Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak sem si dneska dělala test…a druhá tam byla
taková slabší, ale docela zřetelně rozeznatelná! Jupí! No a ty bublinky teda nevím, jestli s tím maj nějakou spojitost…každopádně…JUPÍÍÍÍ
!!!
Kaci tak to je super moc gratuluji
,me uz klesá BT a začínají bolet prsa,takže zase příjde mrcha jedna červená.
Renčo.. já jsem ten druhý test Mamatest s citlivostí 10 … co mi tam hodil ducha - neviditelnou slabou druhou čárku… zkusila udělat z močí dcerky
abych viděla, jestli ty duchy se tam hážou vždycky nebo ne. A žádný duch tam není. ![]()
Tak nevím. Každopádně jsem taky zkoušela test s citlivostí 20 a tam duch ani druhá čárka není. Já to mám dostat v úterý, tak uvidíme. Renčo, a jak ty, něco nového??? ![]()
Kačííí, moc gratuluji!!!!
![]()
Renčo, a ty nevěš hlavu… nic není ztraceno ještě… držím moc a moc pěstičky ![]()
Ahoj Baru já zkoušela dneska a ani duch,zatím jsem to nedostala,ale myslím že každým dnem příjde.Držím ti palečky at ti to vyjde.ale prsa mě už bolí docela dost,to mám vždycky jak mám ms dostat.ale pořád ještě mám v sobě tu naději tak uvidíme ![]()
Renčo, tak co, něco nového? U mně nic… mě zas prsa nebolí vůbec… ale mně nebolí nikdy. Akorát asi před necelým týdnem jeden den se mi zdálo, že tak nějak mě jakoby pálej nebo že jsou teplý a citlivější… ale jen jeden den a nic.
Jinak dnes a včera jsem měla přes den pocit nevolnosti… ale né jako že bych měla pocit na zvracení, jen takové menší nevolnosti… hlava mě bolí stále… jinak nic. Baz. teplota dnes opět 37,2.
V úterý se to rozlouskne, měla bych dostat MS a tu dostávat opravdu pravidelně na den měsíc co měsít. Tak jsem zvědavá.. Renčo, držím pěstičky, a dej vědět… ![]()
Ahoh Barčo,zatím nic,ale dneska BT 36.7.takže čekám,že dneska,nebo zítra a dost mě dneska bolí břicho.U tebe to vypadá nadějně
konečně se venku udělalo krásně,ještě at to vydrží
Držím pěsti at ti zítra žádná ms nepříjde a at nepříjde 9 měsicu ![]()
Ahoj Renčo, tak já dnes ráno taky pokles, skoro o tři stupně na 36,9.. ale nic mi není, nic mě nebolí… uvidíme, zítra nebo pozítří, jestli MS dorazí. Tak jsem zvědavá na tebe i na sebe, zatím ahojda a stále držím pěstičky
Barča
Ne ne, na krvi jsem nebyla… to bych šla až teprve tehdy, kdybych MS nedostala v termínu nebo tak do týdnu po termínu … My tu nemáme nikde velkou nemocnici, kde by dělali odběry krve na prokázání těhotenství..... jedině gynekolog oficiálně… a nechci u něj plašit zbytečně brzy… A ty jsi na krvi byla,, nebo se chystáš?? ![]()
ahoj holky jsem v 16tt a jen sem vam chtela rict, ze jsem se taky tesila jako vy pred kazdou MS jestli to dostanu nebo ne.Vsugerovavala jsem si priznaky atd a pak jsem byla zklamana ze zas nic, i testy sem si delala a carka nikde. Nema cenu si delat test pred MS, chce to pockat jestli prijde nebo ne. Pak jsem na to prestala myslet a hned dalsi mesic sem to nedostala a tak sem si asi 3 dny po tom co mela byt MS udelala test a byla tam carka jak vysita. Preju hodne stesti ![]()
Ahoj Iwi,taky jsem si říkala,že už na to prdím,a uvídím jak to dopadne.Asi nemá cenu na to myslet,kolik já už dala peněz za testy
ale ted jsem si řekla dost,nachám to na přírodě,když má mimi přijít tak příjde..(uvidím jak dlouho mi to vydrží,toto přesvědčení
) přeju hodně zdravíčka miminku i tobě.
Renca127 dekujeme
ja vim ze to moc nejde na to nemyslet kdyz si to clovek preje. drzim palce at se to povede co nejdriv ![]()
já taky mamatest s tou citlivostí 10.jenže já ho dělala i před ms toho 20.5.a taky tam byl duch.a jak jsem zkusila tu citl.25 tak nic..tak jestli on neháže duchy vždycky.Baru a břiško tě nebolí?mě jen občas ale nohy docela dost.prsa mě bolí před každou ms a ted nic