Růst bříška

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
1.9.10 18:29

Ahoj holky, me taky vsichni strasi, ze mam asi dvojcata… jsem v 5tt+3 a nezapnu uz rifle, jim porad stejne, spis mene, ale kilo je stejne nahore behem tri tydnu :-( tak z toho nejsem nadsena, ale i prsa jsou daleko vetsi, tak si rikam, ze pul kila ma jedno a to je to kilo :-D brisko ale nejde vubec zatahnout, je fakt videt :-( hlavne ale potrebuju, aby to neslo jeste videt aspon 4 mesice, nez to oznamim v praci, coz se mi asi nepodari maskovat teda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
1.9.10 19:03

Ahoj,kámoška v práci to taky maskovala,nikomu nic neřekla a čekala do čtvrtého měsíce,stejně jsme to všichni poznaly,bříško sice nebylo vidět,ale začala jí nebezpečně rychle růst zadní část :-D tak držím palečky,ať se ti to podaří utajit :wink:

• Citovat
  • Upravit
7712
1.9.10 21:13
rozmary píše:
Ahoj,kámoška v práci to taky maskovala,nikomu nic neřekla a čekala do čtvrtého měsíce,stejně jsme to všichni poznaly,bříško sice nebylo vidět,ale začala jí nebezpečně rychle růst zadní část :-D tak držím palečky,ať se ti to podaří utajit :wink:

Diky :-) budu muset fakt maskovat dokonale, snad mimikry by se mi hodily :-D a zadek mi snad neporoste :-D no uvidime, jak dlouho to vydrzi… a jestli budou dvojcata, tak stejne me hodi na rizikove urcite, tak ani tajit nebudu muset :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
1.9.10 22:11
Andulinečka píše:
Ahojky holky :lol: Jak to máte s růstem bříška?Já jsem v 15 tt a pořád nic :-( Mám jen malilinkatej kopeček ale ani se mi nezaobluje bříško s pupkem.Je pravda,že nejsem žádná hubená holka,na těch je to prý vidět mnohem dříve.Kdy Vám začalo růst bříško?Mějte se hezky. :mavam:

posílám fotku 13tt a 17tt. Ještě ve 25tt mě „nevěřili“, že jsu těhotná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
1.9.10 22:12

a ještě ten 13tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
22.9.10 17:30

Ahoj. Jsem 10 týden a už mě taky tlačí všechny kalhoty. Je pravda, že i v prvním těhu jsem měla velké břicho. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
22.9.10 17:40

já jsem taky 10tt..ani kilíčko nahoře zatím :lol: ale břicho teda jak v 5. měsíci…je to teda hl. tím, že mi dost velký břícho zůstalo po prvním porodu :-x a už jsem se ho nezbavila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
22.9.10 17:54
Lennau píše:
já jsem taky 10tt..ani kilíčko nahoře zatím :lol: ale břicho teda jak v 5. měsíci…je to teda hl. tím, že mi dost velký břícho zůstalo po prvním porodu :-x a už jsem se ho nezbavila :roll:

Tak to já myslím, že taky nepřibrala jen to břicho a prsa :lol:. Myslím si, že to je tím, že už tam jedno bylo už přemýšlím, že si budu muset koupit nějaké těhu. kalhoty 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
23.9.10 08:44

jj, za chvilku už těhu kalhoty budu taky potřebovat…naštěstí jsem si nechala ty z předchozího těhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
23.9.10 09:17

Nevím čím to je ale jsem 24+4tt a zatím to na mě není skoru vubec poznat,jen když si vezmu něco optáhlého ale i tak to vypada že jsem se dobře napapala.Každej to má hlod jinak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
23.9.10 09:22
kedliček píše:
Nevím čím to je ale jsem 24+4tt a zatím to na mě není skoru vubec poznat,jen když si vezmu něco optáhlého ale i tak to vypada že jsem se dobře napapala.Každej to má hlod jinak :-D

jojo to asi ano já v prvním těhu jsem byla jak koule a přibrala jsem 28 kg a přitom jsem do čtvrtého spíš ubývala na váze a měla jsem 45 kg :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí