Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zbytečně se stresuješ. Já myslím, že je to v pořádku. Ovšem ty začátky jsou prostě buď a nebo. Taky jsem pak dělala test každý den a zkoumala, jestli se čárka zvětšuje. Ale vlastně to byl nesmysl.
Já vím, že se stresují možná zbytečně, ale už by to bylo po třetí co by se mi to stalo(po 1ket Zamkle tehu,2ket samovolný potrat )tam ty hodnoty HCG rostli úplně jinak a hezky a stejně to nakonec nedopadlo)jsou to prostě nervy..
Třeba jiná laboratoř jinak vyhodnocuje. Musíš teď vydržet. Držím palce ![]()
Ahoj,
mám za sebou 2× KET 5 denní blastocysty po PGT (z jednoho cyklu IVF). U 1. KET jsem 14. den po transferu měla 1870j HCG a mám z něj úžasnou holčičku. U druhého KET jsem 14. den měla po transferu 456j HCG - a dopadlo to v 6+2TT SP 😔 což ale nemusí být Tvůj případ, jsou tu holky, co měly tou dobou HCG kolem 200 a dopadlo to dobře. Já za sebe to ale říct nemůžu.
Držím pěsti! Vím, jaké to jsou nervy ![]()
Pokud je to jiná laboratoř, tak bych to neřešila. Asi se to nedá takhle porovnat. Jednotlivě v absolutních číslech jsou hodnoty v pořádku a odpovídají době po KET. Držím palce ![]()
@MiliX
děkuji ![]()
Jsou to nervy.. musím věřit a uvidíme jaká bude hodnota v pondělí to rozhodne podle mého.
@yogina ano byla to jiná laboratoř. 1.odber dělal synlab, 2.odber Euc(nebo tak nějak se jmenuje).
![]()
@Anonymní píše:
@yogina ano byla to jiná laboratoř. 1.odber dělal synlab, 2.odber Euc(nebo tak nějak se jmenuje).
Ja si zas myslim, ze rozdil tam bejt muze, ale ne takhle velikej. Ja si taky nechavala nabrat HCG nejdriv v Synlabu a podruhe v EUC a sedelo to.
Preju hodne stesti, at se zadari. ![]()
Rozdíly mohou být poměrně značné, je lepší chodit na jedno místo. Jinak za dobré se považuje i pokud je hodnota za dva dny 1,6 x vyšší. Ve chvíli, kdy překročí 6000, zdvojnásobuje se za 3-4 dny. Hodně štěstí!
@Eva2610 v pondělí jdu opět na odběr do EUC, tak uvidíme jak to bude v pondělí.
No mě jde spíš o to že to opravdu moc nevyrostlo to HCG..neví. Jestli se to bere jako za dva dny teda nebo pouze za 24hod.
Když byl ten odběr 13den a 15den
@Anonymní píše:
@Eva2610 v pondělí jdu opět na odběr do EUC, tak uvidíme jak to bude v pondělí.
No mě jde spíš o to že to opravdu moc nevyrostlo to HCG..neví. Jestli se to bere jako za dva dny teda nebo pouze za 24hod.
Když byl ten odběr 13den a 15den
Je to za 48 hodin. 1,6× - 2×. Držím pěsti! ![]()
@Eva2610 dobrý den,
Tak HCG se zvýšilo na 898 jednotek tak nevím…
Je to 18 DC po po ketu.
Přijde mi ten nárůst pomalí 🥺 uvidíme 2.11 na ultrazvuku.
Jen dávám info.
Ahoj, zadala jsem tvé hodnoty z 15. a 18. dne po KET do kalkulacky hcg na babymed.com a vyšlo mi, ze nárůst je normální
tak moc držím palce ![]()
Dobrý den,
Vím, že dizkusí je tu spousty, ale nikde jsem nedohledala to moje, tak se ptám na radu Vás.
Byla jsem na ketu 16 den cyklu 5 denní embryo a 13 den po ketu bylo HCG 340 jednotek(odběr dělal synlab v 10hod dopoledne) další odběr byl 15 den a HCG bylo 488 jednotek(odběr byl jinde v 8hod ráno) bohužel si myslím, že to není moc dobrá hodnota nezdvojnasobila se😥 je to jen o 148 jednotek víc 🥺.
Děkuji za radu jestli jste se některá z Vás s tím taky setkala a dopadlo to dobře.
Na odběr ještě půjdu v pondělí a to rozhodne.
Anonymne kuli rodině která sem chodí.