Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Kristyn, nezbývá mi než ti závidět, že prcka vidíš tak často a hlavně víš tím pádem že pořád žije a je v pořádku
mně opravdu nechtěli ultrazvuk mezi 13 a 20 tt udělat (a to jsem si ještě ten v tom 13 tt platila sama za těch 1500,– protože to bylo součástí prvotrimestrálního screeningu). Tedy ne že by Mudr nechtěl a odmítl mně to ne, spíš se divil proč bych ho zase chtěla…jenže když mimi ještě necítím je to fakt blbé, věřit že je vše ok… Nakonec jsem ale prodělala infekci zažívacího traktu a ze strachu o mimi si volala na gyndu a pak Dr. mi nakonec pro jistotu UZ udělal a nakonec ani nechtěl nic platit, takže jsem ráda, že jsem mimi viděla a hlavně, že je vše v pořádku.
Zdravím a přeji příjemné těhulení!
Hezký večer,věřím že je to taková nejistota když ještě mimiško necítíš,ale neboj za chvíli už ho ucítíš ažaž
Já za screening platila 800kč,ale to asi opravdu záleží jak kde a jaká pojišťovna.Za chvíli Tě čeká 3D jestli půjdeš a to jsou další výdaje,ale určitě si to nenech ujít,je to perfektní. To jsou dobře utracené penízky
Tak přeji hezké a hlavně krásné těhotenství bez jakýchkoliv potíží. ![]()
Holky a od kdy cítíte pohyby? A cítíte to jako co??? Já totiž pořád nic
a už z toho pomalu začínám být nervózní
Ve středu mám velký ultrazvuk, tak se bojím, aby nebylo něco špatně, když to ještě necítím…
Ahojky,některé píšete,že pojišťovna hradí jen 3 ultrazvuky,a že mezi 12 a 20 tt jste na ultrazvuku nebyly.Tohle já neznám,a to jsme s malým úplně v pořádku a ultrazvuk mi dělají na každé poradně,a dokonce dostávám i fotky. Jsem ve 23 týdnu a zatím na každé kontrole mi dělali ultrazvuk.Tak je mi líto Vás maminek,co to tak nemáte,já se vždycky tak těším až malého zase uvidím. Tak nevím,ale jsem u VZP.