Rozvoz obědů Havlíčkův Brod

81
19.11.13 12:08

rozvoz obědů Havlíčkův Brod

Milé maminky, potřebuju poradit. Neznáte v Havl. Brodě nějakou vývařovnu, ze které by se dalo jídlo použít i pro dítě(19 měsíců). Válčím s vařením, ne vždycky se jídlo povede k mé spokojenosti. Navíc je to docela náročné vařit s malým, je po nemoci, rozkňouraný, věší se na mě, rabuje v lince, určitě to znáte. Navíc je docela vysoký, dostane na linku. Jde spát v půl 12 a to už nezbývá čas na nějaké pracné jídlo, maximálně na rychlovku. Zkoušela jsem vařit den předem, ale ne vždycky je čas. Děkuji za typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Prilezitostna
19.11.13 12:12

Hledala bych ve školách/školkách. Asi to nebude s rozvozem, ale snad byste s malým zvládli před polednem v rámci procházky vyzvednout oběd, pokud to budete mít někde blízko.

Rozvoz bývá z restaurací, a tam už bych si nebyla jistá surovinami atd. Ani u těch škol a školek to není vždy ok, ale aspoň nepoužívají moc soli a koření.

• Citovat
  • Upravit
81
19.11.13 12:16

Nejsme přímo z hb, ale 3 km od centra, no snad by se to autem dalo zvládnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
19.11.13 12:21

Ahoj :mavam: nasla jsem tohle: http://www.jidelnaupletaru.cz/ neznam to, ale pak je jeste jedna jidelna v arealu byvalych kasaren v Cechovce a tam vim ze vari dobre a za dobre penize, bohuzel nemohu najit jejich web :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
19.11.13 12:27

@šárinka.H bylo by jídlo od vašich vhodný pro takhle malý dítě?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
19.11.13 12:28

@Evickita to je v jídelně firmy Pleas, ale myslím, že nemají rozvoz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
19.11.13 12:34

Děkuju, čechovka je kousek od nás, zkusim tam zapátrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
19.11.13 12:45
@medvidekpu píše:
Děkuju, čechovka je kousek od nás, zkusim tam zapátrat

Je to primo v tom arealu byvalych kasaren, mivali tam pred kasarnama takovou ceduli, muj tatka tam obcas chodi a chvalil si to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
19.11.13 13:14

Pleas rozvoz má. Je to jen pár měsíců - přišel nám do schránky leták. A pak je tu ještě jeden, ale teď si nemůžu vzpomenout. Ale mají webové schránky. Kdyžtak pohledám a dám Ti je sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
19.11.13 13:19
@pukacu píše:
Pleas rozvoz má. Je to jen pár měsíců - přišel nám do schránky leták. A pak je tu ještě jeden, ale teď si nemůžu vzpomenout. Ale mají webové schránky. Kdyžtak pohledám a dám Ti je sem.

budeš hodná, děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
19.11.13 13:20

@Lenule15 @medvidekpu já si myslím že jo na výběr je že tří jídel a jedné polévky. jestli chceš pošlu ti číslo nebo se můžeš zastavit zatím jen pro jídelní lístek aby jsis udělala obrázek cenu teď přesně nevím ale je to něco málo přes 50 kč. a rozvoz v ceně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
19.11.13 13:22
@šárinka.H píše:
@Lenule15 @medvidekpu já si myslím že jo na výběr je že tří jídel a jedné polévky. jestli chceš pošlu ti číslo nebo se můžeš zastavit zatím jen pro jídelní lístek aby jsis udělala obrázek cenu teď přesně nevím ale je to něco málo přes 50 kč. a rozvoz v ceně

díky, není třeba, pletaři mají webové stránky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová