Růst bradavek od 12 let

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18223
19.7.14 22:07

@Petule030 Ale ten špunt se ti občas udělá, ne? Nebo ne? A neřvi, kojej holky i s plochejma a vpáčenejma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
19.7.14 22:23

Mam ploché bradavky, skoro nevylezou ani pri vzruseni ci zimě. Zato pri kojeni ano :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
19.7.14 22:27

@Nainuva No já nevím, možná udělá, ale rozhodně není tak velkej, jako mají na fotkách :nevim: Už jsem se uklidnila, ale celkem mě to rozhodilo, až budu mít děti, tak snad to nebude takový problém. Dřív mě nikdy nenapadlo nad tím přemýšlet, tak jsem to neřešila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
20.7.14 10:47

@Petule030 takovy ten „cudlik“ vylezl jen kdyz mi byla zima nebo pri vzruseni, jinanak jsem je mela jakoby dovnitr. A co jsem kojila malou tak uz je mam stale venku, uz je to pres dva roky, takze neboj. Myslim, ze si je prcek vydudla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.7.14 11:22

@Petule030 Myslím si, že s kojením nebudeš mít problém. Tam se hlavně sleduje, jestli nejsou vpáčené. Jinak co dokáže dítě s bradavkou, to jsou divy :lol: Určitě to bude v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
21.7.14 11:26

8o
Mám v rodině tři holky 12-14 let a nevěřím, že by nějaká založila diskuzi na emiminu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.16 07:52

@bubulla : to mam taky: proste kdyz je mi zima nebo mi naskočil husí kůže tak mam vystouplé bradavky ale jinak se mi žáků latí nejsou vidět ani cítit. Proste jsou spojeny s dvorcem. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí