Hledám kámošku z Děčína

455
18.11.13 20:19

Hledám kámošku z Děčína

Hledám kámošku z Děčína a okolí ;-)Mám 17měsíční akční holčičku a tatku máme neustále na cestách (někdy i měsíce), takže hledáme někoho, kdo má taky spoustu času a chtěl by nám dělat partáka;-) Budu se těšit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
KakinaKkakina
18.11.13 20:56

Ahoj:o)nejsem ted prihlasena, ale z Decina jsem…jestli my se treba nezname…ja mam holcicku 21 mesicu;o)

• Citovat
  • Upravit
455
18.11.13 21:17
@KakinaKkakina píše:
Ahoj:o)nejsem ted prihlasena, ale z Decina jsem…jestli my se treba nezname…ja mam holcicku 21 mesicu;o)

To je dost možný, protože Děčín je malej a my jsme hodně akční, takže nikde nesmíme chybět. Vesměs mám hodně kamarádek a známých, ale nikoho, kdo by měl tolik času, aby s náma pravidelně plánoval nějaký lumpárny pro ty naše drobky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KakinaKkakina
18.11.13 21:31

No muzeme se klido domluvit:o)tak mi o Vas neco napis, at se trochu seznamime;o) radsi do mailu: **@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
455
18.11.13 21:44
@KakinaKkakina píše:
No muzeme se klido domluvit:o)tak mi o Vas neco napis, at se trochu seznamime;o) radsi do mailu: **@seznam.cz

OK, píšu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.5.14 09:53

Běhání Děčín

Ahojky… nenašel by se někdo kdo by se mnou chodil běhat… jsem teprve začátečník… mám hroznej problém dokopat se ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
15.5.14 18:53
@Moggie píše:
Ahojky… nenašel by se někdo kdo by se mnou chodil běhat… jsem teprve začátečník… mám hroznej problém dokopat se ven

Ráda bych chodila, ale záleží, odkud jsi, abych se nemusela trmácet přes celý Děčín;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.5.14 23:11

Už sem psala na facebook a našla se jedna která budu se mnou chodit běhat na druhé straně za zimákem a cyklostezku… a pak se našla mamina z letný kde bydlím a běhá s kočárkem u Bažáku tak se můžeš přidat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.14 22:07

Ahoj také hledám nějakou kamarádku maminu, se kterou bych mohla chodit ven. Nemám žádné kamarádky tak musím stěma míma 2 lupíkama chodit všude sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.6.14 23:45

Ivuše875302: tak momentálně teď moc ven nechodím učím se na zkoušky na vejšce ale pár dní by to šlo aspoň bych taky s Viki nechodila po venku sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.14 08:22

Tak jo můžeme se domluvit a někam jít, třeba na hřiště nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová