Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nevím no
jsem ještě mladá, prsa se mi budou tvarovat… tak se jen ptám no
@bubulla píše:
Nevím jak to mám napsat :/ prostě občas jsou trochu vystouplé, ale pak se zase ten konec prsou zakulatí že nejsou vidět… nejsem dobrá na popisování..
Jako že nejsou vystouplé? To je normální
Třeba vzrušení, husí kůže, chlad,… Prostě ti „ztvrdnou“, máš na mysli tohle, ne?
@bubulla A nemáš špičatý prsa? Tam ty bradavky nejsou tak vidět. Jinak je možnost, že máš ještě ty ploché bradavky, to vyleze jen malinko. Jinak já mám taky malinký bradavky a to jsem těsně před porodem, pokud myslíš to, že nemáš špunty obrovský.
@Petule030 ty kolečka jsou prsní dvorce, ona myslí bradavky a to jsou ty špunty uprostřed dvorce.
@offi píše:
@Petule030 ty kolečka jsou prsní dvorce, ona myslí bradavky a to jsou ty špunty uprostřed dvorce.
Jo??
Aha, tak děkuju za vysvětlení, já jsem vždycky měla za to, že bradavky jsou celá ta „kolečka“ (prsní dvorce) ![]()
no myslím, že si někdo hraje, ale existuje termín ploché bradavky…a ty vylézat tedy nemusí ani při kojení a nemoc to není, jen to je prostě jiné.
@Petule030 píše:
Jo??Aha, tak děkuju za vysvětlení, já jsem vždycky měla za to, že bradavky jsou celá ta „kolečka“ (prsní dvorce)
Já si nehraji -___- už ani člověk se nemůže nikde na nic zeptat, aniž by ho někdo odsuzoval že kecá -__- kde to žijeme
@bubulla nic si z toho nedělej, občas tu jsou případy, že si lidi prostě vymejšlej a provokujou.
@Litta píše:![]()
A ty jsi jak dlouho od 8. třídy?
8 let, ale nikdy jsem ještě nepřemýšlela, nebo spíš jsem se nesetkala s příležitostí, kdy bych to řešila. Prostě jsem měla za to, že bradavky jsou vstupní dvorce
Když nad tím přemýšlím, já asi ani žádný „špunty“ (jako bradavky) nemám ![]()
Takové jsem měla dokud mi je mala nevykojila. Ted naopak nezalizaj nikdy a porad trci ![]()
@viky23 Jaké „takové“? Já teď nad tím přemýšlím a došla jsem k závěru, že asi mám vpáčené nebo ploché bradavky, prostě nemám „špunt“ jako všeci a řvu jak o život, že nebudu moct normálně kojit. Už tak mám nemalý mindrák z toho, že mám malá prsa
Pokud nechceš psát veřejně, můžeš poslat sz