Růst pětek v 18m?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
97
22.10.24 10:22

Růst 5 v 18m?

Mate někdo zkušenost? Syn je se zuby dost napřed, už v 15m měl všechny jednicky, dvojky, trojky i čtyřky.
Teď zase začíná strkat vše do pusy, kousat u kojení, je víc protivny a “agresivní” (pořád doráží na psa a nás taky občas placne). Tohle vždy dělal u růstu zubů. Myslíte, ze je to možné nebo je to jen období a zuby to nejsou? Zatím jsem nic v puse neviděla, ale nenechá mě úplně kouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18598
22.10.24 10:56

@VeraPec1 pětky bezne rostou mezi 2-3 rokem. Holka první zub na narozeniny a 1,5 roce měla komplet 20 a prakticky na dvě etapy. Pětky má zatím dvě a nemá ještě ani 2,5 roku. Vyrostly náhodou a ani jsem si nevšimla. Nemusí mu vylézt, mohou se jen hýbat a posunout a pak zas bude na par měsíců klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
22.10.24 11:03

Dcera mela do 2 let vse, takze to mozny urcite je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
22.10.24 11:40

@hospodki nechci se právě moc řídit tím, co je běžné, synovi začali zuby růst v 6 měsících a to rovnou 5 najednou :D. Zbytek rostl taky dost rychle, jinak by mě to ani nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24212
22.10.24 11:42

Syn měl všech dvacet zubů v 18ti měsících. Možné to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
22.10.24 11:44
@VeraPec1 píše: Více

A me to neprijde zas nejak rychlejsi, v nasem okoli mela vetsina deti na pul roce prvni zoubky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
22.10.24 11:50

@DandátkoP v mem okolí je syn právě “nejzubatější” 😄 ve 12 měsících už měl venku všechny čtyřky a začínaly růst spicaky, teď už má všechny úplně venku dorostle nějaké ty dva, tři měsíce, ale vím, že pětky všichni píšou okolo 2,5 let apod. ale říkám si, že když šly všechny tak brzo po sobě, nemůžou to byt už i ty pětky 🤔.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
22.10.24 21:01

Obě dcery měly kompletní dětský chrup před 2. narozeninami, takže to určitě možné je. Navíc stoličky se klubou docela dlouho, může to od teď trvat i několik týdnů až měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klokanice17
24.10.24 20:27

Starší měl taky před 2. rokem všechny. Mladší bude mít 2 za pár měsíců a ještě mu nezacly ani trojky. Takže je to fakt různé

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.