Rozvod - papíry k soudu

Anonymní
7.7.13 11:19

Rozvod - papíry k soudu

Ahoj všem, moc prosim o radu. Došly mi ze soudu papíry.. kde manžel podal žádost o rozvod.
CHtěji k tomu doložit a abych obratem poslala : Zprávu o výši mzdy, výši dalších příjmů… za posledních 12 měsíců…
ale když jsem na mateřské?
tak vůbec nevím co s tím? jak to vyplnit… když za 12 měsíců jsem nikde nepracovala.???

a dále píšou
k Jednání přineste potvrzení a doklady o všech příjmech za 12 měsíců ( social. davky, nemocenska)
 atd…

kde to mam prosim vzít?

ach jo, jsem z toho jelen
vůbec nevím co s tím… :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
7.7.13 11:31

Řekla bych, že tam, odkud se berou ty dávky a příjmy, tak tam ti i potvrdí, co všechno přijímáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
7.7.13 11:36

Jasně, požádej si na kontaktním místě státní sociální podpory, tam, co jsi žádala o rodičovský příspěvek, oni ti tvoje příjmy (rodičovský příspěvek, přídavek na dítě) potvrdí. mně takhle vyjely rodičák kvůli potvrzení výše příjmů pro půjčku, na počkání.

pokud jsi kromě rodičáku pobírala třeba i peněžitou pomoc v mateřství nebo nemocenskou, tak ti vystaví na OSSZ, odkud ti peníze posílali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.13 11:39

@sagina
Moc děkuji, rodičovský příspěvek, přídavek na dítě) jsem nepobírala, o to jsem si ještě nežádala.
takže asi jen OSSZ. tam jsem měla jen nemocenskou.

takže půjdu na socialku a řeknu at mi vyjedou, příjmy co mi posilali, ju?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.20 20:24

Hezký večer,
chci se zeptat. Manžel mi konečně podepsal žádost o rozvod. Chtěla bych tam jít co nejdřív a to zítra. A můj dotaz nemám okopírované rodné listy dětí a oddací list. Je možné to nechat na podatelně okopírovat nebo si to musím donést už okopírované?
Děkuji předem za odpověď a přeji hezký večer :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5508
17.2.20 21:52
@Anonymní píše:
Hezký večer,
chci se zeptat. Manžel mi konečně podepsal žádost o rozvod. Chtěla bych tam jít co nejdřív a to zítra. A můj dotaz nemám okopírované rodné listy dětí a oddací list. Je možné to nechat na podatelně okopírovat nebo si to musím donést už okopírované?
Děkuji předem za odpověď a přeji hezký večer :mavam:

Stačí doložit kopie až před nařízeným jednáním a na jednání si vzít originály pro porovnání. Při podání návrhu to tam být nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.20 10:31

@canaglia děkuji :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat