Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Při prvním těhu to bylo viditelně znát až kolem 5.měsíce (jsem silnější postavy). Teď…při druhém těh to jde vidět už teď v 15.tt. a kalhoty pnuly už kolem 8.tt.
Ahoj, tak já jsem těhotná poprvé a od 11tt se mi začalo vyklenovat břicho, dnes ve 13tt je bříško jasně vyklenuté, takže včera ve fitness se na mě většina dívala se zájmem, patrně přemýšleli, jestli jsem těhotná nebo mám nafouklé břicho
.
Ale doteď jsem přibrala 0,5kg, ovšem nejprve jsem 2kg prozvracela a prospala
Mě se sousedka, když jsem šla poprvé ven s kočárem, zeptala: „vy jste byla těhotná?“ Kubík se narodil 7.4. takže jsem nosila bundy a moje bříško bylo opravdu malinké. V těhotensví jsem 3 kg zhubla a malý se narodil s váhou 2,9 kg. Takže někomu bříško prostě moc nenaroste.
Ahoj, já jsem v 18 týdnu a v neděli nic, ještě jsem byla min.týden na amniu a bříško miniaturní, no a v pondělí ráno koukám a bříško vypoulené. Zatím nevypadá moc těhu, ale jako bych se moc najedla a týden nebyla na wc ![]()
Ahoj holky. mam dotaz. Jsem v 7tt a vypadam jak balon. Nafoukla nejsem. Vypadam jak kdybych byla v 6měsíci. Myslite ze je to normalni? ![]()
Ahoj,
taky jsem byla nedočkavá, kdy to bude vidět. Začalo to být vidět tak ve 12. týdnu, jelikož jsem nikdy špíčky na břiše neměla, ale kdo by mě neznal, by si řekl, že jsem tak trochu při těle ![]()
Tak ať to pěkně roste, mně už to moje teď docela překáží.
Mně začalo růst na začátku 7. měsíce. Teď jsem 32.tt a když se dobře oblíknu, tak to poznat není.
Niky7 - Ahoj, no normální mi to nepřipadá, ale zda to není jen Tvůj dojem. Vždy platí, že pokud se Ti něco nezdá, zajdi k doktorce, lepší, než se trápit, že je něco jinak, než má být.
U mna to brucho vyskocilo ve 13tt (nikdy som nemala dobre brusne svaly), teraz som ve 22tt, a je to videt poradne :0 a maly kope jak blazon ![]()
ahojky, holky já nevím jetsli to neni divný, ale já jsem v 10tt a připadá mi že ,,rostu" čím dál víc a je to na mě dost vidět
nejdřív jsem si myslela že moc papkám ale pak jsem zjistila že vlastně jím pořád stejně a … začínám se obávat aby sem v tom bíšku měla vážně jedno mimi, aby se dr. nepřehlídl
za týden jdu na další kontrolu tak uvidim, třeba mě překvapí
![]()
Ahoj Niky … neboj já taky od 8tt nezapnu kalhoty. Všichni si ze mě dělali srandu jestli tam nemám náhodou 2
Momentálně jsem 17+4 … začínám cítit pohyby a je to úžasné. ![]()
Ahoj, ja jsem 10tt a videt je to poradne, rostlo mi bricho snad od 6tt a uz jsem si myslela, ze jsem vadna ci co
¨ Uklidnila me moje maminka, ta to mela uplne stejne, kdyz byla v 6 mesici , tak se ji lidi ptali, kdyz uz bude rodit, vypadala jak tesne pred slehnutim
![]()
Ahoj,mě bříško vylezlo už v 8tt.od nějakého 20tt se mě známí ptají kdy už budu rodit,jsem jak kule
Taky se mě vyptávají jestli tam nejsou dvě,už vím že ne,ale bylo by to klidně možné máme to v rodině ![]()
ahojky tak ja jsem ve 12tt a něco už teda vidět je, sice nic moc, chtěla bych víc, ale zase si říkám, že všeho do času, no zatím teda nosím normálně svoje kalhoty, jen když sedím, tak už trochu táhnou, ale ve stoje to vypadá jako by mi spíš vylezla pneumatika, kterou jsem dřív úspěšně maskovala v riflích, teď se tam nevleze ![]()
Mě nikdo nehádal že jsem těhotná ještě ve 24tt - je to dáno tím, jaká je startovací pozice
- já jsem přeci jen kus „baby“, takže to nešlo na mě vidět. Nyní jsem 32tt a mám navrh zatím jen 4 kg - ale vidět už to teda je pěkně