Rudé tváře

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
41882
9.2.13 14:44

Rudé tváře

Zdravím :mavam:
Je to týden, co měl Matěj (14m) teploty, usoudila jsem, že zoubky, nic jiného kromě horečky mu nebylo.
Pár dní na to jsme všichni onemocněli, kašel, rýma. Malej to odnáší asi nejvíc. Jenže..dneska se mu udělaly na tvářích úplně rudé fleky, nevím, čím to může být, horečky už nemá :nevim: Je šíleně protivnej, ale to přikládám té rýmě a kašli. Alergii nevím, na co by to měl, nic nového nebo jiného než obvykle neměl :nevim:
Nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
9.2.13 14:46

Nechce se nechat vyfotit, pořád brečí, ale snad tam něco málo vidět je. Jinde to nemá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.2.13 14:50

Nemá to suché? Prostřední taky občas mívá rudé tváře, po promazání běžným krémem zrudne ještě víc, mažu ho Lenienskou z lékárny. Taky trpíval na horečky při zubech a taky měl vždycky tvářičky hodně rudý, ale zase to zmizlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
9.2.13 15:05

Muj syn to ma, nekdy treba i jen jednu tvar. Ma 4 mesice. Nekdy to ma silene cerveny. Ja myslim, ze to z chladu. Moje nejmladsi segra to mela taky, dobre si to pamatuju.

ja mazu nejakym kremem s panthenolem, dr. nam to predepsala na zarudlyho pindika. Jinak asi bepanthenem, lenienska je asi taky dobra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1302
9.2.13 15:15

A nebyli jste venku? malá to má také. Stačí mazat.
Jo a k té horečce ze zoubků. Byli jsme nedávno na pohotovosti a dr říkala, že horečka už je na zoubky moc. Malá měla 39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
9.2.13 15:19

Takhle to má i můj syn - udělá se mu to jen tak, nemá horečku, nebyl venku, suché to nemá. Mazání na to nepomáhá. Mám podezření na zuby nebo eventuelně alergie na potraviny (to bylo první, co mne napadlo). Ale testuji teď postupně jídlo, při kterém se to přihodilo naposledy a rudý zatím není, takže možná opravdu ty zoubky.

Příspěvek upraven 13.02.13 v 16:34

• Citovat
  • Upravit
5648
9.2.13 15:21

Ahojky takové červene tvare jsou u nas ve skole ted docela časté. Táhne se to uz od prosince a porad se nekdo objevuje. Říka se tomu pátá nemoc, ale nemeli by k tomu byt teploty a vic nez tvare díteti nic neni. Vzala bych ho na pohotovost a pokud potvrdi patou nemoc tak max. do tydne to zmizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
9.2.13 15:54

My měli rudé tváře při spále. :think:
Pokud nevíš, tak běž na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
9.2.13 16:04

U nás takhle v 5 měsících začal atopický exém, přešně takové fleky a každou virozou, stačila blbá rýma, se ji to rozdělá znova a už i po celém tělíčku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
9.2.13 16:26

Ahoj malá měla rudé tváře když byla dehydratovaná, z mrazu, spocená, zuby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
9.2.13 16:32

Tak jsme byli na pohotovosti, má to asi prý k té teplotě, že se stává, že jí může mít jen v noci třeba, že o tom ani nevíme. Když má zánět nosohltanu. Ale děkuji všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11794
9.2.13 16:36

@lyrica ahoj,nema porad hlad a necura nejak moc? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
9.2.13 16:46

@Lena 123 tyo to vůbec, spíš nejí skoro právě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11794
9.2.13 16:58

@lyrica a pije hodne? Myslim, jestli nema potrebu vic pit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
9.2.13 17:00

@Lena 123 jako nepřijde mi, kam tím míříš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí