Muž je po hádce i několik dní pryč - co dělat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
18.5.15 09:10

Ja jsem asi mimo, ale ja zadne „umelce“ neznam krom Saudka, Šípka, Velčovskeho a Černého, z toho ty posledni dva ani nevim jestli jsou dětní. Takze ja jsem taky zvedava a klidne jmeno poslat do SZ.

Jinak muzete jet kazdy po vlastni lajne, pokud nechces rozbijet rodinu. Ja osobne bych mu sbalila kufry a odstehovala ho do atelieru/kancelare. Rozhodne bych se nestehovala ja. On je ten co ve sprajcu odchazi pryc.

• Citovat
  • Upravit
16186
18.5.15 09:12

@Chytrak no jo, pro nektere evidentne hrdina :roll:

Zakladatelko, ja chapu, žes mu jednu ubalila, nasbirany vztek proste explodoval. Spis nechapu, že s nim porad si a tolerujes mu tohle detinske chovani. Umelci obvykle jsou divni a mají svuj svet, ale ten tvuj to hodne prehani :pocitac: Já bych nevolala, nepsala. Sbalil bych deti, odjela k rodicum a koukala se postarat o své deti. Nedávala bych o sobe vedet, neodepisovala. At pan dulezity okusi jaké to je. Treba se chytne za nos. Ale moc bych se už neupinala na spolecnou budoucnost, bála bych se jak se takove souziti podepise na detech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
18.5.15 09:29

Tak jestli fackujes ty jeho a on by udělal monokly tobě, tak to není zrovna zdravý vztah, a nevidím důvod v něm zůstávat.

Ty jsi nestastna doma, on taky, moc společného evidentně nemate, on neni typ pro rodinu, dává přednost sobě, chova se detinsky. Ty jsi na něj upnuta a on to vi.

No já nevim, na co teda cekas? Nezmění se, a ty stravis nejlepší roky v depce doma… Objednej ty stehovaky znovu, přestaň mu vypisovat(vi, ze staci ti napsat a ty vše odvolas), sbal deti a bez. Az se po tydnu vrati domu, a zjistí ze tam nikdo neni, možná zacne přemýšlet (spis ne). Budoucnost ten vztah nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
18.5.15 10:09

Zakladatelko, on tě tím odchodem a nekomunikací trestá za tu hádku. Chce v tobě vyvolat pocit viny. Chce abys viděla, že hádka má následky a že bude lepší se nehádat. Ví, že ti jeho odchody vadí a proto to dělá. Možná mu i dělá dobře to, že se trápíš a tak hádky vyvolává aby tě za ně mohl zase potrestat. Čeká že uznáš svou vinu.

Co s tím? No nejdřív mu vzít ten jeho způsob trestání. Musí pochopit, že jeho odchod ti nevadí. Občas ho i sama pošli pryč jakoby ti to vyhovovalo. Nejspíš začne hledat jiné způsoby jak tě potrestat. Musí ale postupně pochopit, že to už na tebe nebude fungovat. Psycholog by tady asi pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
18.5.15 10:42
@Zuzaa píše:
Tak jestli fackujes ty jeho a on by udělal monokly tobě, tak to není zrovna zdravý vztah, a nevidím důvod v něm zůstávat.

Ty jsi nestastna doma, on taky, moc společného evidentně nemate, on neni typ pro rodinu, dává přednost sobě, chova se detinsky. Ty jsi na něj upnuta a on to vi.

No já nevim, na co teda cekas? Nezmění se, a ty stravis nejlepší roky v depce doma… Objednej ty stehovaky znovu, přestaň mu vypisovat(vi, ze staci ti napsat a ty vše odvolas), sbal deti a bez. Az se po tydnu vrati domu, a zjistí ze tam nikdo neni, možná zacne přemýšlet (spis ne). Budoucnost ten vztah nemá.
:kytka: :kytka: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
6388
18.5.15 11:00

Kdyby po hádce odešel, dovezla bych mu děti a nezvedala tel. Ať vi jake to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
18.5.15 14:41
@SlecnaSally píše:
Kdyby po hádce odešel, dovezla bych mu děti a nezvedala tel. Ať vi jake to je

Jen jedno dítě ;)
Druhé není jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
18.5.15 15:13
@zoidberg píše:
Jen jedno dítě ;)
Druhé není jeho.

To je detail… naopak by mu ešte mohla přihodit jedno, 2 děti co potká cestou, aby si to užil ještě víc. Jo a ve dveřích ho znova flánknout po hubě, jenom mu to prospěje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
18.5.15 15:39

Já bych ti poradila jednu hezkou věc, pokud jsi ve vztahu nešťastná, najdi si to svoje štěstí jinde. Žijeme jenom jednou a tak by ten náš život měl být takový, jaký ho chceme mít a třeba si i splnit svoje sny. Také jsem kdysi měla takového sobce a jelikož mám i své hranice, co ještě snesu a co už ne, tak už s ním nejsem, teď mám hodného partnera, který by mi snesl i modré z nebe, pomáhá mi a vím, že když by mi bylo nejhůř, tak by se o mě postaral. Když už by mi tenhle vztah nevyšel, tak už bych asi žádného chlapa nechtěla, když nad tím tak přemýšlím, kde bych dávno byla nebýt těch chlapů. každý mě něco stál, a pak to trápení s nimi, to za to nestojí, radši budu šťastná, sama, s dětmi a hlavně budu mít klid na duši. :) Kolik let, chceš ještě ztrácet se svým přítelem? A že jde o děti? Mě taky kdysi bývalá tchýně řekla, že bych se měla obětovat kvůli dítěti, ale je to můj život a já se nechtěla celý život trápit a rozhodně si myslím, že má můj syn pěkné dětství, i když tatínek s maminkou žijí odděleně a každý už má jiného partnera. Děti si nakonec zvyknou, hlavní je k nim přistupovat vždycky s láskou a porozuměním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.15 20:26

