Bublinky v podbříšku????

16
4.6.10 11:03

bublinky v podbříšku????

Chtěla jsem se zeptat, jestli jste nepozorovaly některá z vás - ještě před očekávanou menstruací - takové jakoby „bublinky“ v podbříšku? Je to uprostřed, asi tak 5 cm pod pupkem.. včera a dnes mi to dělá každou chvíli… takové jakoby škručení, bublinky.. nevím, jak to mám popsat, nikdy mi to ještě nedělalo. Může to být známka těhotenství???
Jinak bazální teplotu mám přes 37 (dnes 37,2), a MS očekávám za 5 dnů. Test s citlivostí 10 mlU/ml mi ale dnes ukázal jen 1 čárku.
Tak nevím. Takhle citlivý test by asi měl už ukázat 5 dní přes MS dvě čárky, pokud by to těhotenství bylo, ne???? Co myslíte??
Jinak další příznaky, co pozoruji: odrážděnost, žravost (plechovka hrášku v kombinaci s plechovkou ananasu :-)) - nikdy předtím jsem tuhle chut neměla :-)), včera mě bolely nohy celý den.. a ještě bolest hlavy.
Prsa, jak se všude píše - mě nijak zvlášt nebolí, ani nic… ale jestli to nemůže být i tím, že stále ještě (i když jen v noci) kojím 3letou dcerku (no, jen jednou za noc - než usne… nějak se tohodle „uspávadla“ nemůžem zbavit :-D)
Co myslíte, můžu být těhu?? Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
4.6.10 11:15

No já nevím, nemáš to spíš z toho hrášku? :lol: :lol: :lol:

Nechci ti brát nějak naděje nebo co, stejně budeš muset asi počkat a uvidí se. Ty příznaky, co píšeš můžeš mít klidně vsugerované. Kolikrát jsme s holkama měly ještě i na gymplu podivné chutě a furt si někdo z někoho dělal srandu, jestli není v tom.

Stejně nezbude, než vyčkat a uvidí se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.6.10 11:20

:lol: :lol: jejda, tak snad ty bublinky nebudou z hrášku.. jako hrášek mám ráda i normálně, ale nikdy ne v kombinaci s ananasem :-)
Já jen myslela, jestli někdo z vás ty bublinky neměl taky.. není to jako v břiše, ale v podbříšku.. tam dole, né v žaludku… jestli to píšu srozumitelně :-)
Já vím, že budu muset počkat… ale to čekání… :-( ach jo. děkuji za názor. Barča :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
4.6.10 11:22

No já přesně vím o čem mluvíš, ale teda měla sem to asi tak týden po ovulaci… A vůbec netuším, co to může být :D Takže sem ti moc neporadila, ale aspoň v tom nejsi sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.6.10 11:25

Jasně, já to mám asi taky týden po ovulaci (teda přesně nevím, kdy jsem měla ovulaci… ovu test si nedělám… ale podle toho hlenu… konzistence… je to něco málo přes týden po ovu..
A byla jsi pak těhotná, když jsi to měla ty bublinky?
Anebo jsi to měla teď někdy a taky zatím ještě nevíš??? B. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
4.6.10 11:28

Teď někdy, zatím ještě nevím, nicméně mám třetí den zpoždění… Dám kdyžtak vědět, zítra se chci testnout:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.6.10 11:30

Jéé, tak to držím pěstičky!! Určitě dej vědět, jak ti to vyjde..
Tak to jsi mě potěšila, že víš, o čem mluvím (píšu - bublinky :-D)
Aspoň vím, že nejsem blázen :mrgreen:
Ono je to až tak, že se až leknu, co se mi to tam hýbe (bublinky :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
4.6.10 11:52

Ahoj tak ja taky cítím bublinky v břiše občas,asi tak týden…a těhu nejspíš nejsem tak nevím co to muže být,jestli to třeba nejsou zaražené prdíky :-D.BT mám už 5dní 37,tak nevím.ms jsem v květnu ndostala vúbec ted po vyvolávačce čekám jestli příjde.

• Citovat
  • Upravit
16
4.6.10 11:55

Prdíky né, to je jiný … zaražený prdíky měl předpokládám snad někdy v životě každý.. tak ví, jaký to je. Ty jsou v břiše, tohle je v podbříšku..
Já jsem se teď ještě jednou koukla na ten test, vidím tam slaboulililinkatou druhou čárečku.. ale až teď po 2 hodinách. To se asi už nepočítá, že? Píšou tam v návodu, že se to má určovat do 15 minut nebo tak nějak.
No tak uvidíš Renčo, já myslím, že bys mohla těhu klidně být, už proto, že jsi neměla MS v květnu… pokud ji jinak míváš pravidelnou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
4.6.10 12:17

no fialko já ji měla po 28dnech a v květnu nic,jenže v pondělí jsem byla na gyndě a ten mi řekl že na těhu to nevypadá,že mám počkat jestli to dostanu nebo ne.a taky jsem dneska ráno dělala test s citlivostí 10 a objevila se tam druhá čárka ale uplně slaboučka takový duch a to kdo ví jestli si to nenamlouvám :-) ale to až tak po hodině tak nevím.jinak špatně mi není,prsa mě nebolí akorát jsem protivná a občas mě píchne v podbříšku.někdy mám pocit že ho mám strašně těžký..

• Citovat
  • Upravit
16
4.6.10 12:32

Renčo, já když byla poprvé těhotná, tak jsem byla tak v 5. nebo v 6. týdnu (tolik týdnů od začátku poslední MS), a doktor mi taky řekl, že to nevypadá na těhu. Dal mi injekci na vyvolání menstruace. Ten den jsem si ještě dělala test, a vyšel negativní.
MS jsem nedostala, koupila jsem si další testy.. a pozitivní vyšel až asi za 4 dny…
Takže neztrácej naději.
No, jinak s tou druhou čárkou - všichni okolo mě tvrdí, že si udělaly poprvé test.. tam jedna čárka… pak když se podívali třeba až z aněkolik hodin (klidně za půl dne), tak tam byl duch, slaboučká druhá čárka… a těhotné byly.
Jenže já nevím, před 2 měsíci jsem tam měla zřetelnou 2 čárku (né nějak silnou, ale tak zřetelnou, že ji viděli i jiný lidi než jen já :-)) no, a naskočila tam až po několika hodinách.. a těhu jsem nebyla..
Tak uvidím, jak teď.
Držím Renčo pěsti Tobě i sobě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
4.6.10 12:43

nejhorší na tom je to čekání.jak se píše že ovu je 11-16 den po začátku ms,jestli se ted nepletu tak bych ji měla kolem 5.5. a kdybych byla těhu tak to by už mělo jít poznat.jedině že bych otěhotněla den,dva před ms a to se mi moc nezdá :-? u malého jsem dělala test hned při vynechání ms a byly tam krásně 2čárky.ale bylo by krásné kdyby nám to vyšlo.přeju hodně štestí.budeš ještě testovat?

• Citovat
  • Upravit
16
4.6.10 12:54

No, klidně jsi mohla otěhotnět dva dny před MS… možné je všechno :-) Tak uvidíš. Já právě nevím, jestli budu ještě testovat… ale asi to nevydržím a budu, a ty? A kdy budeš ty? Mně hlavně vrtá hlavou ta druhá dnešní slaboulililinká čárka - duch… asi zkusím udělat test další, jestli se i tam objeví nebo ne. A ty?
To čekání… vid.
A taky tě bolí hlava? Mně už nekolik dní… myslela jsem, že to mám z nevyspání, ale dnes jsem spala hodně… a bolí stále.
tak snad… Já měla naposledy MS 13.5. - tak možná u mě je na test ještě moc brzo???
Tak Renčo, držím moc moc pěstičky! :srdce: :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.6.10 12:59

Ještě Renčo - jaký sis dělala test a s jakou citlivostí? Já Mamatest - citlivost 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
4.6.10 13:06

já si říkam že testovat nebudu,že ještě počkám jestli ms dostanu do toho 13.ale nevím nejspíš nevydržím jak mám ještě jeden test doma:-) hlava mě vždycky začne bolet k večeru přes den ani ne.A občas se mi zvedne žaludek třeba po kávě,jenže já už nevím jestli si to nenamlouvám.jestli je brzo testovat tak to nevím já se v tom moc nevyznám,já bych testovala nejradši pořád :-) dáš mi pak vědět jak budeš testovat jak to dopadlo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky