Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@yoginamoc děkuji.. moc si to přeju 🙏
Jak dopadl uz?
@Lulu0707 ultrazvuk dopadl tak že miminko má srdíčko(všechno odpovídalo 7+2tt),ale gestační vacek je menší než by měl být😔 dneska jdu na kontrolní ultrazvuk, ale začala jsem špinit, takže si myslím, že to bohužel nedopadne😥dneska bych měla být 8+3tt tak uvidíme jak to bude, ale šanci tomu moc nedávám kór když to HCG rostli pomaleji ![]()
@Anonymní píše:
@Lulu0707 ultrazvuk dopadl tak že miminko má srdíčko(všechno odpovídalo 7+2tt),ale gestační vacek je menší než by měl být😔 dneska jdu na kontrolní ultrazvuk, ale začala jsem špinit, takže si myslím, že to bohužel nedopadne😥dneska bych měla být 8+3tt tak uvidíme jak to bude, ale šanci tomu moc nedávám kór když to HCG rostli pomaleji
To mě moc mrzi
ale naděje umírá poslední, držím palce!
@Anonymní píše:
@Lulu0707 ultrazvuk dopadl tak že miminko má srdíčko(všechno odpovídalo 7+2tt),ale gestační vacek je menší než by měl být😔 dneska jdu na kontrolní ultrazvuk, ale začala jsem špinit, takže si myslím, že to bohužel nedopadne😥dneska bych měla být 8+3tt tak uvidíme jak to bude, ale šanci tomu moc nedávám kór když to HCG rostli pomaleji
Jak to dopadlo?
@yogina
moc děkuji.. moc si to přeju 🙏