@Zuzaa Není vše jednoduché, jak se zdá. Najemní smlouva je psaná na mne, nechtěl ji psát na sebe. Měsíčně platíme 15.000,– a výpověď 3 měsíce předem. Starší dítko navštěvuje školu, takže i tam musím brát ohled… je to celé dost komplikované. Včera jste mne tu tak podpořili, že jsem mu napsala, jak si představuje péči o společné dítko, ať mi to dá vědět, že už nemůžu dál. Dnes jsem se omluvila za své jednání a za to, že mi ujela ruka, protože vím, že jsem mu mohla dát větší prostor. Ale na tom, že konflikty se neřeší odchodem a spaním jinde, si trvám, kort když ví, jak ty hádky u nás vypadají, že kolikrát řeknem něco velkého, ale ani jeden to tak nemyslíme. On vidí odchod jako variantu, jak se nehádat před dětma a že prý nechce nic řešit a má tam svůj klid a chce teď po mne čas, aby si v klidu rozmyslel, co bude dál a hlavně vstřebal tu mou facku. Dneska jsem na všechno zapomněla alespoň v lese s mladším prckem při procházce, ale teď jsem doma a už to na mne padá. Telefon mám vybitej a bojím se ho zapnout, a on je pár set metrů ode mne..přijde mi to na palici. K dotazu, proč neodejdu… stěhovala jsem se za ním 150km, vzdala se práce, svoje dítě připravila tenkrát o kamarády, těžko hledala práci novou, dala jsem mu všechno. On mi jistě dal také spoustu věcí, snahy a zážitků, a tak nějak to furt nemůžu jen tak opustit. V poslední řadě mi je trapné, že mé dítě z předchozího vztahu, mu říká tati a měla bych to vše jen tak spálit. Potřebuju radu, jak to chodí jinde…u vás..ať se učím a vím. Možná jsem málo trpělivá..nebo opravdu výbušná, když jsem mu jednu mlaskla :| Bude to znít blbě, ale kdyby v tom byla ženská, jsem alespoň sbalená hned, to bych nevydýchala. Ale když vím, že oba SNAD chceme to samé, ale nejde nám to..jsme jak dva bejci..

• Citovat
  • Upravit
6388
18.5.15 20:30

On se už jinak neozval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
19.5.15 12:40

Musí ale chtít oba dva, někdy ženská může dělat co chce a s chlapem to ani nehne. Taky jsem říkala kdysi bývalému manželovi, co mi vadí a co mi ubližuje, chovala se k němu hezky, domácnost jako z cukru a vůbec to s ním nehlo a pokračoval v tom svém chování dál. Je dobré mít vedle sebe chlapa, který opravdu naslouchá a dokáže taky pochopit. Zkus si s ním promluvit po dobrém, v klidu a uvidíš, pokud bys neviděla změnu, už by ses měla soustředit pouze na sebe a na děti a s ním se zbytečně nehádat. Někdy se chlap nezmění, i kdyby ses na hlavu stavěla, teď jde o to, jestli v tom vašem vztahu je ještě láska (oboustranná). Chlapi hodně věcí berou jako samozřejmost, i já jsem si vyslechla, kdo by mě ještě chtěl a co bych bez něho dělala, že bych skončila pod mostem. Pokud jseš taková ženská, co dokáže vzít život do svých rukou, vždycky si poradíš. Najdi si někoho, kdo tě bude mít opravdu rád a bude si tě vážit jako partnerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.15 08:19

Děkuji všem za rady. Včera jsme se domluvili na tom, že se rozejdeme. Už na tento víkend si chce vzít naše společné dítě k sobě. Na jednu stranu jsem ráda, na druhou stranu to vnímám jako naschvál, protože už ho za ta leta znám. Do teď se o malou nebyl schopný postarat a najednou to jde z čista jasna. Alimenty platit víc jak 3000,– nehodlá. Snažila jsem se domluvit se s ním, aby přišel domů a nedělali jsme si naschvály a ještě vše urovnali, ale to co mi píše, je už nemožné snášet. Jak kdyby mu dělalo dobře, že se trápím. Když jsem ho požádala, aby mi přispíval alespoň na bydlení a minimálně naše dítě se mělo fajn v rámci možností, dostalo se mi odpovědi, že nebude platit byt dvěma rodinám. Na to už jsem nevěděla absolutně, co říct. Dvěma rodinám? Mě teď čeká stěhování zpět do rodného města a také pěkná bída, zatímco panáček si díky svému výdělku může z fleku koupit byt nebo dům. A tak to tom životě prostě chodí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Meha
20.5.15 08:21

To mě mrzí, ale myslím, že Ti bez něj bude lépe.
Alimenty neurčuje on, ale soud, takže je úplně jedno, co on říká nebo neříká.
Držím všechny palce, ať to zvládneš!

• Citovat
  • Upravit
17306
20.5.15 08:38

Možná se stačilo nehádat a nefackovat a nečekala by tě bída…
Ale kdo chce kam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria