět, co má ve vztahu zapotřebí a co ne. Je škoda, že si o tom včas nepromluvili a nestanovili si taková pravidla, která by oba dodržovali. Navíc ti umělci… mám kamaráda fotografa, ledaco jsme za ty roky probrali a ledaco jsem pochopila. Mají ten žebříček hodnot prostě jinak než my obyčejní lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí