Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den,
V listopadu bych se měla vracet do práce. Dvojčata jdou do školky je jim 2.5 roku. Máte někdo zkušenost zda lze přerušit čerpání RP a znovu začít čerpat za cca půl roku? Důvod proč se ptám je ten, že při čerpání RP si manžel nemůže vzít OČR. Nerada bych byla pořád z prace doma i když mám domluvený home office tak aspoň prvních pár měsíců by bylo super kdyby mohl být s dětmi doma i manžel.
@Dinanico píše:
Děkuji všem teď to ještě vyřídit na úřadě
Zarid si datovku a můžeš vyřídit vše z domu.
@JancaS84 píše:
Zarid si datovku a můžeš vyřídit vše z domu.
zrovna tento tyden mi prisel dopis s dodejkou z up, prestoze mam ds
@Dinanico píše:
Dobrý den,V listopadu bych se měla vracet do práce. Dvojčata jdou do školky je jim 2.5 roku. Máte někdo zkušenost zda lze přerušit čerpání RP a znovu začít čerpat za cca půl roku? Důvod proč se ptám je ten, že při čerpání RP si manžel nemůže vzít OČR. Nerada bych byla pořád z prace doma i když mám domluvený home office tak aspoň prvních pár měsíců by bylo super kdyby mohl být s dětmi doma i manžel.
Hele já si vybírala předčasně a sesypaly se tu na mě, že prej u pracujících je výjimka, tak zkus zjistit tohle ![]()
@Bubla Bůčková píše:
Hele já si vybírala předčasně a sesypaly se tu na mě, že prej u pracujících je výjimka, tak zkus zjistit tohle
neblbni, prace s rp nema nic spolecneho. Se na tebe sesypaly hlupacky
@matkabagristy píše:
zrovna tento tyden mi prisel dopis s dodejkou z up, prestoze mam ds
Jo, mě to zase tak chodilo ze stavebního úřadu
Ale můžu říct, že z ÚP mi ohledně rodicaku vše chodí do datovky a zjistili si to sami.
@JancaS84 píše:
Jo, mě to zase tak chodilo ze stavebního úřaduAle můžu říct, že z ÚP mi ohledně rodicaku vše chodí do datovky a zjistili si to sami.
cesta na postu se zamitavym stanoviskem byla ztrata casu. K tomu postovne na strane odesilatele. Jako proc? Platime z eraru uplne ptakoviny