Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, me taky vsichni strasi, ze mam asi dvojcata… jsem v 5tt+3 a nezapnu uz rifle, jim porad stejne, spis mene, ale kilo je stejne nahore behem tri tydnu
tak z toho nejsem nadsena, ale i prsa jsou daleko vetsi, tak si rikam, ze pul kila ma jedno a to je to kilo
brisko ale nejde vubec zatahnout, je fakt videt
hlavne ale potrebuju, aby to neslo jeste videt aspon 4 mesice, nez to oznamim v praci, coz se mi asi nepodari maskovat teda ![]()
Ahoj,kámoška v práci to taky maskovala,nikomu nic neřekla a čekala do čtvrtého měsíce,stejně jsme to všichni poznaly,bříško sice nebylo vidět,ale začala jí nebezpečně rychle růst zadní část
tak držím palečky,ať se ti to podaří utajit ![]()
rozmary píše:
Ahoj,kámoška v práci to taky maskovala,nikomu nic neřekla a čekala do čtvrtého měsíce,stejně jsme to všichni poznaly,bříško sice nebylo vidět,ale začala jí nebezpečně rychle růst zadní částtak držím palečky,ať se ti to podaří utajit
Diky
budu muset fakt maskovat dokonale, snad mimikry by se mi hodily
a zadek mi snad neporoste
no uvidime, jak dlouho to vydrzi… a jestli budou dvojcata, tak stejne me hodi na rizikove urcite, tak ani tajit nebudu muset ![]()
Andulinečka píše:
Ahojky holkyJak to máte s růstem bříška?Já jsem v 15 tt a pořád nic
Mám jen malilinkatej kopeček ale ani se mi nezaobluje bříško s pupkem.Je pravda,že nejsem žádná hubená holka,na těch je to prý vidět mnohem dříve.Kdy Vám začalo růst bříško?Mějte se hezky.
posílám fotku 13tt a 17tt. Ještě ve 25tt mě „nevěřili“, že jsu těhotná…
Ahoj. Jsem 10 týden a už mě taky tlačí všechny kalhoty. Je pravda, že i v prvním těhu jsem měla velké břicho. ![]()
já jsem taky 10tt..ani kilíčko nahoře zatím
ale břicho teda jak v 5. měsíci…je to teda hl. tím, že mi dost velký břícho zůstalo po prvním porodu
a už jsem se ho nezbavila ![]()
Lennau píše:
já jsem taky 10tt..ani kilíčko nahoře zatímale břicho teda jak v 5. měsíci…je to teda hl. tím, že mi dost velký břícho zůstalo po prvním porodu
a už jsem se ho nezbavila
Tak to já myslím, že taky nepřibrala jen to břicho a prsa
. Myslím si, že to je tím, že už tam jedno bylo už přemýšlím, že si budu muset koupit nějaké těhu. kalhoty ![]()
jj, za chvilku už těhu kalhoty budu taky potřebovat…naštěstí jsem si nechala ty z předchozího těhu ![]()
Nevím čím to je ale jsem 24+4tt a zatím to na mě není skoru vubec poznat,jen když si vezmu něco optáhlého ale i tak to vypada že jsem se dobře napapala.Každej to má hlod jinak ![]()
kedliček píše:
Nevím čím to je ale jsem 24+4tt a zatím to na mě není skoru vubec poznat,jen když si vezmu něco optáhlého ale i tak to vypada že jsem se dobře napapala.Každej to má hlod jinak
jojo to asi ano já v prvním těhu jsem byla jak koule a přibrala jsem 28 kg a přitom jsem do čtvrtého spíš ubývala na váze a měla jsem 45 kg ![]()