Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Petule030 Ale ten špunt se ti občas udělá, ne? Nebo ne? A neřvi, kojej holky i s plochejma a vpáčenejma ![]()
Mam ploché bradavky, skoro nevylezou ani pri vzruseni ci zimě. Zato pri kojeni ano ![]()
@Nainuva No já nevím, možná udělá, ale rozhodně není tak velkej, jako mají na fotkách
Už jsem se uklidnila, ale celkem mě to rozhodilo, až budu mít děti, tak snad to nebude takový problém. Dřív mě nikdy nenapadlo nad tím přemýšlet, tak jsem to neřešila ![]()
@Petule030 takovy ten „cudlik“ vylezl jen kdyz mi byla zima nebo pri vzruseni, jinanak jsem je mela jakoby dovnitr. A co jsem kojila malou tak uz je mam stale venku, uz je to pres dva roky, takze neboj. Myslim, ze si je prcek vydudla ![]()
@Petule030 Myslím si, že s kojením nebudeš mít problém. Tam se hlavně sleduje, jestli nejsou vpáčené. Jinak co dokáže dítě s bradavkou, to jsou divy
Určitě to bude v pohodě ![]()
![]()
Mám v rodině tři holky 12-14 let a nevěřím, že by nějaká založila diskuzi na emiminu ![]()
@bubulla : to mam taky: proste kdyz je mi zima nebo mi naskočil husí kůže tak mam vystouplé bradavky ale jinak se mi žáků latí nejsou vidět ani cítit. Proste jsou spojeny s dvorcem. ![]()