Ruční vločkovač

295
11.4.13 20:53

Ruční vločkovač

Ahoj, nemáte někdo zkušennost s ručním vločkovačem a tedy s přípravou ovesných (a jiných) vloček doma, čerstvých? Kupované vločky jsou napařované a tedy ne čerstvé, často plesnivé či žluklé, tak jsem myslela že bych ho zkusila. Je ovšem celkem drahý tak bych ráda věděla, zda za to stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1433
11.4.13 21:22

Doteď jsem ani nevěděla, že něco takového je… ale za mne to nemá cenu. Obilí si taky asi neseženeš úplně čerstvé, zvlášť na jaře a počátkem léta… A 3 a víc tisíc je dost, třeba seženeš nějaké, kde bude nejen datum spotřeby, ale i výroby. S plesnivými ani žluklými vločkami jsem se zatím nesetkala, takže nevím, jak časté to je. Kupuju tak jedno balení měsíčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
11.4.13 22:34

Můj známej ho má je velice spokojenej, že jsou vločký lepši chuti, umele si i třeba mouku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lokjahhg
17.4.13 21:18

Další blbost do domu, ale pokud děláš i vlastní müsli, vločkové sušenky tak proč ne, já kupuju žitné i pšeničné a nikdy jsem je žluklé neměla

• Citovat
  • Upravit
Zdeňka 12
28.1.15 20:57

Já mám zkušenosti s vločkovačem (Waldner biotech a to konkrétně Flocker). Ovesné vločky jsou rozhodně chutnější a hlavně čerstvé. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii