Rp + hpp lze?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
rp + hpp lze?
Ahoj,
mám možnost nastoupit do zaměstnání na HPP (jiný není možný), zároveň pobírám PR, který mám do dubna příštího roku… Hlídání mám zajištěné soukromou osobou…lze pobírat PR a zároveň být na HPP? Děkuji za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano, lze.
Po 2. roce dítěte bez omezení.
Do 2 let věku dítěte nesmí být dítě ve školce, musí býz hlídání zajištěno jinak, pokud školka, tak zaniká RP.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@subsomi píše:
Ano, lze.
Po 2. roce dítěte bez omezení.
Do 2 let věku dítěte nesmí být dítě ve školce, musí býz hlídání zajištěno jinak, pokud školka, tak zaniká RP.
což ale platí o státní školce, která na dítě dostává dotace. Pokud je dítě v nedotované soukromé, pak je to ok.
Jinak já beru plný RP při HPP už rok a naprosto v pohodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cell píše:
což ale platí o státní školce, která na dítě dostává dotace. Pokud je dítě v nedotované soukromé, pak je to ok.
Jinak já beru plný RP při HPP už rok a naprosto v pohodě
Platí to pro všechny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mag : to se mi nezdá, opakovaně jsem se na to ptala, než jsem syna umístila do soukromých jeslí a toto je info z úřadů. Jaký je rozdíl, jestli si platíš kompletně hlídání u soukromé osoby nebo v soukromém zařízení?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak hlídání mám zajištěno mojí sestrou, takže v poho…školka je až příští rok v září, ale to už budu bez RP.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 a ještě jsem se chtěla zeptat, jsem zaměstnaná ještě u jiné FY, ale tam nenastoupím (nedrželi mi místo - i když je to ze zákona a celkově se mnou ani nepočítají, budu tam mít ale nárok na odstupné..), musím podat výpověď, nebo můžu být zaměstnaná i tam…(samo jde mi o to odstupné, je tam smlouva na neurčito…)
a hlásí se někde že nastupuji na HPP?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacabus Můžeš mít kolik chceš prcovnívh poměrů, pokud to budeš stíhat a nebude to střet zájmů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cell píše:
@mag : to se mi nezdá, opakovaně jsem se na to ptala, než jsem syna umístila do soukromých jeslí a toto je info z úřadů. Jaký je rozdíl, jestli si platíš kompletně hlídání u soukromé osoby nebo v soukromém zařízení?
Logiku to nemá, ale v zákoně je jasně definováno, že dítě nesmí chodit do školky nebo jiného obdobného zařízení, o tom, zda toto zařízení pobírá dotace či ne zákon nehovoří a nijak je dle toho nerozlišuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit