Poraďte kvalitní ruční vysavač

1475
31.1.11 15:06

ruční vysavač poraďte

poraďte nejaký kvalitní ruční vysavač,hlavně aby měl tah.Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1172
31.1.11 21:21

Máme ruční vysavač Hoover, červený přesný tip už nevím, stál kolem 1500Kč, saje perfektně, má nabíječku na zeď. Máme dva malý pejsky a tenhle je jediný co pořádně vysaje i jejich chlupy a na drobečky po Davídkovi je naprosto nedocenitelný, vždycky po rohlíku vyluxuju i jeho a hrozně se tomu směje. Jak praktické:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
1.2.11 14:04

http://www.mall.cz/…pido-zb-2902

já mám doma tento. je to 2 v 1. takže i ruční. a je naprosto super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
2.10.16 23:33

Ahoj, pokukuji po nějakém pořádném ručním vysavači. Narazila jsem na Vorwerk vc100, nemáte někdo zkušenost? Celkově na tuhle značku jsem četla samé kladné hodnocení, ale na tenhle konkrétně moc recenzí není. Pak jsem také koukala na Hoover Jazz Dry. Nebo byste poradili ještě nějaký jiný? Důležité je pro mě, aby měl pořádný „cuc“, skladnost (chtěla bych ho pověsit ve špajzce na zeď) a pak také dlouhá výdrž baterky (občas by se mi hodil na vysátí i do auta)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
3.10.16 09:18

Máme ruční vysavač RYOBI a jsem spokojená. Má pořádný tah, ne jako minulé šuntítko.
Manžel má od stejné značky ještě vrtačku, pořádnou baterku, rozbrus, zastřihovač trávy apod.
Jsou do všeho stejné akumulátory, které se dobíjejí.
Takže máme dva akumulátory a několik výrobků, dle potřeby kombinujeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.10.16 17:22

My mame bosch bbh move 5.Je supr, bezvadne bere prach i chlupy ze psa a snadno se s nim jezdi. Pouzivam ho kazdy den a nemenila bych :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí