Ruka poleptaná savem

Anonymní
11.6.15 06:52

Ruka poleptaná savem

Stydím se za to, jaký jsem blbec :,(, tak prosím o zachování anonymity :oops:.

Včera jsem čistila bazén savem. Měla jsem gumové rukavice a z obrovského bazénu jsem ruce bolestí ani necítila. Až když jsem byla skoro hotová s čištěním, tak jsem začala cítit lehké pálení na prstech. Až v té chvíli jsem si všimla, že mám rukavici rozežranou a ruku také. Pálilo to jako ďas :,(. Na noc jsem ruce promastila sádlem a natáhla rukavice. Ranky se zacelily, ale prsty mám hodně citlivé, nemůžu prakticky nic dělat (pravá ruka, fakt sranda, se ani pořádně neutřu, až půjdu na wc :oops: :zed: :zed: :zed:).
Nemáte pro mě radu, co dělat? Samozřejmě asi pořádně promazat, ale co dál?
Doktora rozhodně nestíhám, mám na celý den nasmlouvané schůzky :?

(ale jednu výhodu to savo přeci jen má :think:. Tak krásně vyčištěné ruce a nehty už jsem dlouho neměla :mrgreen: :lol: :mrgreen: ). Lenka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4367
11.6.15 07:13

Napadá mě jen použít nějaký krém určený na ekzémy. Pro dceru používám Biodermu atoderm PO zinc a ten je na výborný. Zkus si dojít do lékárny, mívají vzorečky, to by mohlo stačit na první pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
11.6.15 07:16

Zkus si k doktorce pouze zavolat a uvidíš co Ti doporučí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
11.6.15 07:55

Dala bych bepanthen a jestli najdes nejakou jemnou rukavicku. a samozrejme klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
11.6.15 08:06

Aspoň si k lékaři zavolej a zeptej se! Určitě promazávat, ale on bude vědět víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
11.6.15 08:20

Mělas to poradne vymyt mydlem, obycejnym kostkovym mydlem, proplachnou hektolitrem vody, mazat a nech to volne, zadne rukavice. bepanten care me napada jako dobra volba nebo samotny panthenol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
11.6.15 08:22

Ty blaho, ja bych se z toho sava slozila:D cistit tim bazen a dychat to delsi dobu :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.15 08:22

Holky, moc děkuji za rady. Dr. je dneska až odpoledne, tak se zatím zastavím v lékárně a uvidím ;). Lenka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.15 08:24
@MarieOVMUC píše:
Mělas to poradne vymyt mydlem, obycejnym kostkovym mydlem, proplachnou hektolitrem vody, mazat a nech to volne, zadne rukavice. bepanten care me napada jako dobra volba nebo samotny panthenol

Obyč. mýdlem jsem umyla, prolila spoustou vody. Bepanthen ani panthenol doma bohužel nemám, ale koupím. Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11482
11.6.15 08:30

Velmi dobře funguje Hemagel, dá se normálně koupit v lékárně, ale je dost drahý, kupovala jsem tetě na spáleninu nohy. Docela hodně to pomohlo, víc než co jiného, co jsem kdy zkoušela dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
11.6.15 20:49

Tak jak? Co v lékárně poradili? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.15 21:27

@Petule030 Děkuji za optání :kytka:. V lékárně mi doporučili jen kalciovku. Nakonec jsem stejně odpoledne musela na chirurgii. Strašně to bolelo a pálilo, navíc jsem si do těch ranek každou chvíli něčím rýpla :,(. Prý je dobře, že jsem přišla, začaly se mi dělat puchýřky. Něco mi na to nastříkali, potom dali mast. Teď to mám zavázané a v pondělí kontrola. Snad to bude brzy dobré, protože bez pravé ruky je to na houby, když jsem pravák :zed: :mrgreen:. Lenka

• Citovat
  • Upravit
9374
11.6.15 22:08

Tak tos musela mít falt hodně :( Ale aspoň že to máš zavázané a nedrbeš si do těch puchýřků :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.12.24 00:11

Umývala jsem koupelnu savem, trošku se mi dostalo na ruky šla jsem hned umýt ale smrdí mi ted ruce savem co s tím mám dělat, máte nějakou radu prosím? a mám ještě jednu otázku nemůže se mi stát nic? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová