RP navýšení
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
RP navýšení
Když nám skončil RP letos, budu mít nárok docerpat to navýšení 80tis. od ledna kdyz dítě má 3roky a nechodí do MS (tim padem ani ja do práce)?
- Citovat
- Upravit
Reakce:
Jestli uz si vycerpala, nic nedostanes. a jeste nic neni jisty, tak nevim, proc s tim kazdy pocita
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemáš nárok, budou mít jen ty, které pobíraji rodicak k lednu 2020. Měla sis to rozpocitat a protáhnout do roku 2020. Pokud to teda takhle schvali. Ale ta naděje, že by to dostali všichni rodiče dětí do čtyř let, je mizivá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsou pozměňovací návrhy, aby se to týkalo všech s nejmladším dítětem do 4 let, ale kdo ví co, kdy a jestli bude schváleno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:Když nám skončil RP letos, budu mít nárok docerpat to navýšení 80tis. od ledna kdyz dítě má 3roky a nechodí do MS (tim padem ani ja do práce)?
Tys to nesledovala?
měla sis nechat aspoň 50 korun a nárok bys téměř jistě měla. Jestli už máš dobrano, tak téměř jistě nedostaneš nic…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lendes tak zadny pozmenovaci navrhy nejsou nebo mozna jsou, ale prece Malacova jasne rekla, ze se jima zabyvat nebudou, protoze by se to akorat zdrzovalo…a pokud bude schvaleno tak jen pro ty, co aktivne rp pobiraji k 1.1.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musím přiznat že jsem to opravdu nijak aktivně nesledovala, myslela jsem že to bude jen pro novorozené děti, teď jsem zjistila že prý snad i pro už narozené, tak se ptám. RP mi skončil v září právě, měla jsem ho na něco přes dva roky.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Musím přiznat že jsem to opravdu nijak aktivně nesledovala, myslela jsem že to bude jen pro novorozené děti, teď jsem zjistila že prý snad i pro už narozené, tak se ptám. RP mi skončil v září právě, měla jsem ho na něco přes dva roky.
HM blbý…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
I kdyby to schválili, tak ty máš smůlu a nedostaneš nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice No jo, co nadělám. Kdo to mohl před dvěma lety tušit že je výhodnější jít na RP na tři roky no..
- Citovat
- Upravit
Pred dvema lety nikdo, ale jiz pres rok a od ledna velmi intenzivne se debatuje o forme navyseni. Chvilku to melo byt i pro ty jiz s vycerpanym rp, to neproslo a nynejsi navrh je pro vsechny s nejmladsim ditetem do 4 let, co rp aktivne pobiraji. Hodne lidi si ten rp ted maximalne protahlo a cekaji, co bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy ano, ale to jsem propasla
jinak by mi to vyslo taky no.. s přehledem.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Cuddy ano, ale to jsem propaslajinak by mi to vyslo taky no.. s přehledem.
Skoda
Hodi se to, ne ze ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit