Rs credit - také jste naletěli?

Anonymní
27.8.13 21:50

rs credit

Také někdo naletěl této společnosti? ozvěte se…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
27.8.13 22:01

Zde je diskuse muzes se pridat k hromadne zalobe http://www.hypo-pujcky.cz/…erce-pujcek/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lindip
29.8.13 11:21

já taky..

Ano, já naletěl… Nějaký pan Horák, seriozně vypadající, vybásnil mi systém, ukázal asi fiktivní výplaty klientům, sepsal smlouvu, vzal 8tis, odjel a prý do dvou dnů mám peníze na účtu.. když jsem mu volal, vysmál se mi, že ho nezajímám a že jméno není jeho… jsou to svině, bacha na ně

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.13 11:22

Také jsme naletěly ale p. Hanák stálo nás to 7tis

• Citovat
  • Upravit
gasttt
4.9.13 12:57

Take jsem naletel stalo me to 9 tisic pripojuju se k hromadne zalobe… Bacha na ne sou to hrozny svine

• Citovat
  • Upravit
dyejlls
10.9.13 17:29

I já naletěla jsou to svině zákeřný. Už je to přes měsíc. Když jsem tomu hajzlovi volala též se mi vysmál a řekl, že jsem si měla důkladně přečíst smlouvu. Jenže to nešlo. Pozval nás do KFC abychom mu zálohu zaplatili. Po té nám dal smlouvu na stůl a když jsme ji začli číst, pořád dokola opakoval, že je smlouva v pořádku, že strašně spěchá atd..TAKŽE JSEM JI RYHLE PODEPSALA ABYJSME VYPADLI. Když jsme přijeli domů a já si pořádně smlouvu pročetla neseděli mi tam paragrafy a podstatné věty. Nikde ve smlouvě neuvidíte kdy ty peníze máte obdržet a nejhorší je na tom to, že jste podepsali, že souhlasíte s podmínkami, že vám vše bylo důkladně vysvětleno a, ŽE SMLOUVA BYLA PODEPSANÉ BEZ NÁTLAKU A BEZ NENÁPADNĚ NEVÝHODNÝCH PODMÍNEK. Po té co jsem čekala 3 týdny jsem mu volala. Řekla jsem mu, že podám žalobu. Opět se mi vysmál. Řekl že už to zkoušelo dost chytrolínů, a že stejně neuspěji.

• Citovat
  • Upravit
Sonique6
17.9.13 13:41

rs-credit

Dnes jsem podepsala smlouvu, vratná kauce 16000…Jelikož se do doby schůzky neví, o jakou společnost jde, nevíte vůbec nic…Takže jsem taktéž asi naletěla a jsem totálně v řiti…no nic, tak buď žaloba anebo strom s větví, která mě unese a silný provaz to jistí

• Citovat
  • Upravit
odplata
21.9.13 08:24

A dost

Mám domluveno pár otřískaných kumpánu, ti se budou divit jak budou plivat zuby, na Vás vy svině jedině hrubou silou.

• Citovat
  • Upravit
mickk
1.10.13 09:22

zmrdi

Ano, i já jsem naletěl, zaplatil jsem 5600kč a do dnešního dne nic…na takové hajzly jen hrubá záplata, zavřít je až zčernají, lidi dávejte si bacha!!!

• Citovat
  • Upravit
tošovak
3.10.13 18:48

A co na někoho počkat a chytit ho při činu

Asi nejlepší někoho z nich chytit při činu a řešit to přímo s ním na místě. Dneska to jinak asi nejde jsou lidi kteří jen tahaj peníze z jiných tak proč jim to nevrátit jinak

• Citovat
  • Upravit
1
16.10.13 16:27

rs-credit

Dobrý den, bohužel čtu tady, že nejsem jediná, která naletěla. V pondělí mi volala paní, že mám možnost využít půjčku ve výši 300.000,–, protože jsem se bohužel dostala do finančních problém ráda půjčku využila. Protože jsem z Brna paní mi oznámila, že je nezbytné se sejít v Praze, protože do Brna bohužel tento týden nikdo nejede. Po cestě do Prahy, kdy mě cesta přišla na cca 1.200,– Kč mi paní oznámila, že se nejdeme v OC Chodov v jedné kavárně, že se na Václavském náměstí bohužel nedá nikde partovat - moje argumetny, že je blízko parkovací dům ji vůbec nezajímal. Následně se mnou vypsala smlouvu, při otázce na úrokovou sazbu mi sdělila, že úroky jsou cca 12,9% a RPSN činí 9% - celkem prý tedy 31%, což mi v ten moment vůbec nedošlo, že neumí ani počítat.
Smlouvu jsem si tedy prošla a protože se mi tam nezdálo nic zavádějícího smlouvu jsem podepsala, záloha ve výši 10.000,– měla být určena na první 2 splátky, aby prý věřitel měl jistotu, že peníze se budou pravidelně splácet a tímpádem mi odpadne i povinnosti prvních 2 měsíčních plátek. Dále mi sdělila, že peníze budu mít na účtu nejpozději v 17.hod. ještě ten den.
Velice rychle se mnou rozloučila, protože jí už volal další netrpělivý klient.
Odjela jsem do Brna a marně čekala na příchozí platbu. Bohužel stále ještě nedorazila.
Paní jsem volala a pokažné mi bylo sděleno, že bohužel neví co se mohlo stát, že peníze mi určitě dorazí. Při mé další snaze o kontakt s paní, bohužel již telefon nezvedala. Tak jsem zkoušela volat i z jiných čísel a ty sice zvedla, ale jakmile zjistila, že jsem to opět já ihned zavěsila. A argumenty stylem, že tyto komentáře na tyto stránky píše konkurence mě opravdu odrovnala. :,(
Dnes po konzultace s mým právníkem, kdy i on sám jí volal, mu sdělila, že žádné financování nespokytuje a věnuje se pouze pojišťovnictví :) :), to mě opravdu pobavilo :)
Takže nyní je na paní podaná žaloba, policie mi sdělila, že bohužel i takové věci se stávají a je nejideálnější podat hromadnou žalobu.
Bohužel se mi podařilo si vyzjistit, kdo je majitel celé společnosti, pokud má někdo zájem může se kouknout :http://wwwinfo.mfcr.cz/…darv_rzp.cgi?…
jedná se osobu, která má trvalý pobyt na Magistrátu města Brna - tímpádem je to tzv,, bílý koník,,.
Jinak kamarád si také u nich zažádá o půjčku, aby paní chytil při činu - protože jiná možnost není.
Kdyby kdokoliv chtěl radu mám k dispozici výborného právníka a samozřejmě bez poplatků a záloh je to můj dobrý známí. Snaží se mi pomoct v tom jak jsem neskutečně hloupě naletěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mickk
20.10.13 16:52

Jak se říká, tonoucí se stébla chytá a lidé mnohdy v těžkých a zoufalých situacích volí již cokoliv, co by jim ulevilo a snad i pomohlo řešit těžké životní situace… :(formou podvodných praktik…toto se snad nedějě nikde na světě, to co u nás, jak můžou být tito lidé nepotrestáni za to, co spáchají???Jsou to hajzlové, podávám žalobu, ale mám obavu, že se v tomto státě stejně nic nevyřeší…to by musely být jiné zákony…dobře mi tak, naletěla jsem…apeluji na všechna lidi…NIKDY NEDÁVejte NIC DOPŘEDU!!!

• Citovat
  • Upravit
martasek111
25.10.13 17:31

Zdravim Vas,
Jako clovek, ktery se dostal do nesnazi i ja bohuzel dnes podepsala smlouvu o uveru na 50tis. Ackoliv jsem z toho moc dobry pocit nemela a chtela jsem si procist uverovou smlouvu tak ackoliv mel veskere osobni udaje pred sebou, tak neustale se me na ne ptal, jen aby odvratil mou pozornost od smluvnich podminek. k posledni strance vseobecnych podminek jsem se nedostala. o to horsi zjisteni bylo jak to ve skutecnosti je s tzv. vratnou kauci. Takze 5,5tis v prdeli, skzy v ocich a obavy co bude dal a jake svinstvo od nich mam ocekavat.Jak uz bylo zmineno, do posledni chvile jsem nevedela o jakou firmu jde a poradne jsem nerozumela jeho jmenu. Takove k**vy zavrit do kriminalu.Je to hnus.

• Citovat
  • Upravit
jihomoravák
27.10.13 11:56

Dotaz k poškozeným

Dobrý den, protože se zabývám mapováním nekalých obchodních praktik v nebankovním sektoru, chci se zeptat, zda-li zde někdo z diskutujících neuzavíral smlouvu např. v Brně, nebo blízkém okolí? Děkuji za informaci.

• Citovat
  • Upravit
martasek111
28.10.13 16:23

V mém případě byl dotyčný tak „ochotný“, že dojel až do Frýdku-Místku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová