Růst embrya

Anonymní
19.11.24 17:32

Růst embrya

Nemáte někdo podobnou zkušennost? Jsem po dvou potratech ZT.
Predminuly patek jsem byla v nemocnici kvuli krvaceni. 6+0, gestacni vacek a embryonalni pol 2mm, pak jsem byla na kontrole minuly utery po 4dnech a lekar videl :srdce: a rikal odpovida 5-6tt. Dnes kontrola opet u lekare, opet vitalni plod, ale na ultrazvuku mu to ukazalo 6+3tt velikost plodu 8mm. Ptala jsem se, ze by to prece melo ale byt 7+3tt, ale on mi rekl, at se tim nestresuji, ze jsou to jen milimetry a za nej je dulezite srdicko. Jenze me to po tech potratech beha hlavou, jestli zase neni neco spatne :zed:. Bylo mereno na dvou pristrojich a u lekare to po tydnu vyrostlo, ale dle prvni kontroly to zase vyrostlo malo! Dalsi kontrola je za tyden az dva. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11809
19.11.24 18:08

Fakt nemá smysl se tím úplně stresovat, je to malinké, doktor tukne o kousek vedle a hned máš týden víc/ min…pokud se má udržet tak se udrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9284
19.11.24 18:35

Byla bych v klidu. Ty začátky jsou fakt o milimetrech. A hlavně to stejně neovlivníš.
Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
19.11.24 18:39

Jak píší ostatní. Ze začátku je vážně hlavně důležitá vitalita a měření není úplně přesné…

Takže se drz a hodně štěstí :srdce:

• Citovat
  • Upravit
16944
19.11.24 19:15
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

vůbec to nevadí. Moje holky třeba byly celý první trimestr o týden pozadu, to teprve bylo o nervy a pak se to srovnalo. Ten plod je fakt maličkatý, takže to měření není směrodatné. Ty teď můžeš jásat, že plod má srdíčko a ted chvilku si dát oddech od ultrazvuků. Gratuluji k těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí